Lækre dufte.
Måske lidt billigere og og lidt lettere tilgang
Vi tilbyder nogle af de mest spændende og eksklusive parfumer på abonnement, hvor du kan lave en parfumekalender 12 måneder frem. - Gratis levering. Ingen binding. Ny parfume duft - hver måned.
Brendstrupgårdsvej 23, 8200, Aarhus N, Dinamarca
Lækre dufte.
Måske lidt billigere og og lidt lettere tilgang
De leverer ikke de bestilte og betalte varer og reagere ikke på henvendelser.
Har dog efterfølgende modtaget varen, men meget sent 😏

Respuesta de Scentdelight
De bestilte parfume har de ikke og kan ikke leveres. Sket 2 måneder lige efter hinanden.
Trækker beløbet først på måneden og varen bliver først leveret 3 til 4 uger efter
Har fået en mande duft trods det er ønsket om kvinde duft

Respuesta de Scentdelight
God deal og det er nu fed med forskellige parfume hver måned
God ide med mange spændende parfumer, som jeg nu har med mig overalt. Søde kundemedarbejdere
Jeg er vild med jeres parfumer.
Men, leveringstiden er lang, det tager lang tid fra jer får besked på at pakken er på vej, inden jeg får den, jeg har f.eks ikke fået denne måned parfume. Fik besked om den var på vej d. 3 februar
Jeg har fået rigtig fin hjælp til valg af parfumer. Mange tak 😉
Parfymerna kommer inte som de ska. Man får skriva till er när de inte kommit och då upptäcker ni att ni inte skickat dom! Detta har hänt 2 utav 3 gånger.
D 13.12.23 bestilte jeg et abonoment, d 23.12.23 har jeg endnu ikke modtaget noget. Har skrevet til dem, de skriver den ligge ved post nord!!!??? Ja måske, men har modtaget pakker igennem post nord med gaver bestil efter d 13.12.23.
Træls når man virkelig bare gerne vil give den gave ( abonoment) til en der har ønsket sig det.
Øv for en oplevelse indtil nu!!!

Respuesta de Scentdelight
Dette er IKKE et fupfirma og man skal nok få sine parfumeprøver, men der har været en del opstartsbøvl og det bryder jeg mig ikke om. Det er super ærgerligt for de har mange fine og eksklusive parfumer, som ikke er til at finde alle steder. Mange af dem skal man dog betale 50-100 kr og sågar 150 kr ekstra oveni de 129 kr, man i forvejen betaler for at være medlem og modtage prøver hver måned. Vær opmærksom på at det er 8 ml man modtager. Alt i alt blandet oplevelse, jeg håber på, at kunne vende tilbage til scentdelight, når der er mere styr på tingene :)
Más información sobre otros tipos de reseñas.