Scalemodelsupplies Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Duurde heel even doordat bestelling in behandeling werd genomen door storing maar daarna prima afgehandeld

Información sobre la empresa

1. Taller de maquetas

Escrito por la empresa

Scalemodelsupplies levert modelbouw gerelateerde zaken zoals diorama ondergronden, lasergesneden diorama onderdelen en bouwdozen. De ondergronden zijn vanuit voorraad verkrijgbaar. De lasergesneden diorama's worden gefabriceerd na besteling.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

39 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kwaliteit en service

Al een aantal keren diorama materiaal besteld en daar zeer tevreden over. Je merkt nu dat ze zelf ook aan het perfectioneren van hun spullen denken. Vroeger was een diorama base soms samengesteld uit 2 stuks A4 op fotopapier. Nu is dat 1 stuks A3 formaat met een 3mm forex basis, perfect. Met een oude diorama base ging wat verkeerd (het foto materiaal ging los van de triplex, en ik verknalde het). Scale Model Supplies heeft het fantastisch opgelost. Verpakking van het bestelde diorama base materiaal is uitstekend. Ruime keuze, al met al een bedrijf wat ik echt kan aanbevelen.

10 de junio de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Product ziet er goed uit

Product ziet er goed uit. Levertijd is langer dan verwacht. Uitleg dat product pas geprint wordt wanneer het besteld is duidelijk maar misschien raadzaam om duidelijk te vermelden op de website dan is de reden dat het langer duurt duidelijker.

18 de febrero de 2026

Respuesta de Scalemodelsupplies

Hoi Peter, bedankt voor de review en de tip. Daar gaan we wat mee doen. Bedankt.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Betere communicatie

EdNa bestelling via site krijg je bevestiging daarna nog mee mail dat bestelling verwerkt wordt met melding dat het 3 tot 5 dagen kan duren voordat het verzonden wordt nadien hoor je dus niks meer als je er zelf niet achter zit postpakket 2 x verstuurd van winkel naar ontwerper dan pas naar klant ikzelf ga er goed over nadenken of ik mijn bases op 1:48 nog bestel en na proef met helicopter op BASE 1:72 staat achterste helicopter van BASE af krijg je mail terug met goede voorbeeld ja ben ik niks mee nu

10 de enero de 2026

Respuesta de Scalemodelsupplies

Hoi Paul, ja als de wet van murphy toeslaat dan gaat het ook goed fout. Jammer dat je het zo ervaren hebt, qua communicatie. We zitten wat dat betreft altijd redelijk kort op de bal. Ik denk dat we het dan ook snel voor je opgelost hebben, maar helaas niet naar jouw wens. Hopelijk krijgen we een tweede kan om het goed te maken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie aanbieding voor mooie ondergronden.

Gebruik gemaakt van een mooie aanbieding; 3 halen, 2 betalen. Had de ondergronden al eens gezien op de beurs in Houten maar had er nu ook ideeën bij. Ze hanteren een 'print to order' systeem, dus je wacht even een paar dagen tot je bestelling gemaakt en verzonden wordt, maar dan heb je echt een paar mooie ondergronden voor je diorama's in handen. Ben er heel erg tevreden over, daar gaan mijn modelvliegtuigen een heel mooi plekje op krijgen!

10 de enero de 2026

Respuesta de Scalemodelsupplies

Hoi Herbert, bedankt voor de mooie review. Maak er wat moois van.

Prachtig product

Fijne, snelle en duidelijke communicatie, waarbij tot een mooi product is gekomen. Mooie prijs en het belangrijkste: een prachtig product!

10 de junio de 2025

8 consejos para escribir buenas reseñas.