Het pakketje net ontvangen en ik ben blij verrast! De tulpenzeepjes die ik bestelde om in Griekenland cadeau te geven zijn prachtig in het mooie zakje! En nog 2 extra zeepjes erbij gekregen ook! Heel... Ver más
La empresa ha respondido
Ontzettend goede services en persoonlijk contact! Geen robot waar je mee chat maar iemand die echt met je mee denkt en je verder helpt. Wij hebben 150 zeepjes besteld voor onze bruiloft, gedeeltelijk... Ver más
La empresa ha respondido
Super makkelijk en mooi resultaat. Alleen lastig inschatten wanneer het werd bezorgd, wat het jammer maakte. Verder heel fijn!
La empresa ha respondido
Bij Scently vind je een diverse selectie van geurige producten die je huis heerlijk laten ruiken. We bieden alles van zepen tot gezellige kaarsen en van verleidelijke waxmelts tot leuke bedankjes voor speciale momenten zoals huwelijken en geboortes. Elk product is met zorg gemaakt, zodat je kunt genieten van een geweldige geurervaring in je eigen huis. Ontdek de wereld van Scently en laat je betoveren door onze heerlijke geuren!
Langeveld 41, 4702XW, Roosendaal, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Heel goed verpakt! Mijn complimenten!!

Respuesta de Scently
Nice and fast communication, everything aiready packaged and ready. They've also added a nice gift for free(a small stand/frame with our names and date). Delivered on the date we've discussed,no issues. The soaps look and smell nice,the bags are a nice color(we got white,blue and pink) & feel nice to the touch. Very happy with everything

Respuesta de Scently
De zeepjes zijn heel mooi en perfect geschikt als een attentie geschenk.
Bovendien kreeg ik als dank voor de bestelling 2 zeepjes extra in een mooi zakje.
Snelle en netjes verpakte levering van onze bestelde zeepjes, met nog een kadootje voor onze trouwdag.

Respuesta de Scently
Mooie zeepjes, prima prijs/kwaliteitverhouding, snelle verzending, keurige en degelijke verpakking incl. Leuke attentie.

Respuesta de Scently
Beste Kaarsen die te koop zijn!!
Ze ruiken heerlijk en gaan lang mee.
Ik bestel inmiddels vaak bij Scently. Klantenservice is ook super behulpzaam.

Respuesta de Scently
Zeepjes voor collega's gekocht, mooi en zorgvuldig ingepakt door Scently, wordt een feestje om te geven

Respuesta de Scently
goede levering en netjes ingepakt!
ga hier zker nog een keer betsellen!

Respuesta de Scently
zag er heell euk uit en jullie presentje erbij dank je wel

Respuesta de Scently
Hey was voor mij een goede ervaring. Omdat er een probleem was met bezorgen via DHL. Heeft Scently adequaat gehandeld een de zending opnieuw verzonden waardoor ik de producten toch nog op tijd in huis had.
Leuk verpakt met een extra bedankje was helemaal top.
Ik onthouden dit adresje voor een volgende keer.

Respuesta de Scently
Hele mooie zeepjes en zakjes,goed ingepakt ,erg blij mee!

Respuesta de Scently
heel snel ontvangen en heel verzorgd verpakt.

Respuesta de Scently
Wederom weer een mooie bestelling binnen gehad. Was even bang toen ik de doos zag. Maar de zeepjes waren goed en onbeschadigd.

Respuesta de Scently
Más información sobre otros tipos de reseñas.