Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk sauna-gus-oplevelse Jeg var i saunaen 1. december og havde en rigtig dejlig oplevelse. Gusmesteren var virkelig dygtig og havde taget nogle spændende/kreative olier med. Saunaen er sto... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg deltog i en gus en onsdag midt på dagen med Claudia Munk som gusmester. Claudia arbejder ud fra en holistisk tilgang og gjorde meget ud af at oplyse om olierne og deres virkning, samt guide... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange tak for super skøn oplevelse velforberedte og dygtige sauna gus mestre ligeledes god til at følge op og forklare omkring processen og skabe et trygt tillidsrum i en varm sauna Og med den bed... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Sauna
  2. Sauna pública

Escrito por la empresa

SaunaNors store sauna ligger på Göteborg Plads i Nordhavn, København. Saunaen rummer 30 personer og er designet specifikt til saunagus. Vi tilbyder en autentisk og forfriskende oplevelse hvor kombinationen af varme, æteriske olier og havnebad giver dig afslapning og ny energi. Nem adgang via metro til Nordhavn station, og omgivelserne er lækre ved badezone Sandkaj. Alle vores sessioner ledes af erfarne gusmestre, der er trænet af nogle af Danmarks bedste eksperter indenfor saunagus.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den får kun en stjerne herfra

Den får kun en stjerne herfra. Synes beskrivelsen af oplevelsen er meget misvisende. Der er ingen udsigt til havnen, kun overfor til caféerne. Ingen toiletter og værst af alt, ingen omklædning, så man kunne rigtig stå der og føle sig blottet fordi den café, hvis toilet blev anbefalet kun var for betalende kunder og frabedes personer i badetøj. Derudover var saunagus mesteren, ikke rigtig nogen mester. Tværtimod, han kunne dårligt selv klare varmen derinde. Duftene blev meget kort spredt rundt og forsvandt lige så hurtigt igen. Sidste omgang var ekstrem kort og med mesteren der åbnede for døren, for at sætte sig ned for at få luft.

Hvis du gerne vil prøve saunagus, vil jeg foreslår du finder noget andet. Har prøvet steder der var billigere eller i hvert fald kostede det samme og med meget bedre forhold!

28 de febrero de 2026

Great saunagus

Great saunagus! Try to catch gusmester Jesper, who makes the best and most wonderful gus! intense scents, good heat and perfect pairing with music.

2 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

fantastisk oplevelse med Gusmester Karoline!

Jeg har deltaget i saunagus hos SaunaNor, og det var uden tvivl en af de bedste saunaoplevelser, jeg har haft – i høj grad takket være Gusmester Karoline. Hun er utrolig professionel, nærværende og formår at skabe en tryg og afslappende stemning fra start til slut.
Karoline guider roligt gennem hele saunagusen og kombinerer varme, dufte og vejrtrækning på en virkelig imponerende måde. De æteriske olier var nøje udvalgt, og hendes måde at fordele dampen på gjorde oplevelsen både intens og behagelig. Man kunne tydeligt mærke, at hun har stor erfaring og passion for det, hun laver.
Pauserne med afkøling i havnen fuldendte oplevelsen og gav en dyb følelse af ro og velvære. Jeg gik derfra helt afslappet i både krop og sind.
Stor ros til Karoline – jeg kan varmt anbefale en saunagus med hende og kommer helt sikkert igen!

21 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange tak for super skøn oplevelse…

Og med den bedste Belligenhed i Nordhavn 💫💫💫💫💫
Tak til saunanor for god oplevelse

3 de noviembre de 2025

Respuesta de SaunaNor

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det var en fornøjelse at have dig forbi—vi glæder os til at se dig igen! 💙🔥

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejlig gus med Benjamin

Dejlig gus med Benjamin! Saunaen er fin, ny og rummelig, beliggende lige midt i Nordhavn.
Man skal være opmærksom på, at der ikke er omklædningsfaciliter, og man lægger sine ting i et stort aflåst skab udenfor, derfor var totaloplevelsen 4 stjerner, mens gus var 5 stjerner.

12 de enero de 2025

Respuesta de SaunaNor

Tusind tak for den fine anmeldelse! Skønt at høre, at du havde en dejlig opleplevelse med Benjamins gus, og at saunaen faldt i din smag. Vi forstår godt, at omklædningsmulighederne kan påvirke oplevelsen, og vi arbejder løbende på at forbedre faciliteterne.

Vi håber at se dig igen snart!

Varme hilsner,
Christian, SaunaNor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Amazing experience with gusmaster…

Amazing experience with gusmaster Benjamin! Perfect blend and the vibes were 10/10. I recommend everyone interested in trying this experience, especially with Benjamin!

1 de diciembre de 2024

For mange deltager

Var til en udemærket gus med Tommy som gusmester den 2/3, som trods fin udførsel ikke levede op til forventningerne. Tommy stod selv og talte antal deltager inden han startede sessionen ligesom om at han kunne se at der var for mange. Der var meget meget trængt i saunaen og grundet pladsmangel sad man helt skævt og skråt og spændte i kroppen. Man opnåede altså ikke den absolutte afslapning som man gerne vil når man betaler relativt mange penge for at gå til gus. Efter selv at tælle deltagere kunne jeg konstatere at der har været 35+. uoptimalt og ikke i orden overfor betalende kunder.

Det udover mangler faciliteter som omklædningsrum af en art og nogle snacks. Mange steder får man elektrolytter og peanuts og andet salt, som er en ret lækker detalje.
Der er et par forbedringspunkter, selvom sessionen ikke fejlede noget.

2 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

SaunaNor var en skøn oplevelse

Jeg deltog i en gus en onsdag midt på dagen med Claudia Munk som gusmester.

Claudia arbejder ud fra en holistisk tilgang og gjorde meget ud af at oplyse om olierne og deres virkning, samt guidede os godt igennem de tre sessions. Undervejs var der fokus på vejrtrækning og grounding, som var understøttet af musik, der gav sindet ro til “at være”.

Claudia var god til at give råd omkring placering i saunaen og informere om hvordan kroppen kan reagere forskelligt ud fra dagsformen.
Det var en god oplevelse, som jeg vil ha’ igen.

19 de febrero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Blandet oplevelse ift faciliteter og opbevaring

Helt ok saunagus med mulighed for at bade i Nordhavn, men desværre mangler i faciliteterne. Ingen omklædningsrum og ens ting opbevares i en kasse. Oplevede desværre at min vens taske blev stjålet, uden hjælp fra saunanor. Jeg foretrækker andre gus rundt omkring i byen, hvor der er større sikkerhed for ens ting og bedre faciliteter.

21 de enero de 2025

Respuesta de SaunaNor

Hej, Tak for din feedback. Jeg forstår, at oplevelsen blev påvirket af tyveriet af din vens taske. Det er en rigtig ærgerlig situation. Vi har allerede været i kontakt med din ven om dette, og vi har adresseret forsikringssagen i hans anmeldelse her inde. Vi gør vores bedste for at sikre gode rammer, men det er desværre ikke muligt at garantere mod andre personers handlinger.

Tak for din tid, og jeg håber, du får en bedre oplevelse en anden gang.

Fantastisk gus hos Saunanor

Fantastisk gus hos Saunanor, hvor Markus virkelig leverede en topoplevelse! 🙌 Elsker hans Viking tema.

Godt humør, og musikken er lige tilpas – hverken for høj eller for lav, men perfekt afstemt til stemningen. Jeg tror virkelig, det er en kunst at kunne mærke rummet og tilpasse gusen derefter, og det mestrer Markus til perfektion.

Selvom der ikke er omklædningsfaciliteter, er det heldigvis ikke noget problem for mig, da jeg har mulighed for at klæde om rundt om hjørnet. Men jeg har fuld forståelse for, at det kan være en kold og våd omgang for dem, der skal klæde om udenfor – især i vintermånederne.

Alt i alt en super oplevelse – jeg kan kun anbefale en tur til Saunanor, især hvis Markus står for gusen! 🔥💨

Respuesta de SaunaNor

Dejligt at høre, Nicki! Tak for det og velkommen tilbage. Jeg bringer de gode ord videre til Markus. Bedste hilsner, Christian, SaunaNor

Balanceret helhedsoplevelse

Var til Saunagus hos SaunaNor i Nordhavnen.
Giver 5 stjerner til Saunanor, da rammerne og udførsel var perfekt. En lækker ny sauna, flot beliggenhed og udsigt, samt nem adgang til dyp i havnen. Især fedt at der er mange stiger op og ned af vandet, så man kan tage dyp lidt i sit eget tempo uden nogen står og venter.
Man kunne mærke at gusmesteren var velforberedt og havde valgt både olier og musik så det hele passede sammen. Alt var udført i et dejligt afslappende tempo. Jeg kommer helt sikkert snart tilbage.

10 de febrero de 2025

Respuesta de SaunaNor

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord! Det betyder virkelig meget for os. Vi gør vores bedste for at skabe en skøn oplevelse, og det er dejligt at høre, at det bliver værdsat.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Bedste hilsner,
SaunaNor

En blandet fornøjelse

Fin gus og man sad godt.
Desværre misforstod gusmesteren at lørdag aften ikke er ensbetydende med at man skruer godt op for musikken i saunaen. Jeg kan naturligvis have misforstået at man ikke kom for at finde en indre balance og ro.
0 stjerner for faciliteterne udenfor saunaen og parkering “sucks”.
Saunaen var til gengæld dejlig at sidde i til trods for at flere forbigående så sauna gæsterne som aftenens underholdning.
Det kunne være fedt, hvis saunaen vendte mod vandet og evt var tættere på kajen, så man blev knapt så udstillet.
Gode aromaer og fornuftigt temperaturleje, løfter gusen til 3 stjerner herfra.

Respuesta de SaunaNor

Hej, Tak for din feedback – både det positive og det, der kan forbedres.

Det er godt at høre, at du nød gusen, temperaturen og aromaerne, men jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at musikken ikke matchede din forventning. Vi forsøger at skabe en balance i oplevelsen og tager din kommentar med videre til gusmestrene.

Mht. placeringen er vi opmærksomme på udfordringerne, og vi arbejder løbende på at optimere både faciliteter og gæsteoplevelsen. Jeg forstår godt ønsket om en mere afskærmet oplevelse tættere på kajen – det ville bestemt give en mere intim stemning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og jeg håber, vi kan give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Bedste hilsner, SaunaNor

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ingen omklædning, høj musik, men udmærket gus

Det gode først:
- varmen blev styret godt og professionelt af gusmester, og god verbal session og fint tilpasset aromaterapi.
- man sidder godt i saunaen, selv om vi var lidt mange (25 pers+gusmester)
- fint med drikkevarer

Det mindre gode:
- ingen omklædning og ingen toilet, føles ret grænseoverskridende at klæde om på åben gade
- for høj musik som forstyrrede mere end hjalp til at give ro. Går til gus for at geare ned, ikke for at komme til koncert.
- anbefaler en opfriskning af førstehjælps kursus til gusmester, der var en gæst som besvimede - her manglede vi at gusmester tog over og satte ordentlig styring på hjælpen.

Opdatering:
Tak for den gode respons på feedback, det glæder mig og øger klart chancen for at vi kommer retur.

Mvh Christina

Hej,

Tak for din ærlige og konstruktive feedback – det sætter jeg stor pris på!

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede en velstyret gus med god varme, aromaterapi og en behagelig atmosfære, selv med mange deltagere.

Samtidig forstår jeg godt de udfordringer, du nævner. Manglen på omklædning er noget, vi er bevidste om, og vi arbejder på at finde bedre løsninger. Offentlig toilet findes i badezonen. Musikken skal understøtte oplevelsen, ikke forstyrre, så det tager jeg videre til gusmestrene, så vi kan sikre en bedre balance.

Mest vigtigt er selvfølgelig sikkerheden – vi tager din bemærkning om førstehjælp alvorligt, og jeg vil tage det op med teamet for at sikre, at alle gusmestre er klædt bedst muligt på til at håndtere sådanne situationer fremover.

Tak igen for at dele din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre. Jeg håber, vi får mulighed for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang!

4200kr for en saunagus

Jeg købte en saunagus til 200kr.
Inden saunagusen klæder man om på molen i Nordhavn, og får tilbudt at få sine ting låst i en kasse.

Saunagusen var fin, men da den var overstået, var min taske indeholdende pung, nøgler, tøj, telefon osv. blevet stjålet fra den ellers “aflåste” kasse.

Da låsen til kassen ikke var brudt op, dækker en almindelig indboforsikring ikke ting som smykker, udgifter til låsesmed osv.
For mit vedkommende løb op i et tab på ca. 4000kr, en hulens masse besvær og en rigtig rigtig træls januaraften hvor jeg stod uden andet end mine våde badebukser på molen i nordhavn.

Jeg havde løbende kontakt til ejeren af saunanor efterfølgende. Han var ked af min uheldige oplevelse, og sendte en mail ud til det hold jeg havde været på.

Han fortalte mig dog samtidig, at saunanors forsikring ikke dækker mine ting, det var overladt til min egen indbosforsikring.
Jeg spurgte om han var interesseret i, at hjælpe med at financiere nogle af de udgifter som min egen forsikring ikke dækkede. Her stoppede sympatien umiddelbart, for han stoppede i hvert fald med at svare.

Jeg syntes at saunanor bærer et ansvar for deres gæsters ejendele, i hvert fald når de tilbyder at ville opbevare dem aflåst.
Tilbuddet om få sine ting i en “aflåst” kasse er umiddelbart en meget falsk form for tryghed.

Så, hvis ikke man vil risikere sine ejendele, ville jeg helt klart benytte mig af en af de mange andre saunaertilbud der findes i omegnen. Det er heldigvis flere saunaer med både bedre omklædningsforhold i nærområdet, hvor man også kan opbevare sine ting mere sikkert.

21 de enero de 2025

Hej Asbjørn,

Jeg er virkelig ked af din oplevelse og forstår godt, hvor frustrerende og ubehageligt det må have været at stå i den situation.

Vi tager sikkerhed meget alvorligt og har et aflåst opbevaringssystem, men som vi også oplyser, kan vi desværre ikke tage ansvar for personlige ejendele. Sagen er nu en forsikringssag, og jeg forholder mig til, hvad forsikringen kommer frem til – det er ikke et spørgsmål om manglende vilje til at svare dig.

Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse med selve saunagusen, men jeg forstår din skuffelse over situationen omkring din taske. Vi evaluerer altid, hvordan vi kan forbedre vores setup, og jeg tager din feedback med i den proces.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at række ud.

God beliggenhed

God beliggenhed, ren og pænt, god oplevelse. Kan Varmt anbefales.

12 de diciembre de 2024

Respuesta de SaunaNor

Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og at både beliggenheden og stemningen levede op til dine forventninger. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.