Var på SeaSea Segeltorp med båttallrikar som inte höll den kvalitet jag tycker man kan förvänta sig. Lelle kollade in och höll med. Kvitto hade vi dock inget. In i systemet och leta och efter en stun... Ver más
Betjäningen (=Lena i Seasea butik i Strömstad)) hade god kunnskap till de tingena som jag frågade om. Väldigt informativ, kunnskapsrik och överbevisande, med andra ord god service från hennes sida. Bu... Ver más
Helt otroligt bra och kunnig samt trevlig personal som alltid har tid för att förklara om det är något oklart. Har för det mesta det jag behöver i affären, så man slipper höra "Då har vi det här imo... Ver más
Jag klev in i butiken utan att riktigt veta vad jag behövde för material till båten som behövde slipas. Ronja ringde upp en kollega och efter det ringde de tillverkaren av båten och dagen efter ringde... Ver más
- Proveedor de accesorios para barcos
- Proveedor de cubiertas para embarcaciones
- Tienda de insumos marítimos
- Tienda de navegación a vela
- Tienda de insumos para remolques
Escrito por la empresa
SeaSea Båttillbehör är Sveriges största butikskedja för båttillbehör med totalt 29 butiker. Finns inte SeaSea på din ort än kan du alltid handla på seasea.se och få varorna levererade hem till dig. Vi på SeaSea har samlat de ledande varumärkena under ett och samma tak för att du enkelt ska finna de rätta originaldelarna till din båt. Tillsammans med vår kunskap och vårt breda sortiment samt riktigt bra erbjudanden vill vi vara den bästa partnern för dig. Välkommen till oss!
Lövbacksvägen 4, 141 71, Segeltorp, Suecia
- 08-50564030
- info@seasea.se
- seasea.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 31% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Fantastiskt!
Fantastiskt!
Manicken värmer sketabra i båten och ni skickade fotogenkaminen snabbt! Bra flås i denna! Jag stekte ägg på min och det blev som en bastu i min lilla ruff.
Asnöjd
god og effektiv service
Lite förvillande info om håltagning
Engagerad personal.
Bra bemötande och professionell hjälp
Bra bemötande och professionell hjälp. Hittade set vi behövde med stöd av Willma i Uddevalla.
Jag blir alltid fantastiskt bemött…
Jag blir alltid fantastiskt bemött varje gång jag är i kontakt med butiken i Uddevalla. Servicen är helt exceptionell och det märks verkligen att de har ett genuint intresse för sina kunder. De är lyhörda, hjälpsamma och gör alltid det lilla extra för att man ska känna sig trygg och väl omhändertagen.
Senaste gången hade jag kontakt med Wilma, och hennes bemötande var inget annat än enastående — professionellt, varmt och med en genuin vilja att hjälpa.
Det är just därför jag alltid återvänder hit när jag behöver hjälp. Man vet att man får ett proffsigt stöd och en upplevelse som överträffar förväntningarna. Rekommenderas varmt!
Den absolut bästa båttillbehörsbutiken…
Den absolut bästa båttillbehörsbutiken i Stockholm.
Efter ombyggnaden är butiken mer rymlig och bättre överblickbar.
Bästa stöd och råd vid köp av botten- och drevfärg av Lelle.
Alltid ett trevligt bemötande och ett…
Alltid ett trevligt bemötande och ett stort engagemang från tjejerna på Seasea.
Bästa båtbutiken
Bästa båtbutiken. Mycket hjälpsam och kunnig personal. Ombygd butik i Segeltorp. Luftig och överskådlig butik. Vi kommer igen.
Snabb leverans👍Bra grejor🥰
Mycket bra service
Besökte butiken i Uddevalla för att få hjälp med hur man lackar om en båt. Har väldigt begränsad kunskap och erfarenhet sedan innan. Fick hjälp med allt man kan tänka sig, från idéer på genomförande till designförslag och produktrekommendationer. Superbra service, speciellt av Ronja! Kommer gärna tillbaka.
Kanonbra service nör dom lyckades söka…
Kanonbra service nör dom lyckades söka upp den sista ( i Sverige) fjärrkontrollen till min GPS plotter. 5 stjärnor till SeaSea i Luleå & Orminge 👍😎
Frågan om hur jag upplevt köpet kom…
Frågan om hur jag upplevt köpet kom innan leverans. Hur skall jag då veta?
Leveransen var mycket snabb och enkel.
Toppbetyg till personalen som löser det…
Toppbetyg till personalen som löser det mesta. Butiken har ett brett sortiment och det som inte finns tar dom hem snabbt.
Bra kvalité och snabb leverans
Más información sobre otros tipos de reseñas.