Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuldkommen fantastisk arbejde, udført på 15 min, til en fair pris og uden at føle sig snydt til mersalg. Jeg fik skiftet et batteri på en iPhone, hvor skærmen bulede ud.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit was inmiddels mijn derde bezoek aan Save My Phone in Almere Centrum, en wéér was de service fantastisch. Ze denken écht met je mee, rekenen keurige prijzen en doen er alles aan om je apparaat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god service og jeg har brugt butikken til iPhones og laptops gennem en del år hvor jeg altid har haft gode kundeoplevelser. Meget hjælpsomt og kompetent personale. Hurtigt og til fornuftige... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste sted at få repareret sin telefon! Ikke en finger at sætte. SaveMyPhone formår at levere hver gang. Jeg kan kun sætte pris på den professionelle modtagelse man får, det høflige & dygtige pe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de reparación de teléfonos

Escrito por la empresa

Har du problemer med din iPhone, Smartphone, iPad, PC eller bærbar? Hos SaveMyPhone udfører vi alle reparationer fra vores værksted i Lyngby. Klik her

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I have been a regular customer during…

I have been a regular customer during the last 4 years and have always been met by friendly and efficient service, whether I have had a problem with a PC or my mobile. Therefore I Can personally recommend these folks! PR

17 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ærlig hurtig venlig og god betjening.

For et stykke tid siden havde jeg problemer med min PC, de kiggede på den og fortalte mig at de var grafik kortet. De var meget hjælpsomme med at finde mig et nyt et, og var ærlige omkring at det ikke kunne betale sig men heller købe ny pc (som de ikke sælger)
Ærlighed er godt.
Hurtig venlig og god betjening.

10 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for jeres kæmpe hjælp!

Jeg havde tabt min telefon og skærmen var fuldstændig ødelagt, så jeg skyndte mig med det samme hen til SaveMyPhone i håb om, at de kunne redde den. Jeg var ellers sikker på, at det ikke kunne lade sig gøre. I butikken blev jeg mødt af en virkelig virkelig sød medarbejder, som
jeg desværre ikke fik navnet på. Han guidede mig grundigt igennem hvad der skulle ske og hvad jeg kunne forvente. Og jeg lyver ikke når jeg siger, at fra jeg afleverede telefonen til at jeg stod med en fuldstændig “ny” telefon gik der 15 minutter. Jeg forstår ikke hvordan man kan være SÅ hurtig, men det kan man åbenbart her. Jeg kan virkelig anbefale SaveMyPhone hvis I skal have fikset noget. TAK for hjælpen ☺️

19 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min søn og jeg har i dag været i Lyngby…

Min søn og jeg har i dag været i Lyngby med en mobil der skulle have ny skærm og overført data. Det tog lidt længere tid, men hvad betyder det når personalet yder verdensklasse service. De kom hjem forbi med mobilen kl 23 langt efter lukketid 😃

3 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtige, super venlige og hjælpsomme

De er virkelig dygtige og super venlige og hjælpsomme. Udover Iphones og Computer kan de også reparere en projektor. Jeg var parat til at kassere min solide projektor fra 2004, men de fik den til at køre fint.
Kunstmaler, civilingeniør
Anne Grethe Pind

27 de abril de 2023

Fantastisk service

Efter at have været i to andre butikker som begge ikke kunne fikse min skærm tog jeg til denne butik. Her var servicen noget helt andet og min skærm virker nu igen, og telefonen er som ny. Utrolig dejlig oplevelse!

30 de marzo de 2023

Super service

Super service, fik fikset en reklamation på 1 1/2 time uden beregning. Kan 100% anbefales.

9 de marzo de 2023

Hurtig og effektiv hjælp

Hurtig og effektiv hjælp, meget serviceminded ,
gjorde noget helt ekstra for at skaffe højtaler til min gamle Mac ,som jeg skulle ha med på ferie.
Mac kom med på ferie og fungerer perfekt.
Tusind tak for altid god og hurtig hjælp eller kvalificeret
råd og vejledning

31 de enero de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.