Het was fijn een bedrijf te vinden die onze oude opname's weer een 2de leven gaven, zodat we er weer optimaal van kunnen genieten. ScanPaleis van harte aanbevolen. Groet John Veraa.
La empresa ha respondido
Superbehulpzame mensen! Ik had een aantal kleine scanopdrachten en die hebben ze perfect uitgevoerd. Daarnaast gewoon vriendelijke mensen die trots zijn op hun ambacht.
La empresa ha respondido
Indra is zeer klantgericht en zorgt ervoor dat de zaken perfect worden afgeleverd. In mijn geval zaten er een flink aantal oude, vochtige videotapes bij, die hij tegen geringe vergoeding stuk voor stu... Ver más
Escrito por la empresa
Proostwetering 24N, 3543AE, Utrecht, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Ik heb de beelden van de video8 vooraf thuis gezien op een oude machine en dacht nooit dat het Scanpaleis die beelden zo goed kon "ophalen". Heel mooi en leuk.

Respuesta de Scanpaleis
goede service , weel een beetje duur

Respuesta de Scanpaleis
Goed geregeld, hi8 banden afhandeling in 2 a 3 weken. Ondanks dat ik 2 beschsdigde banden had is dir opgelost. Ik kom binnenkort weer langs.

Respuesta de Scanpaleis
Goed en duidelijk geholpen en de beelden zijn erg mooi geworden.

Respuesta de Scanpaleis
Het werk (digitaliseren van smalfilm) is uitstekend gedaan. Contact en service waren ook zeer goed. Bedankt voor alles

Respuesta de Scanpaleis
Fijn dat ze de tapes komen ophalen bij een afleverpunt, ipv dat het met de post meegaat. Zo heb je het idee dat ze altijd in veilige handen zijn. Daarnaast zeer aardig personeel en het belangrijkst: super kwaliteit gedigitaliseerde tapes.
1 van de bandjes was helaas aangetast door schimmel. Deze hebben ze wel gedigitaliseerd (inderdaad weinig van over gebleven), maar niet in rekening gebracht. Netjes.
Gewoon wegbrengen die bandjes dus.

Respuesta de Scanpaleis
Een 13-tal 8mm spoelen laten omzetten naar Full HD.
Erg tevreden over het eindresultaat.
Zeer aan te bevelen.

Respuesta de Scanpaleis
Uitstekend en vriendelijk geholpen. Opdracht netjes en op tijd afgeleverd.

Respuesta de Scanpaleis
Adequaat,snel,professioneel en zeer vriendelijk.

Respuesta de Scanpaleis
goede communicatie, ook als bij het downloaden van het videobestand het niet zo soepel gaat door mijn onbekendheid

Respuesta de Scanpaleis
Voldeed aan de kwaliteit. Medewerker nam contact op dat het iets langer kon duren.
Het was ook niet duur voor het werk dat ze geleverd hebben.
Nogmaals bedankt voor alles!

Respuesta de Scanpaleis
Ze begrepen mijn "koud-watervrees" om mijn 50 jaar oude super 8 films zomaar uit handen te geven. Ze gaven een demo ter plaatse om te zien wat er ging gebeuren met mijn films. Sterker nog, zetten een stukje van mijn film op hun machine waarmee gedigitaliseerd werd. Prachtig resultaat. Nadien nog 3 films laten digitaliseren. Ik zal hen niet vergeten.

Respuesta de Scanpaleis
Prettig geholpen en duidelijke tarieven.
Technisch was het goed gedaan en de procestijd van 3 weken is heel redelijk.