Fijn schoonmaakbedrijf, laat hier het kantoor 2 keer per week schoonmaken. Gebeurt altijd goed, heb er nooit opmerkingen over.
Betrouwbaar schoonmaak bedrijf. Doen goede screening van hun personeel.
Dit schoonmaakbedrijf krijgt van mij een dikke voldoende. Altijd tevreden met hoe er schoongemaakt wordt :)
Ben zakelijk klant en we laten het kantoor schoonmaken door dit bedrijf. Doen hun werk goed, zorgen dat het er altijd netjes uitziet.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Schoonmaakbedrijf Apeldoorn streven we ernaar om uw ruimtes stralend schoon en fris te houden. Als toonaangevend schoonmaakbedrijf in Apeldoorn bieden wij uitgebreide schoonmaakdiensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze diensten variëren van reguliere huishoudelijke schoonmaak tot dieptereiniging van kantoren, scholen en andere commerciële ruimtes. Wij begrijpen dat een schone omgeving essentieel is voor uw welzijn en productiviteit. Daarom gebruiken wij alleen de beste schoonmaakmiddelen en moderne apparatuur om de hoogste hygiënestandaarden te garanderen. Ons team van ervaren en professionele schoonmakers is zorgvuldig geselecteerd en getraind om u de beste service te bieden. Bij Schoonmaakbedrijf Apeldoorn hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Wij luisteren naar uw specifieke wensen en passen onze diensten daarop aan. Onze flexibele en betrouwbare service zorgt ervoor dat wij altijd beschikbaar zijn wanneer u ons nodig heeft, of het nu voor een eenmalige schoonmaakbeurt of voor regelmatige schoonmaakdiensten is. Kies voor Schoonmaakbedrijf Apeldoorn voor een onberispelijk schone omgeving waar u zich prettig en comfortabel voelt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw ruimtes te laten stralen.
Het Rietveld 55, 7321 CT, Apeldoorn, Gelderland, Holanda
- +31555690014
- contact@schoonmaakbedrijfapeldoorn.com
- schoonmaakbedrijfapeldoorn.com
Zelfs de vloer in de hal werd goed…
Zelfs de vloer in de hal werd goed schoon zonder chemische troep.
vloer is weer netjes en stofvrij…
vloer is weer netjes en stofvrij gemaakt dus tevreden
zelfs de was netjes gevouwen zonder dat…
zelfs de was netjes gevouwen zonder dat we vroegen
Netjes gewerkt
Wat fijn was is dat ze de werkplek buiten volledig schoon achterlieten.
De reiniging liet een schone geur…
De reiniging liet een schone geur achter zonder dat het kunstmatig of sterk aanvoelde
ze zei ook wat je beter niet moet…
ze zei ook wat je beter niet moet gebruiken later en dat vond ik handig
Alles bij zich en precies op tijd
Alles bij zich en precies op tijd, top service
niet alleen schoon maar ook kleine…
niet alleen schoon maar ook kleine spullen mooi neergezet
Ze maakten alles schoon met respect…
Ze maakten alles schoon met respect voor de fragiele decoratie.
zelfs de planten werden met zorg…
zelfs de planten werden met zorg ingepakt, niks viel om of beschadigde, echt vakwerk
Goed bedrijf met schoonmakers die hun…
Goed bedrijf met schoonmakers die hun vak verstaan
Erg fijne schoonmakers
Erg fijne schoonmakers, ze snappen het meteen, niks hoeven uitleggen!
Top schoonmaak
Top schoonmaak, alles wordt verzorgd, ramen lappen, vloeren, bureaus en de pui aan de voorkant.
Dit schoonmaakbedrijf krijgt van mij…
Zijn vriendelijke schoonmaaksters
Zijn vriendelijke schoonmaaksters, krijgen vaak dezelfde op kantoor en maken alles prima schoon.
Goede diensten
Goede diensten, zeker voor zakelijke schoonmaak kan ik ze zeker aanraden.
Más información sobre otros tipos de reseñas.