Ook bij lang uitblijvende betaling van een bedrijf blijkt het achteraf toch nog goed te komen bij Scoupy Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven Toppie Scoupy
Consulta las opiniones de los clientes
Kans om nieuwe producten uit te proberen, eenvoudig overzicht “potentie” tot korting op abonnementen Leuk om op deze manier geld te besparen
Het is altijd leuk om producten voordelig te proberen.vind het alleen jammer dat het aanbod niet vaak wisselt,sommige producten staan er maanden op.
I’ve had a really positive experience using the Scoopy app. The interface is clean and easy to navigate, which made it simple.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Scoupy is met meer dan 1 miljoen gebruikers de grootste cashback app van Nederland. Sta je te popelen om nieuwe producten te proberen met korting en soms zelfs helemaal gratis? Via de gratis Scoupy app doe je mee aan cashbackacties bij een supermarkt bij jou in de buurt. Koop het actieproduct, maak met de app een foto van je kassabon en krijg je geld terug. Het geld wordt automatisch naar je overgemaakt en elke week kun je meedoen met nieuwe acties.
Información de contacto
Capellalaan 65, 2132JL, Hoofddorp, Holanda
- klantenservice@scoupy.com
- scoupy.com
Zeer tevreden
Soms leuke acties om producten gratis…
Soms leuke acties om producten gratis of met korting uit te proberen.
Makkelijk en snel
Jammer alleen dat je bezig moet blijven…
Jammer alleen dat je bezig moet blijven voor kortingen
Fijne app
Fijne app, laat je bewust bezig zijn met je boodschappen ook + je probeert af en toe nieuwe dingen.
Eenvoudig veel aanbiedingen en zeer…
Eenvoudig veel aanbiedingen en zeer vriendelijk
Snel en efficiënt.
Leuke acties!
Good app this is
app werkt prima
app werkt prima, jammer alleen van beperkte aanbod van producten met hoge korting in voedingssegment
Kreeg geld terug zonder dat ik t wist
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Grootste oplichters van cashback
Grootste oplichters van cashback. Via samenwerking van Scoopy en Poliswijzer nieuwe verzekering aangesloten en overgestapt naar Nationale Nederlanden (zoals vermeld in hun voorwaarden), om vervolgens na 3 maanden afwijzing te krijgen? Alles is volgens procedure en exacte huisregels gedaan. Er wordt niet eens duidelijk of concreet aangegeven waarom de cashback is afgewezen. Wat een oplichterij! Vervolgens ook nog het lef hebben en zeggen dat je geen bezwaar kunt maken. Eerst klanten lokken en daarna uiteraard naaien.
Edit: zelfs na hun advies beweren ze dat ze geen 'actief abbonement' zien via Scoopy. Maat, de verzekering is gewoon geaccepteerd en loopt gewoon. Ze vragen niet eens naar bewijs terwijl ik die gewoon zo kan leveren met bankafschriften of dergelijke. Wat een laffe klantenservice. Een beetje zielig doen om 25 euro. Te triest.

Respuesta de Scoupy
Geld besparen altijd leuk
Ik vind het leuk om bewust, maar ook onbewust geld te besparen. Ook vind ik leuk om nieuwe producten uit te proberen, en dat is nog leuker met een flinke korting
Relatief makkelijk geld besparen
Het lijkt erop dat het makkelijk geld verdienen is. Ik moet nog wel wennen dat ik het bij de dagelijkse dingen ook inzet. Maar ik vind het een fijne app.
Más información sobre otros tipos de reseñas.