Om het laatste deel in mijn tuin te beschutten ben ik natuurlijk weer terug gekomen bij schuttingwerk. Vorig jaar al een goede ervaring en dit jaar gewoon perfect. De levertijd was 3 weken, ze... Ver más
La empresa ha respondido
Wat een mega vakwerk hebben deze mensen geleverd!! Ik was een beetje sceptisch, omdat ik een flink bedrag moest aanbetalen, ik vond dat erg spannend. Schuttingwerk heeft mij gerust gesteld en ze hebbe... Ver más
La empresa ha respondido
Goeie ervaring met dit bedrijf, ze antwoorden persoonlijk en snel op allerlei vragen. Door een pakket te kiezen ipv alles zelf zoeken kreeg ik 20% goedkoper uit. Ook voor ze het versturen kreeg ik een... Ver más
La empresa ha respondido
Fijn bedrijf, goede materialen en met fijne medewerkers! Berichten komen niet altijd even snel door, anders waren het 5 sterren geweest!
La empresa ha respondido
Door de jarenlange ervaring weten wij van Schuttingwerk hoe het is om schuttingen te leveren van hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van duurzame materialen en zorgen voor vakmanschap in het productieproces. U kunt dus vertrouwen op de duurzaamheid en functionaliteit van de schutting. Daarnaast bieden wij de standaard oplossingen, maar is maatwerk ook mogelijk. Wij kunnen perfect jouw specifieke behoeften en wensen in kaart brengen en aan uw eisen voldoen. Of het nu gaat om hout, beton, composiet of gaaspanelen. Wij begeleiden u in ons eenvoudige en gebruiksvriendelijke bestelproces. Selecteer uw gewenste schuttingtype en alle benodigde informatie en wij rekenen alles voor u uit. Ons team staat voor u klaar als er vragen of onduidelijkheden zijn. Wij begeleiden u van het eerste bezoek op de website tot aan het installatieproces. Vraag ons er gerust om.
Achterdijk 3, 4761 RB, Zevenbergen, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Prima prijs kwaliteit verhouding. Helaas miste ik wel een balk voor boven de poort. Maar dat kan je zelf ook makkelijk bij halen. Bevestegingsmateriaal moet je ook zelf aankopen voor de poort en afdek latten. Lichte beschadigingen op verschillende palen en onderplaten maar niks wat onbruikbaar is.
Conclusie, voor de prijs zeer goede kwaliteit. Snel en netjes bezorgd. Zeker om aan te raden.
Keurig contact gehad over de bestelling. Vervoerder ook prima, belde wanneer hij kwam en heeft de spullen netjes afgeleverd.
Wij zijn zeer tevreden!

Respuesta de Schuttingwerk
Goede schutting tegen een uitstekende prijs. Afspraak kunnen maken voor de dag van levering.
Top Bedrijf Schuttingwerk.
Personeel zijn behulpzaam en denken mee. Wij komen uit Noord Holland in De buurt van Den Helder en hebben via. Email en telefonisch met Schuttingwerk alles kunnen regelen enkel maanden later zijn wij daar op Locatie geweest in zevenbergen bij het Berijf ziet er goed verzorgd en heel behulpzaam. Dit bedrijf is aan te bevelen. Zeker om daar naar terug te gaan. Wij geven hun cijfer 10
Vriendelijke groet
Fam Baede-Prins Uit Breezand
Duidelijke website, volop zichtbar keuzes en bij eventuele vragen snel antwoord. Levering is netjes verzorgd in pakketten.
Schutting is weinig mis mee. Alles is netjes geleverd, enkel de hoekpalen miste er een tweede voorgeboord gat om het scherm aan te bevestigen.
De klantenservice daar in tegen is waardeloos. Via de berekeningstool op de website is er 1 schermdeel te veel berekend, waardoor ik ben blijven zitten met het scherm, de onderplaat en twee palen. Daarnaast natuurlijk ook te veel betaald. Contact leggen met het bedrijf is haast onmogelijk. Sporadisch wordt de telefoon opgenomen, en wanneer ze dat wel doen wordt er niet teruggebeld, of word je doorverwezen naar de mail. Hier op wordt niet gereageerd.
alles prima en snel afgeleverd
en het ziet er prima uit

Mooie schuttingen
Wij hebben pas schuttingen besteld bij schuttingwerk. Goede service, snelle reactie bedankt Michael daarvoor en ze denken goed mee met de offerte. Wij zijn zeer blij met de schuttingen.

Respuesta de Schuttingwerk
Kwaliteit van de gekochte producten is top, voor een scherpe prijs! Snelle levering!

Respuesta de Schuttingwerk
Na wat problemen met de transporteur, 2 dagen later dan afgesproken correct geleverd, alles compleet tot de laatste schroef, enige minpuntje de zeer ruwe deklatten, verder prima zaken doen, aanrader ,schutting vandaag 16 maart afgerond,22 meter prachtig resultaat, zeer correct bedrijf

Respuesta de Schuttingwerk
Een zeer net behulpzaam bedrijf!!
Via de mail contact gelegd en alle vragen zijn keurig beantwoord.
De bestelling was in december 2024 geplaatst maar pas in februari 2025 geleverd (op ons verzoek). Dit was geen enkel probleem.
De levering was keurig. Alles netjes gelost door de (huis) transporteur op meerdere pallets die netjes gebonden waren.
De producten zien er netjes uit en stralen de door ons gezochte kwaliteit meer dan uit.
Voor het plaatsen van de schutting hadden we nog wat vragen. Deze werden snel en duidelijk beantwoord binnen 24uur per E-mail.
Het plaatsen zelf was een mooie klus maar alles paste perfect in elkaar.
Kortom een aanrader.

Respuesta de Schuttingwerk
Wij hadden wat problemen met levering van een de bestelde spullen, maar dat had het team vriendelijk en snel voor ons opgelost! Verder wanneer je een vraag stuurt, dan wordt daar snel op gereageerd en met je meegedacht aan oplossingen.

Respuesta de Schuttingwerk
Fijn contact gehad met Michael voor de schuttingen. Snelle reacties ontvangen waardoor we snel konden schakelen. Helaas niet direct de betonmortel meegeleverd, maar dat werd snel opgelost.
We hadden alleen een verkeerde berekening gemaakt in het aantal palen vanwege een vervelende knik in de tuin. Ook hierbij denken ze mee om het voor de klant op te lossen. Ze nemen deze niet retour, maar bieden we op Marktplaats aan voor verkoop

Respuesta de Schuttingwerk
Goede, snelle en duidelijke service en afhankelijk. Schuttingen netjes geplaatst.

Respuesta de Schuttingwerk
Echt vakmensen die snel en effectief een hele wijk kan voorzien van schuttingen

Respuesta de Schuttingwerk
Goede service via de chat en zeer correcte levering. En niet geheel onbelangrijk de schutting is geweldig

Respuesta de Schuttingwerk
Op korte dag een offerte aangevraagd bij Schuttingwerk. Michael heeft vervolgens zeer snel geschakeld en een keurige offerte opgestuurd. Vervolgens snel overgegaan tot bestelling en plaatsing van de schuttingen. Fijne communicatie en een fijne service. Bedankt!

Respuesta de Schuttingwerk
Snel een complete offerte ontvangen. Communicatie vlot en prettig. Levering binnen de afgesproken datum.
Wat in mijn ogen zou kunnen verbeteren is de aflevering zelf zodat je van te voren weet welke dag ze komen leveren. Verder werd ik wel netjes een half uur van tevoren gebeld door de transporteur waardoor je wel nog eventueel de plek en eventuele bijzonderheden kan aangeven.

Respuesta de Schuttingwerk
Er werd voor een paar plankjes erg veel transportkosten berekend.

Respuesta de Schuttingwerk
Más información sobre otros tipos de reseñas.