Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para tejer

Escrito por la empresa

Hos Sekin forhandler vi lækkert kvalitetsgarn, både ufarvet og håndfarvet til strik, hækling og vævning. Vi er stolte af at have Lykke Needles pindesæt, rundpinde og tilbehør på hylderne. Sekin har også sin egen produktion af smukt Art Yarn og unikke håndvævede tekstiler.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,3

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem god oplevelse.

Det er sjældent en webshop giver en personlig oplevelse, men det får man hos Sekin.
God service, fin indpakning, sød håndskrevet besked, lille gave, straks afsendelse, handler hurtig på besked.

27 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Her har vi det skønneste garn …

Her har vi det skønneste garn og den sødeste indehaver Mette.
Jeg manglede lidt garn og Mette sendte fluks det jeg skulle bruge.
Skrev torsdag hvad jeg skulle bruge og allerede mandag var garnet hos mig.
God kommunikation og fantastisk fin service. Handler gerne hos Sekin igen.

8 de abril de 2024

Hurtig og god service - Og hurtig levering

Jeg skrev til Sekin for at få hjælp til hvilke farver der ville være en god startpakke. Kort tid efter får jeg et varmt og imødekommende svar tilbage med, ikke kun forslag til en startpakke, men også til hvad andre gør og hvad man skal være opmærksom på.

En af produkterne i startpakken er udsolgt og hun tilbyder hurtigt at ville skrive når den kommer på lager igen. 2 uger efter får jeg en besked om at de er på lager.

Det er sq service der siger spar to!
Og så var det en super hurtig forsendelse og det var pakket rigtigt godt ind.

Vil helt klart købe herfra igen!

21 de febrero de 2024

Bedste garnforretning

Hurtig svar, hurtig farvning og sending, og farverne var præcis som jeg ønskede. Ualmindelig god service og betjening. Handler der meget gerne igen....priserne er heller ikke høje.....

25 de enero de 2024

Verdens lækreste garn!

Jeg fik god og kvalificeret hjælp til at vælge det rette garn til mit projekt og det blev sendt super hurtigt. Garnet er såååå lækkert og jeg køber helt sikkert fra Sekin igen en anden gang og Mette får de varmeste anbefalinger herfra ☺️

13 de julio de 2023

Fantastisk butik

Dejlig oplevelse at handle hos jer😊 Jeg fik først hurtig og rigtig god hjælp på den chat i har på hjemmesiden. Hurtig levering og har i dag modtaget det lækreste garn. Det er helt sikkert her jeg vil købe garn fremover🤩

9 de febrero de 2023
Logotipo de Sekin

Respuesta de Sekin

Kære Camilla,
Tusind tak for dine søde ord, de betyder rigtig meget ❤️ Jeg er så glad for at høre, din bestilling kom godt frem og at du kan lide garnet - jeg håber at du får nogle rigtig hyggelige projekter ☺️👏🏼 Du er altid velkommen tilbage og jeg står altid klar til at hjælpe og vejlede i forhold til garnvalg mv., så skriv eller ring endelig 🤗
Kh Mette, Sekin

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.