2,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,9

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

For to år siden jeg afleverede tre…

For to år siden jeg afleverede tre ringe som var for stor til min ringfinger, for at gøres passende. De fortalte mig det tager 3 eller 4 uger. Først gik 2 måneder og 4 og så efter to år jeg bad om få mine ringe tilbage. De var stadigvæk ikke klar. Jeg fik 2 af dem heldigvis tilbage uden de bliver lavet om på dem. Den tredje ringe som er min arvering fra min far har ikke fået tilbage med den påstand den er under reparation. Der er ingen tage ansvar. Det er ren cirkus hvergang jeg henvender mig ,deres svar er de skal nok giv besked og de gentager det samme besked hver eneste gang. Det er helt utrolig en sådan virksomhed kan overhovedet eksisterer for de ikke kan tage ansvar for deres kunder.

11 de febrero de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

At de løj for mig

De ødelagde mit ur pga. at batteriet skulle skiftes , jeg kunne se at de forhandlede uret som jeg viste der var lidt anderledes at skifte batteri i og jeg spurgte dem om de kunne , og de sagde ja , så de fik uret, og da jeg hentede det kunne de ikke få det til at gå mere , de havde prøvet med 2 forskellige batterier og det der sad i og de kunne ikke få det til at gå. Jeg tog mit ur med igen og gik til en anden butik og da han åbnede uret kunne han se at de havde ødelagt urværket, jeg gik ned til dem igen og fortalte og viste dem billeder af hvad den anden urmager har sagt, de tog det på sig og ville sende det til Jaguar som, uret er og få sat et nyt urværk i , så troede jeg jo alt var godt, og så gik det et pr måneder så gik uret i stå igen , og jeg gik til den anden urmager igen , og han kunne se det ikke var skiftet, havde også ringet til Jaguar og de havde ikke modtaget noget ur fra dem af, så de stod og løj mig lige op i ansigtet, da de sagde de havde haft det hos dem og urværket var skiftet, har nu skrevet til dem på mail 2 gange men intet hørt , så næste skridt bliver at jeg går ned i butikken og viser dem det gamle urværk og vil have dem til at fortælle mig at de løj .Hold jer fra dem med hensyn til ure

22 de enero de 2026
Opinión espontánea

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.