Valorada con 4 estrellas sobre 5

I ordered the Ayatul Kursi Rings from Selora on 27th November. Received an email confirmation of my purchase. Shortly received several Thank you emails about a bracelet which I had not ordered.... Ver más

1,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

The over charged me

The over charged me, 90 dollars!!! I bought 2 bracelets for 33, they took the 33 and then my debit got hit again for another 90 BUCKS!!! I can't get ahold of ANYONE and it's day 3 of no one calling or emailing me back!

11 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Piratkopior och dålig kvalitet - Vill inte hämta ut min retur

Beställde två tröjor i 100% bomull enligt hemsidan. När de kom efter en månad var det 100% polyester och självklart piratkopior. Gjorde en reklamation, betalade fraktkostnader (+250 kr) och skickade tillbaka tröjorna. Efter 2 månader på deras lokala postkontor har de inte hämtat ut min retur men kräver ändå att jag betalar. Får långa, automatöversattade svar från dem som inte svarar på mina frågor. Riktigt dålig kundservice och företaget luras!

11 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

DONT ORDER FROM THIS COMPANY!

My daughter placed an order and no order has been received. Many attempts of contacting them no response does anyone know how to claim back the money? Im so angry my daughter has been conned and wish she had read the reviews before purchasing. Can anyone advise?

9 de junio de 2025

uselt

Framgår inte på deras hemsida att det är kopior. Riktigt dåliga kopior dessutom. 24 h kundservice påstås det på hemsidan - men det tar de ca 3-4 dagar att ge mig ett intetsägande svar.

10 de junio de 2025

Ej rekommenderas

Ej rekommenderas. Fake företag. Bluff . Allt de säljer är oäkta varor.
Svindyr att returnera. Köp inte hos denna företag!!!
Vi måste stoppa såna bedrägeri företag

1 de junio de 2025

Rekommenderar EJ

Rekommenderar EJ! Beställde ett par skor som till att börja med tog flera veckor att komma fram. Paketet kom i en plastpåse så lådan skorna låg i var helt mosad. Skorna var oäkta och av väldigt dålig kvalité! Hade också en konstig lukt. Testade den ena skon snabbt och kände NEJ! Skrev direkt till företaget att jag ville skicka tillbaka. Många mail konversationer senare slutade det med att jag fick betala 350kr med spårbart och vem vet om jag ens får tillbaka några pengar i slutändan. Riktigt dåligt företag!

28 de mayo de 2025

Ja har väntat i över 2 veckor

Ja har väntat i över 2 veckor, det går även inte att slå in orden på dhl de tyder ganska mycket på att de här är troligen fejk, men vi återstår och ser Jag kommer att göra en polisanmälan på detta. Varning ‼️‼️

10 de mayo de 2025

Fake

Kontaktat företaget , ingen återloppling och varan är fake!!
Så dåligt...ingen information om det.

21 de mayo de 2025

OTROLIGT DÅLIG HEMSIDA!!

OTROLIGT DÅLIG HEMSIDA!!! tog 4 veckor för leverans och skorna är riktigt fula. De ljög hela tiden när man försökte få hjälp. Köp aldrig från denna hemsida.

19 de mayo de 2025

Köp inte från de

Köp inte från de det är ett skäm företag de skickar fake kopia, vilket är inte nämnd någonstans i deras hemsida. Så de påstår att de säljer äkta varor men det inte sant allt de säljer är fake och till och med jätte dålig kopia.

11 de mayo de 2025

VARNING!!

VARNING!!! Sämsta företaget någonsin!!! Väntade 6 veckor på mina skor och när dem väl kom så var dem i rejält dåligt skick! Köp ej från dem!!!

16 de mayo de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.