Scotch & Soda Watches brengt de herkenbare stijl van Scotch & Soda samen met eigentijdse horlogedesigns voor dames en heren. De collectie bestaat uit stijlvolle, moderne en toegankelijke horloges die zijn ontworpen om iedere outfit een eigen karakter te geven. Van minimalistische modellen tot uitgesproken designs met sportieve of elegante details: ieder horloge is gemaakt voor mensen die waarde hechten aan stijl, kwaliteit en persoonlijkheid. Als officiële aanbieder van Scotch & Soda Watches in de Benelux streven wij ernaar om iedere klant een betrouwbare en prettige winkelervaring te bieden. Via onze webshop vind je een zorgvuldig samengestelde collectie originele Scotch & Soda horloges, met duidelijke productinformatie, veilige betaalmogelijkheden en gratis verzending. Bestellingen die op maandag tot en met vrijdag vóór 17:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis. Uiteraard ontvang je altijd een Track & Trace-code, zodat je jouw pakket eenvoudig kunt volgen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Daarom kun je bij vragen altijd contact met ons opnemen via e-mail, WhatsApp, telefoon of chat. Of je nu advies wilt over een model, hulp nodig hebt bij je bestelling of meer wilt weten over garantie en retouren: wij helpen je graag. Met Scotch & Soda Watches kies je voor een stijlvol horloge van een internationaal bekend merk, gecombineerd met de service en betrouwbaarheid van een gespecialiseerde horlogepartner.
De Weegschaal 13, 5215 MN, 's-Hertogenbosch, Holanda
- 0736908307