Slecht verpakt. Doos viel uit elkaar wanneer ik het ging ophalen. Hadden in kleinere/stevigere doos moeten zetten met weinig open ruimten. Zodat de artikelen niet kosten bewegen. Bepaalde artikelen... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Lang gezocht naar gefreesde lenskopplaatschroeven voor een oldtimer en hier waren ze ineens! Prijzen waren prima mits je een flink aantal koopt, meer dan aan mijn auto zitten denk ik. Zo kan ik nog... Ver más
Alle schroeven apart in zakjes, echter niet gelabeld. Voor gebruiksgemak zelf overgezet naar doosjes. Kan me voorstellen dat voor langere opslag de zakjes niet volstaan en kapot kunnen gaan in gereeds... Ver más
Escrito por la empresa

De website Schroeven-Express.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van schroeven en bevestigingsmaterialen voor professionals en particulieren. Schroeven-Express.nl is een gebruiksvriendelijke website, waarmee u zowel een enkele schroef of bevestiger kunt kopen als hele dozen van bijvoorbeeld 10, 30, 50, 100, 200 of 500 stuks, afhankelijk van de referenties. Geen minimum bestelling, snelle levering in Nederland vanaf 48/72u en gratis levering vanaf 75€ TTC. Voorbeelden van verkochte producten: houtschroeven, metaalschroeven, vlonderschroeven, sluitringen, moeren, bouten...
ZONE ARTISANALE, 72300, PARCÉ SUR SARTHE, Francia
Invita a los clientes a opinar
Mijn schroeven zouden binnen 72 uur geleverd worden. Ik ben ruime 2 weken verder en nog niets ontvangen. GLS houdt onterecht mijn pakket vast en ik kan ook geen klacht indienen bij GLS omdat het verzendadres buiten NL is. Ik kan nu letterlijk niet verder en heb spijt van mijn aankoop.
Bouten zijn niet mooi zwart en klantenservice duurt heel lang

Respuesta de Schroeven-Express.nl
De verpakkingen die de hobbyist toelaat een verantwoorde keuze te maken.
Fijn dat relatief kleine bestelling van hoogwaardig materiaal netjes en aantrekkelijk geprijsd afgehandeld wordt.
Er is precies geleverd wat ik besteld heb.
De bestelling was met hulp van de overzichtelijke Website en de uitgebreide keuze mogelijkheden en het ruime assortiment met specificatie's, relatief eenvoudig samen te stellen. .
De leveringsdatum en tijdstip was een beetje onduidelijk in de communicatie. Maar achteraf is dat helemaal goed gekomen
Nooit iet gehoord over de levering. Zit te wachten tot ik een bericht krijg dat bestelling bij het afhaalpunt ligt!😡😡😡

Respuesta de Schroeven-Express.nl
Zwarte moeren en bouten M3 besteld. Snel en correct geleverd, afmetingen en materiaalsterkte binnen toleranties, maar... de zwarte verf (?) geeft af, en geen klein beetje. Moeilijk te verwijderen, samenstelling onbekend. De transparante verpakking was roetzwart, dus voor de leverancier geen "verborgen" gebrek.

Respuesta de Schroeven-Express.nl
Levering duurde iets langer, komt uit Frankrijk. De oogschroeven zijn robuust en voldoen aan verwachtingen.

Respuesta de Schroeven-Express.nl
order placed on 03.05 and today it is 10.05 .. zero information about shipping, I did not receive any link to track the order, I do not even know if it was actually sent. no contact ! I tried to send an e-mail but unfortunately it failed. contact via the form , also without a response. when the order finally arrives, I will still make a return because I no longer need it! I am annoyed by this approach of the store to the customer. I wanted to cancel my order But because of the lack of any contact, it didn't work. I DO NOT RECOMMEND!

Respuesta de Schroeven-Express.nl
Kregen ruim voldoende geleverd. Alleen klein misverstand met levertijd, duurde iets langer
Geleverde items waren conform verwachting, goed verpakt en snel geleverd. Helaas was het afhaalpunt een aantal dagen gesloten waardoor de afhaaltermijn in het geding kwam. Dit is natuurlijk geen issue wat Schroeven-Express te verwijten valt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.