alles ging mis, de heer Heijen heeft zich beter voor gedaan, hij zei ervaring te hebben met ondernemers en scheiden, dit bleek niet het geval te zijn. Hij was niet neutraal, baseerde de financiele ops... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Edwin ( in 's-Gravenzande) heeft ons goed geholpen alles duidelijk uitgelegd. Wat de mogelijkheden waren en de stappen/ beslissingen die genomen moesten worden. Op het moment dat we wat meer tijd nodi... Ver más
La empresa ha respondido
De Scheidingsplanner en met name Marco den Otter heeft ons heel goed en fijn geholpen om in een moeilijke tijd toch alles goed en vlot te regelen. Marco weet waar hij het over heeft, reageert snel en... Ver más
La empresa ha respondido
Edwin (s’gravenzande) is een super fijne mediator. Hij heeft alle kennis op zak om te helpen en ondersteunen. Waarbij het belang van het kind echt centraal staat. Goed bereikbaar en meedenkend. Ondan... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
80% van de scheidingsproblemen gaat over geld. Dat begrijpen wij als geen ander. Met behulp van de Scheidingsplanner weet u waar u aan toe bent.
Información de contacto
Kortekade 58, 3062 GT, Rotterdam, Holanda
- scheidingsplanner.nl
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Han Assman heeft ons uitstekend…
Han Assman heeft ons uitstekend geholpen. Hij voelde onze situatie uitstekend aan. Hij werkte snel en efficiënt. Zegt soms dingen die je misschien liever niet hoort maar wel erg waar zijn gebleken. Wij zijn blij dat hij ons door een hele vervelende periode heeft geholpen. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.
Pas hij doet zich voor als advocaat
Pas op deze meneer doet zich voor als advocaat. Hij is echter geen advocaat, zodat hij een valse hoedanigheid aanneemt.
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen.
Han heeft onze situatie goed in kaart gebracht en heeft ons uitstekend geholpen bij het nemen van de voor ons moeilijke beslissingen. Han is een professional die volledig onpartijdig is gebleven. Hij weet waar hij het het over heeft en heeft ons een reëel toekomstbeeld gegeven.
Han Assman, Scheidingsplanner Heemstede/Velserbroek
Het aangaan van een echtscheiding is een emotionele zaak. Han Assman, handelend onder de naam Scheidingsplanner Heemstede/Velserbroek, promoot zichzelf als een vakkundig scheidingsplanner en mediator. Niets is minder waar: de man rekent het tarief van een advocaat, levert slecht werk, komt zijn afspraken niet na, en kiest partij voor één van de echtelieden, waarbij hij gegevens van de andere echtgenoot doorspeelt. Hij houdt zich niet aan zijn geheimhoudingsplicht, is absoluut onbetrouwbaar en je privacy is bij hem niet gewaarborgd: een goed verloop van je echtscheiding dus ook niet. Ook is hij geen mediator, al zegt hij van wel. Hij zet echtelieden tegen elkaar op en drijft er een wig tussen, zodat je uiteindelijk alsnog naar een advocaat moet. Mijn advies: GA NOOIT MET DEZE MAN IN ZEE!
Más información sobre otros tipos de reseñas.