Scandiessentials Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Svindler Svindler

Jeg har allerede lavet en anmeldelse og det her er svar igen fra dem at de ønsker at give mig 30 % rabat eller 60 % på mit næste køb( som om jeg vil handle hos dem igen) og jeg skal beholde varerne og nyde dem selvom det er en reklamation og jeg kan ikke bruge varerne jeg bliver ved med at få mails fra dem at de vil give mig 10 % 20 % på varerne og de vil ikke refundere dem og jeg prøver hele tiden at forklare at det er en reklamation jeg kan ikke bruge dem og jeg bliver ved med at få mails om at vi skal nok kigge på sagen vi kontakter dig igen og alligevel så får jeg igen besked om du kan få 10 % du kan få 20 % og nyd varen. De er svindler!

26 de septiembre de 2026

⭐️ Skuffende oplevelse

⭐️ Skuffende oplevelse – vær opmærksom på prisen

Vi har købt en mor-og-barn-halskæde hos ScandiEssentials, og efter at have modtaget varen blev vi meget skuffede.

Halskæden fremstår som et masseproduceret produkt, og vi har efterfølgende fundet en halskæde, der ser ud til at være fuldstændig identisk på SHEIN til omkring 27 kr. Hos ScandiEssentials blev den solgt til 349 kr. Det er en meget voldsom prisforskel for et produkt, der efter vores vurdering ser ud til at være det samme.

Det, der især skuffer os, er, at hjemmesiden giver et indtryk af et mere eksklusivt og nordisk brand, mens virksomhedens egne oplysninger viser, at virksomheden bag siden er LO ECOMMERCE LIMITED med adresse i Hong Kong.

Derudover oplevede vi, at leveringen tog væsentligt længere tid, end vi havde forventet ud fra den måde, hurtig levering bliver markedsført på.

Selve varen er ikke nødvendigvis ubrugelig, men vi synes bestemt ikke, at den står mål med den pris, vi har betalt. Når man bagefter finder det samme eller et tilsyneladende identisk produkt til en brøkdel af prisen andre steder, føles købet meget utilfredsstillende.

Vores oplevelse er derfor, at man bør undersøge varen og priserne andre steder, inden man handler hos ScandiEssentials.

18 de septiembre de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte et smykke som skulle tåle både…

Kjøpte et smykke som skulle tåle både vann og svette. «Beholder glansen» var en av beskrivelsene. Men god tro tenker jeg at dette er et veldig godt kjøp, men nei. Deler av smykke begynte å bli misfarget etter 1 ukes bruk. Jeg sendte mail til kundeservice, der det ikke var mulig å få full refusjon med mindre jeg returnerte varen i original emballasje på min regning. De kunne dog møte meg på 30% refusjon, som i dette tilfelle var 89,- . Føler meg lurt, og lukter tendenser til svindel. Styr unna!!

14 de septiembre de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varen er aldrig modtaget - men tro mig pengene blev hævet

Hold jer langt væk fra denne virksomhed. Har bestilt varer, hvor betaling blev hævet straks - varen er aldrig dukket op.
Kundeservice skriver ‘tålmodighed tålmodighed’ men helt ærligt den holder jo ikke - på tracking kan jeg se, at varen ikke er afsendt fra deres leverandør.
Man kan undre sig over at virksomheden så ikke enten får varen sendt eller refunderer mig min købesum på 299 kr. MEGET SKUFFENDE - tenderende til bedrageri.

24 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betalt for vare - ikke modtaget

Jeg har bestilt en vare via scandi essentails website den 8. august - modtog bekræftelse 10. august - beløbet trukket fra mit betalingskort 12. august.
I skrivende stund 24. august er varen iike modtaget.
Ved mail henvendelser til virksomhed, modtages en beklagende standardsvar med fine ord og forståelse, men intet konkret om hvornår levering vil forekommer.

8 de agosto de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.