Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het pakketje net ontvangen en ik ben blij verrast! De tulpenzeepjes die ik bestelde om in Griekenland cadeau te geven zijn prachtig in het mooie zakje! En nog 2 extra zeepjes erbij gekregen ook! Heel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettend goede services en persoonlijk contact! Geen robot waar je mee chat maar iemand die echt met je mee denkt en je verder helpt. Wij hebben 150 zeepjes besteld voor onze bruiloft, gedeeltelijk... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super makkelijk en mooi resultaat. Alleen lastig inschatten wanneer het werd bezorgd, wat het jammer maakte. Verder heel fijn!

Información sobre la empresa

1. Tienda de cosméticos

Escrito por la empresa

Bij Scently vind je een diverse selectie van geurige producten die je huis heerlijk laten ruiken. We bieden alles van zepen tot gezellige kaarsen en van verleidelijke waxmelts tot leuke bedankjes voor speciale momenten zoals huwelijken en geboortes. Elk product is met zorg gemaakt, zodat je kunt genieten van een geweldige geurervaring in je eigen huis. Ontdek de wereld van Scently en laat je betoveren door onze heerlijke geuren!

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Geweldig!!

Heel goed verpakt! Mijn complimenten!!

17 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Beste Denise,

Wat een fantastische review, enorm bedankt! Zo leuk dat de tulpenzeepjes helemaal meegaan naar Griekenland als cadeautje. Fijn om te horen dat alles zo mooi verpakt is aangekomen, inclusief de extraatjes. Heel veel plezier met het uitdelen en een prachtige tijd in Griekenland gewenst!

Zeepjes

Hele leuke zeepjes zien er mooi uit en ruiken lekker. Snelle leverring

28 de abril de 2026

Beste Annika,

Wat leuk om te horen! Fijn dat de zeepjes zo in de smaak vallen en dat je blij bent met de snelle levering. Heel veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Nice wedding favors

Nice and fast communication, everything aiready packaged and ready. They've also added a nice gift for free(a small stand/frame with our names and date). Delivered on the date we've discussed,no issues. The soaps look and smell nice,the bags are a nice color(we got white,blue and pink) & feel nice to the touch. Very happy with everything

25 de abril de 2026

Dear Neringa,

Thank you so much for this wonderful review! We are thrilled to hear that you are so happy with your wedding favors. We're glad the little personalized gift was a nice surprise. We wish you a beautiful wedding day and all the best for the future!

Warm regards,

Leuke zeepjes

De zeepjes zijn heel mooi en perfect geschikt als een attentie geschenk.
Bovendien kreeg ik als dank voor de bestelling 2 zeepjes extra in een mooi zakje.

21 de abril de 2026

Super service

Snelle en netjes verpakte levering van onze bestelde zeepjes, met nog een kadootje voor onze trouwdag.

24 de marzo de 2026

Beste Lucretia,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn dat de zeepjes snel en netjes bij jullie zijn aangekomen. We vonden het heel leuk om een klein extraatje toe te voegen voor jullie trouwdag. Alvast een prachtige dag gewenst en veel geluk samen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima ervaring zeeuwse knoop zeepjes

Mooie zeepjes, prima prijs/kwaliteitverhouding, snelle verzending, keurige en degelijke verpakking incl. Leuke attentie.

31 de marzo de 2026

Beste Andrea,

Bedankt voor je fijne reactie. Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, de verpakking en de snelle verzending. We zien je heel graag nog eens terug in onze webshop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste Kaarsen die te koop zijn!

Beste Kaarsen die te koop zijn!!
Ze ruiken heerlijk en gaan lang mee.
Ik bestel inmiddels vaak bij Scently. Klantenservice is ook super behulpzaam.

4 de marzo de 2026

Beste Rafi,

Hartelijk dank voor dit ontzettend mooie compliment! We vinden het heel fijn om te horen dat onze kaarsen zo goed in de smaak vallen en dat je ze met plezier bij ons blijft bestellen. Ook goed om te lezen dat onze klantenservice je zo fijn heeft geholpen. Bedankt voor je trouwe bestellingen en graag weer tot de volgende keer.

Zeepjes voor collega's gekocht

Zeepjes voor collega's gekocht, mooi en zorgvuldig ingepakt door Scently, wordt een feestje om te geven

10 de febrero de 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie review!! Fijn om te lezen dat je blij bent met de manier waarop we het hebben ingepakt. We hopen dat het inderdaad een echt feestje was om ze uit te delen en dat je collega's er heel erg blij mee waren.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super makkelijk en mooi resultaat

7 de febrero de 2026

Beste Melissa,

Wat fijn om te horen dat het resultaat zo mooi is geworden. Bedankt voor je eerlijke feedback over het inschatten van de bezorgtijd. We snappen helemaal dat het fijn is om precies te weten wanneer je pakketje aankomt, dus we nemen dit zeker mee om onze bezorgcommunicatie in de toekomst verder te verbeteren. We wensen je er heel veel plezier mee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

goede levering en netjes ingepakt!

goede levering en netjes ingepakt!
ga hier zker nog een keer betsellen!

1 de febrero de 2026

Beste Marjolein,

Wat een ontzettend leuke review, dankjewel! Fijn dat de bestelling snel bij je is aangekomen. We vinden het natuurlijk fantastisch om te lezen dat je vaker bij ons wilt gaan bestellen. We kijken er nu al naar uit om je volgende pakketje weer met net zoveel liefde voor je in te pakken. Graag tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

zag er heell euk uit en jullie…

zag er heell euk uit en jullie presentje erbij dank je wel

22 de enero de 2026

Beste J,

Hartelijk dank voor je lieve berichtje! Wat leuk om te horen dat de bestelling in de smaak viel en dat het extra presentje een geslaagde verrassing was. We sturen met veel liefde een klein bedankje mee. We hopen je in de toekomst nog eens blij te mogen maken met onze producten!

Super

Snelle levering, mooie zeepjes!

22 de enero de 2026

Beste Francis,

Dankjewel! Fijn dat de levering snel was en de zeepjes in de smaak vallen. Geniet ervan!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was een goede ervaring

Hey was voor mij een goede ervaring. Omdat er een probleem was met bezorgen via DHL. Heeft Scently adequaat gehandeld een de zending opnieuw verzonden waardoor ik de producten toch nog op tijd in huis had.

Leuk verpakt met een extra bedankje was helemaal top.

Ik onthouden dit adresje voor een volgende keer.

17 de diciembre de 2025

Beste Danny,

Bedankt voor je mooie compliment! Gelukkig hebben we het op tijd kunnen oplossen. Graag tot de volgende keer!

Aanrader!

Top! Heel verzorgd!

14 de noviembre de 2025

Beste Marjoleine,

Wat leuk om te horen! We maken graag een feestje van je bestelling, dus fijn dat het er verzorgd uitzag. Veel plezier ermee!

Netjes en snel geleverd

Hele mooie zeepjes en zakjes,goed ingepakt ,erg blij mee!

12 de noviembre de 2025

Beste Caro,

Super om te horen dat je zo tevreden bent met de zeepjes, zakjes en verpakking. Dankjewel voor je fijne review!

top!

snel ontvangen en een lief extra cadeautje er bij. super blij mee

16 de octubre de 2025

Beste Dewi,

Wat leuk om te horen dat alles snel en goed is aangekomen, en dat het extraatje in de smaak viel! Dank je wel voor je lieve review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

heel snel ontvangen en heel verzorgd…

heel snel ontvangen en heel verzorgd verpakt.

6 de noviembre de 2025

Beste Patricia,

Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en netjes verpakt aankwam.

Heerlijk zeepje!

Heerlijk zeepje!
Goed verpakt!
Leuke zeepjes cadeau gekregen!

18 de octubre de 2025

Beste Johanna,

Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de zeepjes en dat alles goed verpakt aankwam. Dank je wel voor je heerlijke review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wederom weer een mooie bestelling…

Wederom weer een mooie bestelling binnen gehad. Was even bang toen ik de doos zag. Maar de zeepjes waren goed en onbeschadigd.

7 de octubre de 2025

Beste Stephanie,

Dank je wel voor je lieve woorden en je vertrouwen in ons! Fijn dat de zeepjes toch wel goed en onbeschadigd zijn aangekomen. We waarderen je terugkerende bestellingen enorm.

Team Scently

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.