Información sobre la empresa

1. Casa y jardín

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Scratch no More ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubels voorkomen.

3,0

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Voetjes gaan tot 2 jaar mee

Voetjes gaan tot 2 jaar mee. Bij mij 2 maanden. Slijten op plavuizen vloer erg snel. Zonde van het geld.
Voor mij geen scratch no more.

23 de enero de 2026

Respuesta de Scratch no More

Wat vervelend om te horen! Neem gerust even contact op met onze klantenservice, ze kijken graag met u mee wat er mis gaat.

Goede producten, fijne klantenservice

Goede producten, geen krassen meer op de vloer. Klantenservice top. Ik had te grote items besteld, meteen reactie via whatsapp en simpele retour policy. Keurig via watsapp geholpen. Helemaal blij!

30 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos product en arrogante verkoper

Waardeloos product en nog ergere meneer die je te woord staat van de klantenservice, maar ik lees wel dat ik niet de enige ben die zo wordt behandeld. De haartjes laten los en meneer (Jeroen van Esterik) meent dat ik niet genoeg stofzuig of schoonmaak. Daarna beweert hij dat de stoelen scheef staan. De arrogante toon slaat alles. Ik hoopte dat eea nestjes zou kunnen worden opgelost. Maar moest maar nieuwe kopen met 20% korting. Grapjas

4 de noviembre de 2025

Respuesta de Scratch no More

Wat jammer om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Vanuit onze kant is het contact met de beste bedoelingen verlopen. Onze collega heeft u telefonisch willen bereiken om het een en ander persoonlijk toe te lichten, omdat dat vaak duidelijker is dan via e-mail. Het schriftelijke contact lijkt namelijk anders te zijn overgekomen dan bedoeld. Hij heeft hierbij enkel tips en advies gegeven over het onderhoud van het voetje, niet over het schoonmaken in het algemeen. Helaas hebben we na het inspreken van de voicemail geen reactie ontvangen. Uiteraard staan we nog steeds open voor overleg en kunt u ons altijd bereiken.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geven verkeerd advies en geen garanties

Het bedrijf geeft mij via WhatsApp een advies en dit advies blijkt een verkeerd advies. De vloergelijders werken niet naar behoren en na 6wk zijn ze al kaal waardoor de functie weg is. Als ik dit aangeef bij de klantenservice geeft deze aan dat ik niet de juiste besteld heb bij hen en dat dit mijn eigen fout is. Dat het bedrijf mij dit geadviseerd heeft legt de klantenservice, misschien wel 1 en dezelfde persoon, naast zich neer. Er wordt dus geen garantie gegeven en bij defecten draai je op voor de kosten van nieuwe gelijders. Laat duidelijk zijn dat iedereen fouten kan maken en verkeerd advies maar om het af te doen dat ik als klant lieg, want de klantenservice, kan niet achterhalen wanneer ik gebeld heb of een app gestuurd heb. Met welk nr ik gebeld heb en een app gestuurd heb wordt niet gevraagd. Ook een tegemoetkoming in kosten als ik nieuwe zou bestellen is niet bespreekbaar. Zoals de man aangeeft is het mijn fout dat ik het advies v dit bedrijf heb gevolgd. Omdat ik deze revieuw opgesteld heb werd ik direct hierna gebeld, want dit was niet op zijn plaats gaf de man aan. De vloergelijders die ik nu heb functioneren niet en dus op zoek naar andere gelijders bij een bedrijf wat weet wat ze verkopen.

18 de septiembre de 2025

Respuesta de Scratch no More

Vervelend om te horen. Zoals eerder besproken is er geen contact geweest destijds en is er vanuit ons geen advies gegeven over welke beschermdoppen geschikt zijn voor onder uw stoelen. Wel zijn inderdaad de verkeerde producten gemonteerd waardoor dit niet werkt naar behoren. Dit vinden wij erg vervelend maar omdat dit geen advies van ons is geweest kunnen we dit niet kosteloos oplossen en vervangen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Probleem heel netjes opgelost top !!!!!!!

Na een nieuwe set besteld te hebben waar ik niet tevreden mee was omdat de kwaliteit sterk achteruit gegaan was hen ik een borsteltje opgestuurd gekregen .
Borstel werkt goed maar bij een aantal kussentjes zijn nu een deel van de haren verdwenen.
Kwaliteit blijft ik slechter vinden dan van mijn eerste bestelling.
Wilde hier een foto plaatsen van de haren die op het kwastje zitten maar dat gaat niet.
Aan 1 kant is het voetje dus bijna kaal.

Nadat ik een foto opgestuurd heb naar de klantenservice werd het probleem meteen en goed opgelost want ik kreeg nieuwe voetjes voor mijn stoelen . Top geregeld ,dank je wel voor de service.

4 de julio de 2025

Respuesta de Scratch no More

Wat vervelend om te horen! Er zijn de afgelopen jaren geen veranderingen geweest in het tapijt dat wij gebruiken dus dat is erg gek. Bedankt voor het achter laten van uw recensie, we gaan hier zeker mee aan de slag.

Neem gerust contact op met onze klantenservice en stuur hen de foto door, dan kijken ze met u mee.

Prachtig product

Uniek systeem. Schuift heerlijk en maakt geen lawaai. Na heel wat geld te hebben uitgegeven aan andere oplossingen hebben we eindelijk waar we naar op zoek waren.

6 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed product en goede service

De beschermers blijven veel beter zitten dan welke andere beschermers dan ook en zijn redelijk eenvoudig te bevestigen. En ze hebben een hele goede klantenservice!

2 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Product laat de kussentjes in praktijk…

Product wat uit twee delen bestaat laat de kussentjes in praktijk niet vervangen. Zonde van de dure duurzame investering.

18 de junio de 2024

Respuesta de Scratch no More

Bedankt voor de genomen moeite om ons te beoordelen. De meeste producten bestaan uit twee delen waarbij het beschermvoetje los nabesteld kan worden. Helaas is dat niet bij elk product mogelijk. Mocht het verwijderen van het beschermvoetje niet lukken kunt u altijd even contact even opnemen met onze klantenservice, ze helpen u graag.

Zeer tevreden

Snelle levering en netjes verpakt.
Overzichtelijke website en gemakkelijk een passende keuze te maken.
Al verschillende bescherming geprobeerd voor onze stoelen zonder succes.
Deze voelen gelijk zeer degelijk aan tijdens (gemakkelijke) montage in de stoelpoot. Word gebruikt op een pvc vloer.
Wel wat duurder dan andere.
Nog even afwachten hoe lang deze bescherming blijven bieden, maar tot op heden zeer tevreden over de kwaliteit! En dan ook het geld meer dan waard

6 de febrero de 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden met de producten en de service.
Na aankoop had ik wat problemen met een set wielen die ik gekocht heb bij een weder verkoper. Door de wederverkoper in rechtstreeks contact gekomen met Scratch no More die hierbij erg goed hebben geholpen.

2 de marzo de 2023

Mooie vloerbeschermers, snel geleverd

Mooie en doelmatige beschermers voor je meubelen. Ik bestelde ze voor een eethoektafel (met M8-draad) en eetkamerstoelen (met holle, metalen poten). Dat is wel even wat anders dan plakviltjes! Ook fijn dat de schuine poten met deze beschermers nu mooi plat op de grond staan. De volgende dag geleverd, en nadat bleek dat ik verkeerde had besteld werden de vervangende per omgaande opgestuurd. Service bestaat dus nog!

22 de agosto de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.