2,8

Medio

HBO (Nordic -> Max) doesn't care about…

HBO (Nordic -> Max) doesn't care about existing customers. They care about attracting new customers and does so in a way that is unacceptable. Existing customers have to pay double to what new customers have to pay. That's a perfect example on how to not treat your customers. To tell existing customers that their long-term support is worth nothing and will be worth nothing in the future amazes me. Is that really how HBO tries to build trust? Loyalty? I wouldn't recommend a company that mistreats their customers, in such a direct way, to anyone.

1 de noviembre de 2021

"Vi beklagar

"Vi beklagar, ett fel uppstod och vi kunde inte spela upp videon. Vänligen försök senare."
Det är ett meddelande som ständigt dyker upp. HBO:s streamingtjänst är så dålig att de borde inte få kallas en streamingtjänst. Verkligen på tiden att de ser över sin tjänst och gör något åt den.

25 de septiembre de 2021

En mediespelare som ligger minst 5 år…

En mediespelare som ligger minst 5 år…
En mediespelare som ligger minst 5 år bakom resten.

HBO har en del bra innehåll men själva mediespelaren är så utdaterad. Långsam, buggig, saknar finess... Helt enkelt många år bakom sina konkurrenter.
Några exempel:
- Inget stöd för tangentbord. Man kan inte play/pause med mellanslag. Inte heller exempelvis öppna fullskärm med F.
- Tung komprimering = dålig kvalitet, och på något sätt buffrar det ändå långsamt.
- Så. Mycket. Buggar. T.ex. när man pausat och ska trycka play igen är det ca 30% chans att spelaren kraschar. Man åker ut till förstasidan och HBO har ofta glömt hur långt in i filmen man är.

Bör nämna att läget varit oförändrat i minst 3 år. Samma sak på flera olika datorer, webbläsare, etc...

Streamingtjänster får sina intäkter på att det är enklare och smidigare än att piratkopiera. Tyvärr stämmer inte det för HBO. Det känns som att kolla på YouTube 2008, ungefär.

Lycka till..

24 de junio de 2021