Valorada con 5 estrellas sobre 5

It is a great Belgian platform. I would really recommend using this one if you need to pay your taxes in Belgium. They have a much wider selection of products than their competitors.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Used to be on Degiro and Mexem, but wanted a Belgian broker. The other two aren't perfect, but Saxo was a dramatic choice. They (semi-)block your account and demand ridiculous amount of proof... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gewoon een ramp. Telkens opnieuw wordt mijn rekening geblokkeerd omdat ze zogezegd bijkomende informatie nodig hebben aangaande mijn financiële situatie. Hun vragen gaan ver boven wat wettelijk ve... Ver más

1,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

It is a great Belgian platform

31 de marzo de 2026

Klantendienst werkt niet

Klantendienst werkt niet. Instant overschrijving gedaan, volgens hen kun je onmiddellijk gebruik maken van je storting... uren later nog niets, contact opgenomen, na veel over en weer: het kan tot 24 uur duren, zoniet terug contact nemen.

11 de marzo de 2026

Gebrekkige communicatie & daadkracht

Ik wacht al meer dan 1,5 maand op een ticker die volgens hen toegevoegd werd. Heb meermaals contact opgenomen met de support. Eénmaal kreeg ik goede feedback, daarna heb ik die tijd gewacht. Moet ik zelf weer de vraag stellen. Krijg ik Hande als contact aan de lijn, is het op één zin na 30 minuten wachten op niets, moet je telkens nog iets typen want het gesprek sluit vanzelf anders. Ondermaatse support dus. Blijkt de "AI" tool (omdat het leuk moest klinken) ook al vaak geen Nederlands meer te kunnen... Kortom frustrerend.

11 de marzo de 2026

Stay away from Saxo

They (semi-)block your account and demand ridiculous amount of proof on everything and then take weeks to clear it, after which they ask even more.

The ultimate Kafka when they I asked from official proof from the Flemish government, even though they know I live in Brussels. I send the required documents, they take 3 weeks, after which they threaten to block my entire account because... they think I don't live in Belgium, because I said I don't live in Flanders. I LIVE IN THE F'ING CAPITAL.

The amount of Kafka I have read from this platform the past weeks is staggering, but not knowing basic geography of the country you operate in is mind-blowing.

15 de febrero de 2026

Waarschuwing!

Waarschuwing!
Enige tijd bezig om een klein bedrag van mijn rekening te halen.
Toen het bedrag niet kwam maar gaan bellen met Saxo.
Het geld kwam niet, maar elke keer een andere reden waarom het niet gelukt was.
Ik ben mijn account aan het sluiten en over aan het zetten naar een andere broker.
Na 26 jaar houdt het op bij Saxo.
Het lijkt er sterk op dat Saxo gaat omvallen.
Haal je geld er zo snel mogelijk weg is mijn advies.

28 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I became saxo investor client after…

I became saxo investor client after they acquired binck bank, they used to have real person as CS to help you on your problem, now they use the AI to support customer’s problems even after the AI can’t help you on your problems, they are not referrals you to the real person, the customer service telephone line also has no on to answer after 45 minutes waiting, I don’t know how they implemented the AI system, did the management even check how their system works before they implemented it? I wonder with these kind of the service how do they expect people referral their friends to open the account without any “Service” ?

8 de diciembre de 2025

Lijkt goed maar ... Klantendienst onbestaande

Zolang je de klantendienst niet nodig hebt ....ok, maar ...
Lange wachttijden, onbekwame medewerkers (nee, niet allemaal natuurlijk), misleidende reclame voor transactietegoeden, geen enkele reactie op via de app gesignaleerd problemen ticket', zelfs na weken wachten en aanmaken nieuw 'ticket'...
Er zijn ten eerste goedkope alternatieven voor bv ETF's, en er zijn vooral alternatieven waar je nog een service krijgt.
Absoluut te vermijden, jammer...

15 de enero de 2026

Vraag naar persoonlijke gegevens

Wees duidelijk en geef mij volgende inlichtingen :
1. Wat verlangt u concreet van mij ?
2. Hoe kan ik steeds mijn persoonlijke gegevens bijwerken ?
3. Gezien u zich voordoet als fincieel controleur : hoe kan ik vertrouwelijk en persoonlijk in contact komen met u ?
4. Van waar haalt u de bevoegdheid om de werkzaamheden van de FOD Financiën over te nemen, alwaar mijn vermogen genoegzaam bekend is?
5. Van waar haalt u de reden om mij voortdurend lastig te vallen met allerhande vragen over mijn financiële toestand. Welke stortingen of giften in contanten bewegen u tot de vragen die u aan mij stelt.
6. Ik ben dit jaar 47 jaar actief op de beurs. Wil u dan al mijn verrichtingen van gans die 47 jaar ? Ik kan dit onmogelijk inscannen, want dit zijn stapels documenten, Ik kan deze voor u klaarleggen bij mij thuis. Ik kan deze documenten onmogelijk uploaden, mailen enz. Van waar haalt u dergelijke zinloze machtswellust ? Maar ok u mag ze bij mij thuis komen inzien de documenten van mijn vermogensbeheer.
7. Door wat ziet u zich verplicht om gans mijn vermogen in kaart te brengen, ook hetgeen zich in andere instellingen bevindt en waarmede u niet de minste zaken hebt. Waarom wil u het juiste bedrag van mijn vermogen weten? Wat schikt u daarmee te doen en tot welk doel specifiek ziet u zich daartoe verplicht ?
8. Uw vraag tot identificatie en bijwerking van persoonlijke gegevens werkt heel slecht en soms helemaal niet. Daarom bedreigt u mij met het sluiten van mijn rekening. Vindt u dat allemaal nog normaal ?

15 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aan iedereen die een rekening wil…

Aan iedereen die een rekening wil openen bij Saxo, doe het niet want je komt op een bepaald moment hopeloos in de problemen. Zie alle vorige berichten, dit klopt, heb het zelf ook meegemaakt. Ook al is Degiro een Nederlands/Duitse bank ga daarheen. Je hebt met de meerwaardetaks iets meer werk met boekhouding (excel-file), maar dat weegt niet op tegen alle misserie dat deze bank onrechtmatig teweeg kan en zal brengen. Schandalig gewoon !!!! Ik heb er eigenlijk geen woorden voor .... dat dit allemaal kan in Belgie zonder dat daar iets met gebeurd ....

2 de enero de 2026

Amateurs

Blokkeren je rekening na een storting zonder reden/toelichting te geven. Vragen dan wat basisdocumenten op (loonfiches) waarvan je zelf weet dat deze niets te maken moeten hebben met de storting zelf. Na 4 weken komen ze dan af met gebrekkig speurwerk waarbij men meent dat het geld afkomstig zou kunnen zijn van een vzw, terwijl ik tevens een bedrijfsrekening heb bij Saxo (en dus ook een bedrijf). Wat voor een bende amateurs!

1 de diciembre de 2025

Expérience désastreuse et service client inexistant

Expérience désastreuse et service client inexistant
Je déconseille vivement Saxo Bank. Mon expérience client est pitoyable.
Ouverture de compte compliquée : Dès la première étape, ma carte bancaire n'a pas été reconnue par le système, me bloquant totalement dans le processus d'inscription.
Support client aux abonnés absents : Malgré mes multiples demandes d'assistance, je n'ai jamais obtenu de réponse d'une personne réelle. Uniquement des emails automatiques parfaitement inutiles.
Offre promotionnelle non honorée : Après avoir enfin réussi à ouvrir mon compte par un autre moyen, j'ai découvert que mon offre promotionnelle n'avait pas été appliquée.
Le calvaire du chatbot : Chaque tentative de contact suit le même schéma aberrant : le chatbot vous renvoie vers des pages du site web sans résoudre votre problème. Lorsque vous insistez pour parler à un conseiller, le robot vous fait patienter 3 minutes puis affiche "vous êtes en contact avec un opérateur"... mais c'est un mensonge. Aucun humain ne prend le relais. Vous restez abandonné 10 à 15 minutes face à un robot totalement inefficace.
Conclusion : Épargnez-vous cette perte de temps et choisissez un autre courtier. De nombreuses alternatives offrent une fiabilité et un véritable service client. Saxo Bank est un choix qu’a-à peine ouvert, je je regrette déjà.

27 de noviembre de 2025

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk! En ik schrijf dit niet enkel uit mijn eigen naam - heb het ook al gehoord van mede-beleggers... Wat is er gebeurd? Ik wou mijn portefeuille switchen van Bolero naar Saxo omdat bepaalde aandelen daar wel gekocht kunnen worden die niet gekocht kunnen worden op Bolero. Vanaf de aanvraag van transfer zijn ze vragen beginnen stellen dat het niet meer normaal was!!! Elk detail uit de jaarrekening van de investeringsvennootschap moesten ze weten tot hele vreemde zaken zelfs. Maar minstens even erg, éénmaal beantwoord (en écht waar, ik bleef kalm) kwamen dezelfde reeds beantwoorde vragen terug! ik heb er na 4 keer op en af, zelf de stekker uitgetrokken. Ik zal wel bij Bolero blijven dan zeker? Het is in alle geval bij Saxo administratief een ramp! Blijf er weg! Ik verneem ook een enorm verloop van personeel wat ook indicatief is natuurlijk. Het komt écht niet goed met Saxo!

29 de septiembre de 2025

Je suis client de Saxo Bank depuis 2023

Je suis client de Saxo Bank depuis qu'ils ont repris BinckBank. J'investis en Bourse depuis 50 ans. Je suis client de 5 banques et Saxo est ma pire expérience.
Demandes fréquentes de remplir un formulaire qui est tellement mal rédigé qu'il est impossible de répondre à certaines questions. Et pourtant je n'investis que dans des produits simples ni trading nis produits complexes). Certaines de ces questions appartiennent au domaine privé. Menaces de bloquer le compte si on ne répond pas dans les 8 jours. Expérience client absolument nulle. Ils m'énervent, ils m'énervent...

22 de mayo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Openen gezamelijke rekening

Op 20 Feb 2025 opende ik een gezamelijke rekening met mijn partner. Al verschillende keren naar de helpdesk gebeld. Ook een mailtje gestuurd naar Belgie Saxobank. Echter tot nu toe geen enkele reactie. Rekening geraakt maar niet geactiveerd. Waarom moet dit minimum een maand duren ?

Intussen op 24 maart toch zeer vriendelijk antwoord van Saxo. Blijkbaar liep er iets verkeerd bij de aanvraag die voor een gemeenschappelijke rekening iets meer formaliteiten vraagt. Er komt nu schot in de zaak. Al bij al toch tevreden.

17 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rekening eenzijdig stopgezet, zonder berichtgeving.

Saxoinvestor is te mijden als broker. Toen ik vorige week inlogde op het platform, bleek ik geen transacties meer te kunnen uitvoeren. Na lang wachten eindelijk een dame van de helpdesk aan de lijn gekregen, die trouwens bijzonder onvriendelijk en incompetent was; ze heeft verschillende keren de backoffice moeten voor advies. Bleek dat de rekening was stopgezet omdat ik bepaalde vragen niet beantwoord had die Saxo per e-mail had gestuurd en die ik niet had gezien. Je zou verwachten dat Saxo op zijn minst ook een brief of sms zou sturen, of zelfs maar een berichtje in de mailbox van mijn klantenzone. Niets dan dat alles. Deze broker is helemaal niet te vertrouwen.

28 de enero de 2025

Ons account is al 2 maand onterecht geblokkeerd

Ons account is sinds november geblokkeerd en Saxo biedt geen hulp of informatie. Saxo vroeg ons aanvullende info. Deze hebben we in november aangeleverd maar in afwachting van hun goedkeuring werd ons account geblokkeerd. We hebben intussen ook melding gekregen dat ons account zal opgedoekt worden indien de gegevens niet spoedig goedgekeurd worden. Helaas hebben we dit dus zelf niet in de hand. We hebben intussen al zo vaak gebeld en berichten gestuurd maar we worden absoluut niet geholpen. We hebben op deze manier al talloze inkoop opportuniteiten gemist. Saxo mag dan wel een goedkope broker zijn. Op deze manier kost het handen vol geld. Absoluut geen aanrader!

7 de enero de 2025

Hopeloze broker

Totaal hopeloze broker en dito klantenservice! Ze vragen documenten om de herkomst vh vermogen te bewijzen. Je levert ze aan en dan moet je achteraf nog extra documenten aanleveren. Je krijgt een bericht die zegt binnen 5-6 dagen komt het in orde. Na 2 weken nog steeds niets, waardoor je geen storting en bijgevolg beleggingen kan doen. Op geen enkel ogenblik wordt je op de hoogte gehouden van de stand van zaken (lamentabele dienstverlening). Dan bel je maar zelf met de klantendienst, die nota bene gerund wordt door totaal incapabele mensen die niet eens hun plaats kennen, en geen enkel benul van hoe ze klanten moeten aanspreken en behandelen, wordt je keer op keer bewierookt met belachelijke excuses. Saxo heeft misschien haar tarieven verlaagd, maar vermoedelijk hetzelfde gedaan met de kwaliteit van hun diensten. Na amper aan maand klant, besloten om alles te verkopen en weg te lopen. Saxo is een lachertje en tippen geenszins aan de service en kwaliteit van andere brokers. Ik betaal liever wat meer kosten, maar met de gemoedsrust dat werknemers er voor hun klanten staan.
Hopeloze broker tot en met. Nog veel bij te leren!

29 de noviembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.