Lifesaver
Jeg plejer at have virkelig slemme mens-smerter, men det her produkt har seriøst reddet mig. Det lindrer hurtigt og gør dagene meget mere udholdelige, tror ikke jeg kunne undvære det nu.
Om Scandiheal Hos Scandiheal.dk er vores mission at gøre sundhed og velvære enkelt, trygt og tilgængeligt for alle. Vi tilbyder nøje udvalgte produkter inden for fx: kosttilskud, hudpleje, recovery. hvor kvalitet og kundetillid altid er i fokus. Hvorfor handle hos os? Hurtig levering i hele Danmark Professionel kundeservice Sikker betaling og fuld returret Fokus på kvalitet og gennemsigtighed Kontakt 📧 kontakt@scandiheal.dk 🌍 www.scandiheal.dk
Dinamarca
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Selve funktionen virker fint, men jeg blev skuffet over farven. På bilederne ser den mere neutral ud, men i virkeligheden passer den ikke rigtig til min stil. Jeg ville ønske, der var flere farvevalg.
Det, jeg godt kan lide, er, at det føles som en mere naturlig løsning, og det er rart at have et alternativ. Dog synes jeg, det kan være lidt besværligt at bruge i hverdagen. Mine smerter bliver ikke helt væk, men de bliver mere til at holde ud, så jeg ikke behøver tage lige så meget smertestillende som før. Alt i alt et fint produkt, der kan tage toppen af smerterne
Jeg har altid haft forfærdelige menstruationssmerter. De sidste par år har jeg købt 5-6 forskellige produkter, som skulle hjælpe på smerterne. Nogle af dem hjalp en smule, men de kan slet ikke sammenlignes med det jeg købte hos Scandiheal. Jeg er SÅ glad for at jeg ikke være tvunget til at tage medicin mere, den er ovenikøbet nem at bruge, virker hurtigt og kam klart anbefales!
Tusind tak.
- De bedste hilsner Agnete Andersen.
Jeg har altid haft slemme menstruationssmerter og var faktisk også lidt skeptisk, da jeg prøvede Scandiheal første gang… men må indrømme at det overraskede mig positivt. Jeg kunne allerede mærke en forskel efter 10 min, og havde heller ik brug for at tage piller den dag. Så er den også nem at tage med, og jeg bruger den nu hver måned. Det lyder måske lidt fjollet, men det føles som en kæmpe lettelse endelig at have fundet noget, der faktisk virker for mig
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.