Mycket besviken på både produktkvaliteten och kundservicen. Produkten gick sönder efter mycket kort tids normal användning, vilket enligt min uppfattning tyder på dålig kvalitet. När jag reklam... Ver más
Jag fick min beställning på två dagar , alla grejerna jag beställde det var högsta kvalitet . Är väldigt nöjd. Tack för ni finns SCREENS4YOU 😍
Är väldig nöjd har gjort 9 köp sedan första köpet i November! Har köpt bland annat skärmskydd, skal, mobil hållare, kameralins skydd och mm. Alla produkter har levt upp till mina förväntningar kanske... Ver más
La empresa ha respondido
Varje beställning vi har gjort har vi alltid varit nöjda. Super bra kvalité på produkter. Jätte billigt så slipper man lägga massa onödiga kostnader för mobil produkter. Bäst av allt fri frakt sl... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
På Screens4You erbjuder vi prisvärda mobiltillbehör och smarta vardagsprodukter som förenklar din dag. Med fokus på kvalitet, snabba leveranser och personlig service strävar vi efter att ge dig en smidig köpupplevelse. Besök Screens4You.se för att hitta skärmskydd, mobilskal och mycket mer – alltid till rätt pris!
Suecia
- screens4you.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 73% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Fingeravtrycket fungerar inte på grundFingeravtrycket fungerar inte på grund av SCREENS…
Fingeravtrycket fungerar inte på grund av SCREENS

Respuesta de SCREENS 4 YOU
Jag beställde två mobilskal som skulle…
Jag beställde två mobilskal som skulle komma inom 6 dagar har inte kommit än och fick ett sms att jag ska vänta två veckor till ,besviken

Skärmskydd
Gillar att det är billiga priser men när jag skulle lyfta upp skärmskyddet för att ta damm så sprack hela så fick sätta på en annan.
Svårt att sätta på skärmskydd, tog länge innan det kom
Tog 3 dagar innan det skickades och kom fram 2 dagar senare, det var ett väldigt nice skal men skärmskydden var rätt så svåra att få på och under processen så sprak det.

Superbra service
Superbra service, snabb leverans & varorna var över förväntan 🙂🙂

Respuesta de SCREENS 4 YOU
Det har snart gått 3 veckor sen ja la…
Det har snart gått 3 veckor sen ja la min beställning. Väntade 2 veckor innan jag kontaktade er då det inte kommit fram. Har fortfarande under 1 vecka inte fått en lösning av er. Måste säga att detta är bland den sämsta kundservice jag varit med om

Respuesta de SCREENS 4 YOU
Varför svarar ni inte på mail
Varför svarar ni inte på mail? Jag har försökt be om en returadress flera gånger nu utan svar. Ge mig adressen så jag kan skicka tillbaks varan. Tack!

Respuesta de SCREENS 4 YOU
Snabb leverans och snygga produkter
Snabb leverans och snygga produkter! Är super nöjd! 😀

Snabb leverans som utlovats
Snabb leverans som utlovats
Kommer alltid beställa här
Varorna var av bästa materialet

Respuesta de SCREENS 4 YOU
Más información sobre otros tipos de reseñas.