Tweede telefoongesprek met deze dienst. Eerste telefoongesprek kwam voor mij uit het niets en verliepp erg warrig. Deze keer werd meteen duidelijk gemaakt waar het over ging. Mijn vragen werden vri... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Na een afspraak te hebben gemaakt met een adviseur kwam deze langs. Die heeft goed duidelijk gemaakt wat het rapport inhoud en na het gesprek is een adviesrapport voor ons bedrijf opgemaakt. Hierin we... Ver más
La empresa ha respondido
Top dat ik erop werd gewezen dat de SVM subsidie bestaat. Volgens mij weet bijna geen enkele ondernemer hiervan dus heel fijn dat ik er nu toch gebruik van maak. Goede service en aardige jongeman kwam... Ver más
Ik denk dat ik het verkeerd heb begrepen, maar wilde toch even mijn ervaring achterlaten. Seleqtive hielp bij het aanvragen van de subsidie, waarbij meteen een energierapport wordt gemaakt.... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Seleqtive is opgericht om ervoor te zorgen dat de klant de beste deal heeft voor hun eigen belang. Na het eeuwige geldgraaien van oneerlijke adviseurs vonden wij het tijd om terug te keren naar een eerlijke en goedkopere energiewereld.
Información de contacto
Holanda
- seleqtive.nl
Invita a los clientes a opinar
Heel aardig en professioneel.
Deskundig en respectvol
Achteraf geen goede ervaring daar kwam…
Achteraf geen goede ervaring daar kwam ik na 1 week achtet.Er werd mij verteld dat mijn contract bij Ensie niet goed was gegaan. En jullie boden mij nieuw contract aan. Was helemaal niet nodig. Alles was correct bij Ensie.
Voel mij opgelucht
Handig overstappen
Verhaal was goed en was fijn dat ik terug kon bellen naar mijn contactpersoon. Tijdens een 2e gesprek ook op een heldere manier geholpen.
Tweede ervaring was prettiger dan eerste
Deze keer werd meteen duidelijk gemaakt waar het over ging. Mijn vragen werden vriendelijk en met begrip beantwoord. Vriendelijk en duidelijk gesprek.
Goede uitleg heel veel geduld ondanks…
Goede uitleg heel veel geduld ondanks dat ik veel vragen had bleef hij rustig.
Kwam heel betrouwbaar over en…
Kwam heel betrouwbaar over en luisterend naar mijn wensen. Goed onderzoek gedaan en goed aangepakt. Zeer betrouwbaar! Zal zeker reclame maken.
Geweldig geholpen door Chris Blom
Goede uitleg en informatie verstrekt
Goede uitleg en informatie verstrekt! Behulpzaam aan de telefoon en komt integer over.
Rustig gesprek
Rustig gesprek. Wordt tijd voor je genomen alles goed door te bespreken
goede verkoopmedewerker was een prettig…
goede verkoopmedewerker was een prettig gesprek.
Top service .
Top service .
Denkt met je mee met je neemt zijn tijd om de beste deal voor je te maken.
Zeker een aanrader
Telefonisch gesprek
Ik ben onlangs super goed geholpen aan de telefoon door Seleqtive. Aardige mensen daar!
Top bedrijf
Top bedrijf. Heldere en duidelijke communicatie en komen hun afspraken na.
Betrouwbaar en snel geholpen
Ben vandaag erg snel en vriendelijke geholpen door Seleqtive. Goede uitleg gekregen van de adviseur en vond het een prettige manier waarop ik behandeld werd.
Más información sobre otros tipos de reseñas.