Servicestart Sverige Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ghostad av ännu en potentiell kund. Oseriösa kunder som ber om hjälp, men som inte svarar på tjänsteleverantörer. De kräver inte att bli anlitade, men visar åtminstone respekten att fråga om mina kval... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En extremt negativ upplevelse av samarbete med detta företag. Å ena sidan erbjuder de bra och transparenta villkor, men i verkligheten, efter att ha betalat alla belopp som de vill ha för sina tjänste... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Företaget är bedragare! De använder flera plattformar för att lura entreprenörer. När du frågar varför vissa entreprenörer använder en plattform och andra använder en annan, kan de inte säga något vet... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Skickade en förfrågan om takbyte och fick 2 seriösa offerter varav ett att av företagen är utvalda att utföra arbetet, enda nackdelen var att 5 företag anmälde sitt intresse men bara 2 hörde av sig. B... Ver más

1. Mercado online
  2. también en la categoría
  3. Servicio de búsqueda de empleo

Sobre Servicestart Sverige

Escrito por la empresa

Servicestart är en gratistjänst för tjänsteköpare som använts av 100 000-tals svenskar, företag och bostadsrättsföreningar. Du kan få prisförslag och jämföra användaromdömen från fler än 19 000 företag genom vår tjänst.

De populäraste tjänster för privatpersoner är städhjälp, bygg- och renovering, flytttjänster och läxhjälp.

De populäraste tjänsterna bland företag är bokföringshjälp, kontorsstädning och bemanningstjänster.

Vad behöver du hjälp med? Välkommen att anmäla din förfrågan!

Malo

TrustScore: 2 sobre 5

95 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bra service

Bra service. Håller det dem lovar. Inga dolda avgifter.

30 de septiembre de 2020

Respuesta de Servicestart Sverige

Hussein, kul att det funkar så bra för ert företag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket enkelt och gott samarbete

Mycket enkelt och gott samarbete tillsammans med Aksel på försäljningsavdelningen! Genom Servicestart får vi uppdrag inom de branscher vi är verksamma (bl.a. läxhjälp och juridik) genom ett enkelt system där vi kan filtrera vilka uppdrag och kunder vi vill ha.

10 de marzo de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var ett enkelt och smidigt sätt att…

Det var ett enkelt och smidigt sätt att få kontakt med en arkitekt.

11 de noviembre de 2019

Respuesta de Servicestart Sverige

En bra och smart start på det du vill förverkliga hoppas vi på Servicestart. Tack för att du använder vår tjänst.

snabb kontakt

Fick snabbt kontakt med några arkitekter.

29 de octubre de 2019

Respuesta de Servicestart Sverige

Hoppas du även såg de omdömen från tidigare kunder till arkitekterna som finns på deras Servicestarthistorik. Lycka till med ditt projekt!

8 consejos para escribir buenas reseñas.