La empresa ha respondido
Zeer goed geholpen door vriendelijke jongeman, goed luisteren oor naar mijn wensen. We kwamen om te kijken maar zijn geslaagd voor een 2 1/2 zits, hij kwam met meerdere kleuren aan stof, dus kleurkeu... Ver más
La empresa ha respondido
Wij zijn zeer goed geholpen door brandon in alkmaar. Heerlijk rustig kunnen kijken en rondslenteren zonder de druk dat je wat moet kopen ik heb wel eens anders gezien, maar heerlijk kunnen winkelen e... Ver más
La empresa ha respondido
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Koedijkerstraat 2, 1823 CR, Alkmaar, Noord-Holland, Holanda
No consta que solicite reseñas

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
op 29 mei zijn wij spontaan binnen gelopen bij Seats and Sofas in Alkmaar om te kijken voor een hoekbank. De verkoper was alleen aanwezig maar heeft ons goed geholpen. We vonden een bank die bij onze wensen past en kwamen tot een prijs, onder voorbehoud van de juiste maten. De verkoper zei dat dit geen probleem was: “Bel zondag of maandag even terug.”Vanaf het moment dat ik zondag belde, ging het mis. De vestiging Alkmaar is structureel onbereikbaar. De telefoon wordt niet opgenomen en als je iemand te pakken krijgt, wordt er gezegd: “We bellen u terug.” Dat gebeurt nooit. Ik heb meerdere keren gebeld, soms uren gewacht, maar nooit een terugbelactie ontvangen.Ik kreeg zelfs te horen dat ze mij niet konden helpen omdat er “geen baliemedewerker aanwezig was” en dat ik de volgende dag moest terugbellen. Ook toen werd ik niet teruggebeld. In totaal heb ik 6 tot 7 andere Seats and Sofas‑vestigingen gesproken omdat Alkmaar niet opneemt. Ook zij konden niets doen: “U moet echt met Alkmaar spreken.” Zelfs interne e‑mails van andere vestigingen worden door Alkmaar genegeerd.Door deze onbereikbaarheid en het volledig ontbreken van service heb ik besloten dat ik geen bank meer wil. Ik heb via het contactformulier én via het hoofdkantoor een verzoek ingediend om mijn aanbetaling terug te krijgen. De service van Seats and Sofas Alkmaar is helaas zeer teleurstellend.

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Ik heb 24 April mijn nieuwe bankstel binnen gekregen. Het was geen goedkopen bank 2500 euro. Na 3 weken melding gemaakt dat er al best veel plooien in zitten ( Ik snap dat dat kan gebeuren maar niet na 3 weken al zoveel) we zitten er niet veel op alleen de avonden. De bank is slecht afgewerkt, midden console is heel slecht afgewerkt, hoofdsteunen die scheef zitten, en zo nog een aantal dingen. Worden we net gebelt dat er met de klachten niks gedaan worden en afgekeurd is. Ik vind dit echt schandalig voor een bank die net 3 weken oud is. Ik voel me totaal niet gehoord door seats en sofa.
Hierbij wil ik er wel bij zeggen dat onze vorige bankstel die wij ook bij Seats vandaan hadden goed was. Er is 1 x een reparatie geweest maar hebben er 8 jaar van genoten.
Daarom snappen wij dit totaal niet dat wij nu niet gehoord worden.
Helaas is er dus niet goed gelezen door seats en sofa en gaat het niet alleen om de plooi vorming maar om meerdere sporen van de bank die niet kloppen. Maar nu word het bij jullie alleen op de.plooi vorming gegooiten.
Ze schepen je snel af en luisteren/lezen niet eens goed en word niet sirieus genomen.
Heel Jammer dit

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Zeer vriendelijke verkoopster en meedenkende manager.

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Goede hulp en nemen de tijd voor al je vragen en bedenkingen. Mooie bank gekocht dankzij de hulp van de medewerkers.

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Mooie bank uitgezocht en fijne informatie van de verkoper.

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Top service!! Julian heeft me geholpen met al mijn wensen en samen een prachtig bank samengesteld.

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Super goede service en prachtige bank aangeschaft

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Uitermate teleurstellend bedrijf. Op 31 augustus 2025 in goed vertrouwen een bank gekocht en deze is op 12 april 2026 nog steeds niet in ons bezit! De verwachte leverweek was de week van 2 februari t/m 8 februari 2026, de uiterlijke leverweek de week van 16 februari t/m 22 februari 2026.
En dan niet even een belletje met "excuses, ik zie dat de bank al binnen had moeten zijn, blablabla". Ik hoor gewoon helemaal niets meer van ze. En als ik dan iemand aan de telefoon krijg (doordat ik zelf bel) dan wordt de volgende valse belofte gedaan van de leverweek.
Ik heb ze een aantal weken geleden in gebreke gesteld, en ik ga NU de rechtsbijstand informeren. Wat een knudde bedrijf!
Oja, en er staan ook veel positieve reviews tussen de reviews, maar ze zijn heel sneaky. Terwijl de bank nog in bestelling staat krijg je een e-mail "Win het aankoopbedrag van je bank terug". Als je een review schrijft dan komt het e-mailadres in een pot met lootjes en kun je het aankoopbedrag terugwinnen. Dus mensen schrijven reviews niet-wetende dat daarna de afspraken niet nagekomen worden.
Die loting had trouwens ook nog een enorm datalek tot gevolg; De e-mailadressen van alle klanten stonden in CC. Op alle fronten amateurs dus.

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
We zijn zo geweldig geholpen door Naomi, ik zou iedereen aanraden om hier zeker langs te komen als je op zoek bent naar een betaalbare bank, en goede service

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Ontzettend goed geslaagd en super vriendelijk geholpen door Martijn , in de vestiging Alkmaar .
Wij zijn deze paasdagen heel blij geworden

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Goed geholpen door Martijn en daardoor een nieuwe hoekbank bij jullie gekocht zeer blij mee en voor super prijs

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Mega goed goed geholpen en meegedacht. Rustig alles doorgenomen met ons, voor en nadelen besproken en uiteindelijk met een hele mooie bank naar huis gegaan!

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Heel fijn geholpen, medewerkers gaven ons de tijd en ruimte om rond te kijken en tussendoor onze vragen te beantwoorden, heel behulpzaam en meedenkend met onze wensen.

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Super goed geholpen door een lieve dame! en het belangrijkste ik ben heel blij met mijn aankoop. Dank je wel voor de top service.

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
De verkoper nam de tijd en bood veel verschillende opties aan.

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Een warm welkom toen we binnenkwamen. Behulpzaam, medewerker weet wat waar hij over praat, meedenkend , kortom aanrader om hier in Alkmaar eens naar binnen te gaan. Genoeg keus, goede kwaliteit en perfecte service. Heel blij mee.

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Heel vriendelijk personeel en erg goed en duidelijk geholpen!!
Fijn dat er mee gedacht wordt en wordt geluisterd naar wat de klant wilt.
Bedankt!!

Respuesta de Seats and Sofas - Alkmaar
Más información sobre otros tipos de reseñas.