Seats and Sofas - Zoeterwoude Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Hoge Rijndijk 307, 2382 AP Zouterwoude, Zuid-Holland, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dochter heeft vandaag een mooie bank gekocht. Verkoper Diederik erg vriendelijk. Uitstekend geholpen, fijne deal gemaakt. Overig personeel opdringerig. We hadden 3 andere verkopers in onze nek, héé... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettend fijne ervaring! Van alle meubelzaken die we hebben bezocht, was dit zonder twijfel de beste. We zijn ontzettend vriendelijk en persoonlijk geholpen en er werd echt de tijd voor ons genomen... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn bijzonder goed geholpen op een heel erg vriendelijke manier. De prijs is verrassend tegenover de kwaliteit én de uitgekozen bank wordt enorm snel geleverd. Fantastisch na een stressvolle peri... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed geholpen in Zoeterwoude met name Maria die bij de manager een leuke deal regelde....de bank is heerlijk .... We zitten er heerlijk bij vooral het gelijk leveren is toppp..

Información sobre la empresa

1. Tienda de sofás
  2. Tienda de muebles
  3. Tienda de artículos para el hogar
  4. Tienda de mobiliario para salones

Escrito por la empresa

Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen. Met maar liefst 49 Megastores verspreid over Nederland, België en Duitsland is er altijd een showroom bij u in de buurt. Dankzij onze unieke Giant Take Away-formule profiteert u van een scherpe prijs én kunt u uw nieuwe bankstel, hoekbank, loungebank of fauteuil vaak direct uit voorraad meenemen. Onze collectie volgt altijd de nieuwste woontrends en is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen en kleuren. Uw ervaring staat bij ons centraal. We horen dan ook heel graag hoe u uw aankoop en ons advies heeft ervaren. Met uw feedback kunnen wij onze service en dienstverlening continu blijven aanscherpen!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

2726 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dochter blij met bank Enjoy

Overig personeel opdringerig. We hadden 3 andere verkopers in onze nek, héél vervelend als je eerst zelf wilt kijken wat je leuk vindt. Diederik was de enige die onze dochter ruimte gaf en juist daarom wilden wij graag dat hij ons verder hielp.
Misschien kan Seats and sofa’s in z’n opleidingen meenemen dat klanten eerder geneigd zijn iets te kopen als zij minder “vriendelijk” agressief worden benaderd, dat klanten ook niet uit een ei komen en alle mooie praatjes ook wel doorzien, dat je ook kunt overdrijven met je praatjes? Je vangt meer vliegen met limonade dan azijn, maar maak de limonade niet te zoet….
Neem een voorbeeld aan Diederik.

19 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg vriendelijk, goed en snel geholpen

Fantastisch na een stressvolle periode van onverwachts snel verhuizen, dan is dit een welkome aangename ervaring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige winkel met ontzettend lief…

Geweldige winkel met ontzettend lief personeel!!!’

Beste Simone,

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u onze winkel geweldig vindt en het personeel ontzettend lief.

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen

Beste Bobby,

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u fantastisch geholpen bent.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

David en Indy hebben ons super goed…

David en Indy hebben ons super goed geholpen. We hebben hier een super mooie bank gekocht en gaan tevreden naar huis.

17 de septiembre de 2026

Beste Marijnne,

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat David en Indy u super goed geholpen hebben en u tevreden een mooie bank heeft gekocht.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed geholpen enorm blij met de bank

16 de septiembre de 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en enorm blij bent met uw nieuwe bank.

Seats and Sofas

8 consejos para escribir buenas reseñas.