Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hva har skjedd med disse? Helt latterlig… De svarer ikke når man prøver å kontakte de. Sender varer til feil adresse. Svarer ikke på mail eller telefon. Det står tydelig at åpningstidene er f... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De har lenge annonsert et leica 90 f2 med bilde av en apo asph, mens det de selger er en gammel pre asph til en brøkdel av verdien av det som er avbildet. Jeg har gjort de oppmerksom på dette i flere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var veldig skeptisk da jeg leste de dårlige anmeldelsene, men hadde da alt bestilt adapter til kameraet. Jeg ble overrasket over at pakken ble sendt bare noen få timer etter bestilling og ankom ga... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilte en Drone DJI Mini4K. Dronen fikk feilmelding og fløy av gårde. Sendte dette på e-post til dem og fikk svar om å sende produktet tilbake. Vanskelig å sende et produkt tilbake som... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de dispositivos electrónicos

Escrito por la empresa

Vi i Scandinavian Photo elsker kreativitet i ulike former, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for både kunde og formål – til gode priser. SP er gjennomsyret av våre verdier med sterk lagånd, høy kvalitet, klart kundefokus og mye lidenskap.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 18% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,8

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Villedende lagerstatus og levering

Jeg bestilte et kamera 4. juli (Panasonic lumix tz99). På kjøpstidspunktet stod det at varen var på lager, og dette ble også bekreftet i ordrebekreftelsen. Men varen uteble og da jeg snakket med de på telefonen 14. Juli, var de tomme på lager. De skulle få ny forsendelse dagen etter (15. juli), men heller ikke da fikk jeg tilsendt varen jeg hadde betalt for. Jeg har ikke fått noe informasjon underveis.

Jeg ba derfor om å få hevet kjøpet, noe som var helt uproblematisk. Men jeg fikk verken noen beklagelse eller forklaring

21 de julio de 2025

Overraskende dårlig oplevelse

Overraskende dårlig oplevelse, fik godt at vide anmeldelserne herinde var dårlige, besluttede desværre ikke at lytte:

Bestilte først computeren, den var forsinket. Da den ankom installerede jeg alt jeg skulle bruge, for at finde ud af at udseende var godt nok, indholdet i computeren var derimod langt fra, den havde 1/3 af den ram den skulle bruge, under halvdelen af den plads den skulle bruge, en meget dårligere processen, et dårligere lydkort, nederen men noget der er til at overleve. Det er nu 2 ugers siden jeg bestilte min computer, den computer jeg har fortalt snart halvdelen af virksomhedden er en hastesag, siden begge vores forrige computere var gået i stykker. Hvad har Scandinavian Photo gjort for at rette op på det? Ingen ting, de giver hele tiden tomme løfter som ikke passer, den skulle havet været sendt med ekspres (1-3 dages levering) sidste uge. Har idag talt med en anden en hende der normalt håndtere sagen & han kunne fortælle mig den stadig står på lageret i Sverige. Har en programmør der skal bruge det design vi skulle havet lavet færdig i løbet af de sidste 2 uger, der starter i virksomheden denne uge. Hvis nogle af jer andre tænker at købe en computer fra Scandinavian photo & faktisk ønsker den skal komme frem med hvad I har betalt for, så anbefaler jeg at købe den et andet sted. (Har mangler stadig min)

24 de junio de 2025

God opplevlse så lang.

Ordre ble sendt raskt.
Fikk rask beskjed at vare ikke var på lager, sånt kan skje, skjer med de fleste butikker, god kommunikasjon, valgte refusjon, og det fikk jeg raskt.
Jeg har alltid hatt god opplevelse. Har aldri opplevd de negative tingene folk skriver om, så langt fire ordre over åra siden 2023.

2 de junio de 2025

have some faith

I ordered from them a camera plus accessories, and than i found out about these bad reviews.
Gosh.. It gave me one sleepless night. Also i had a technical question, and since i dont speak Norwegian, trying to go through the call center number pressing maze seemed impossible, but guess what, i contacted a person for first try, he provided me all the info i wanted, and the camera arrived on the 4th business day to northern Norway, in a perfect shape. Thumbs up! thank you. Also i have never had any problems in physical stores either.

21 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte en ny vare, mottok en brukt vare

Jeg kjøpte nye Sennheiser HD 490 Pro Plus-hodetelefoner til full pris fra scandinavianphoto.no, men det var åpenbart at jeg mottok en brukt vare.
Det er skraper i lakken på gitterene på ørekoppene, hodebåndet var ikke ordentlig satt på (forrige kjøper hadde antagelig prøvd det andre hodebåndet som kommer med Plus-versjonen), kabelen var uprofejsonelt pakket, og esken har en ny klisterlapp/strekkode over en gammel en.
Jeg klagde til butikken, men jeg mottok ingen unnskyldning og jeg ble bedt om å sende inn varen på angreretten.

23 de diciembre de 2024

Leveres efter 41 dage

Bom Bom så kom m min ordre da endelig hjem efter kun 41 dage. Ikke en gang har de kunne informere om at den var forsinket men mindre man selv ringer men overfyldte mail med reklamer kan de godt. Ironi kan forekomme.

21 de marzo de 2025

Stay away...

I had a truly disappointing experience at Scandinavian Photo Oslo, and I feel compelled to warn others. If you’re considering shopping for camera gear in Oslo, do yourself a favor and go to Foto.no instead—where they actually care about customers and run their store professionally.

At Scandinavian Photo, the customer service is non-existent, and it feels like nobody is in control of what’s going on. Whether it's a lack of product knowledge, disorganization, or just a general unwillingness to help, it’s clear that customer satisfaction is not their priority.

In contrast, Foto.no is on a completely different level—they treat you with respect, take the time to help, and actually know their products. It’s refreshing to shop at a store where the staff is both knowledgeable and professional.

If you value good service, avoid Scandinavian Photo Oslo altogether. There’s a better alternative right in the city!

17 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Selger demoprodukter til fullpris, reklameres som helt nytt. (Man tror man kjøper noe nytt, får tilsendt åpnet og brukte produkter)

Kjøpte nye hodetelefoner, fikk tilsendt åpnet produkt som var skittent, slitt og skrape merker. Her har jeg altså betalt full pris for ett brukt produkt når de reklamerer for helt nytt. Skal man selge brukte ting/demoprodukter må dette oppgis, sende bildeserie på e-post for 1,5 mnd siden, enda ikke fått svar/løst saken. Dårlig kundeservice som bruker alt for lang tid på å svare.

2 de febrero de 2025
Logotipo de Scandinavian Photo

Respuesta de Scandinavian Photo

Hei Jan Vegard,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi forstår at dette har vært en frustrerende situasjon, og vi beklager på det sterkeste at du mottok et produkt som ikke var i forventet stand. Dette skal selvfølgelig ikke skje, og vi tar det på største alvor.

Selv om det tok litt tid å løse, håper vi at du nå er fornøyd med hodetelefonene. Vi setter stor pris på din tålmodighet og vi vil gjøre vårt beste for å sikre at lignende situasjoner ikke oppstår i fremtiden.

Ta gjerne kontakt dersom det skulle være noe mer vi kan hjelpe deg med!
Ønsker deg en fortsatt fin dag.

Vennlig hilsen, Kajsa

STYR UNNA!

Jeg bestilte et kameraobjektiv 22.11. Jeg mottok den 28.11, og fant ut at den har et løst linseelement og ikke fungerer. Fylte en klage samme kveld og sende pakken tilbake dagen etter. I dag 2.1 har jeg fortsatt ikke fått noen oppdateringer. Jeg har bedt om oppdateringer fra dem to ganger, én gang per e-post og én gang på et skjema på nettsiden deres. Ingen respons. Sjekket til min gru trustpilot-anmeldelser i dag. Ringer dem i morgen. Jeg anbefaler IKKE å bestille fra dem.

2 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min foretrukne leverandør av fotoutstyr.

Leverer raskt med posten, og pakkene og varene er alltid topp.
Har handlet her et titalls ganger de siste årene, og de leverer alltid bra.
Har også returnert varer på angrerett, det har gått helt greit. Kundeservice er bra, og det er lett å få tak i de på telefon.
Min foretrukne leverandør av fotoutstyr.

10 de diciembre de 2024

Trygg handel

Kjapt og enkelt. Produktet kom innen forventet leveringstid.
Ikke minst hadde de et strålende tilbud på ønsket produkt, som ingen andre kunne matche. Well played

6 de diciembre de 2024

Rask levering!

Bestilte et kamera herfra, sjekker trustpilot etterpå, og forberedte meg på tidenes nedtur med ventetid og kranglete kundeservice! Men slik ble det ikke, heldigvis :-) jeg bestilte kameraet på en lørdag og kunne hente det på postkontoret onsdagen etter. Veldig ryddig korrespondanse om ordrebekreftelse, når sendingen var pakket og sendt. Kameraet var godt pakket inn, helt og pent! Veldig fornøyd!

11 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dessverre enig meg mange her

Dessverre enig meg mange her. Trodde ikke det var så ille.
Bestillte en vare. Jeg avbestillte over tlf da jeg fant varen på en mer kjent butikk.
Dagen etter får jeg beskjed om at varen er sendt. Jeg ringer å spør hvorfor og de pasto varen allerede var plukket opp.
(Jeg hadde ikke fått varel om pakkelagt til i posten)
Fikk varen og sendte i retur. Tok bortimot 2 uker. Etter det la varen i deres retur container i nesten enda en uke (ifølge posten)
Fikk beskjed om at varen var levert mottaker. Og etter 4 dager ringte jeg å spurte hvorfor de ikke hadde registrert retur enda.

Alt i alt det tok det laaaang tid og de "låste"av nærmere 20.000 unødvendig. Og jeg måtte ta kontakt å få de til å gjøre hvert eneste steg.

28 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig kommunikasjon og lang leveringstid

Har vært godt fornøyd med ordren før dette. Derfor var det ekstremt skuffende at de behandler sine kunder som dette.

Bestilte en bestillingsvare som måtte sendes fra leverandør 19/3. Fikk leveringsinfo på halve ordren. Ok, skjønte da at det tok lengre tid å få den siste varen inn fra leverandør. Ingen problem. Så ble det å vente og vente. Ingen oppdatering. Vente og vente. Fortsatt ingen oppdatering. Først da jeg valgte å sende en forespørsel på kansellering av den siste varen, får jeg innen kort tid tilsendt både garantibevis og leveringsbekreftelse. Ingen beklagelse. Ingen forklaring overhodet.

Endelig karakter kommer an på hvor enkelt det blir å sende dette tilbake. Foreløpig score: 1/5 stjerner.

Virkelig skuffende håndtering. Står til stryk dette. Styr unna.

27 de agosto de 2024

STYR UNNA

Har prøvd å få tak i de vedrørende ordren min i nesten 2 mnd. Når de endelig svarte har de gjort NOK en feil og svarer ikke. Har stått i kø i EN time nå. Skulle ønske jeg sjekket trust pilot først!

27 de agosto de 2024

Agree with the others

Agree with the others. Seems like they don’t have control over their IT system. No confirmation email. Called them and was told everything is fine. Then a week later the package arrived without one of the items. Then they told me someone ordered it at the same time…..ordered the same stuff through foto.no and it was cheaper and frictionless so I would prioritise them

17 de agosto de 2024
Logotipo de Scandinavian Photo

Respuesta de Scandinavian Photo

Hello!

Thank you for your feedback!

Our sincerest apologies regarding you not recieving orderconfirmation or the products that you ordered.

I cannot seem to find any account, order or case connected to the information in this review. If you would kindly send us your ordernumber I will look into what has gone wrong here, and sort it right!

Meanwhile I wish you a good day! :)

Jeg prøvde å bestille i 12 dager

Jeg prøvde å bestille i 12 dager, og ringte de første 5 dagene hver dag for å be om informasjon. Jeg bor på Svalbard og de måtte generere en faktura uten moms. Jeg går tom for tålmodighet på dag 12. De var aldri ærlige og fortalte meg alltid at de ville løse det samme dag. Jeg kommer aldri til å kjøpe der!

12 de julio de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.