Aldrig har jeg oplevet så arrogant kundeservice! Leaset fabriksny Audi Q4 - defekt fra første dag. Nu 12 måneder senere, diskutere vi fortsat ansvar og kompensation. - bilen er stadig defekt... Ver más
La empresa ha respondido
Super god service, fin aflevering med forklaring af alt hvad min nye Skoda Scala kan byde på og det er virkelig en hel del, spændende!
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Aldrig har jeg oplevet så arrogant kundeservice!
Leaset fabriksny Audi Q4 - defekt fra første dag.
Nu 12 måneder senere, diskutere vi fortsat ansvar og kompensation. - bilen er stadig defekt, og har været det i hele perioden!
Spild af penge og spild af dyrebar tid.
Jeg kigger nu ind i en langtrukken retsligt efterspil med Semler!
Stay tuned - dette skal deles alle steder.

Respuesta de Semler Mobility
Jeg har haft min ID3 til service hos Semler Mobility Glostrup. Det var en rigtig fin oplevelse. Super behandling af såvel bil som mig selv.

Respuesta de Semler Mobility
Har leaset en ID4 4motion og nu skal den til reparation grundet fejl på 12v batteri og nu også fejl på drivlinen som gør at jeg i 3 uger ikke har kunne bruge min fartpilot og andre dele af dette. Bestilte tid og de havde først tid 3 måneder senere. Jeg bed om at de stillede en bil til rådighed hvor jeg kunne have hundebur så et bagagerum ikke mindre en ID4 var nødvendigt. Ringede i sidste uge og huskede dem på dette og igen i dag. Får du besked om at de har en polo som jeg ved er mindre i bagagerummet og måske kan der være en anden bil men kan intet love.
Som det ser ud så er det i hvert fald ikke hos jer jeg skal lease min næste bil. Og at man leaser en el-bil og betaler ret meget og med lovning på at det er gratis lånebil. Men det bliver faktisk ret dyrt hvis jeg får en benzin/dieselbil da jeg har gratis strøm. Så virkelig en øv oplevelse.
Ja og da vi leasede en med vinterdæk spurge vi ind til om det var med hjulkapsler så de ikke var så grimme om vinteren og ja selvfølgelig var det da det. Men hov nej det var det så ikke at vi skulle skifte til vinterdæk. Så desværre en række virkelig dårlige oplevelser. Eneste positive er jeres søde medarbejdere i Køge.

Respuesta de Semler Mobility
Vanvittige forhold hver gang. Sidst jeg besøgete dem for at få skiftet sprinkler beholder fik jeg en bil tilbage med: et fladt hjul, jeg hjul der sad fast og følere kamera i front taget fra. “Sådan var den da jeg afleverede den” var beskeden fra geniet der udleverede den. Altså havde jeg kørt den ud til dem punkteret og med det und hjul løst.

Respuesta de Semler Mobility
Hej Semler Mobility. Har I noget at sige til, at en journalist er blevet overfaldet af en medarbejder ude hos jer i Glostrup? Det var da noget af et cirkus I kører derude. Det er da altid rart at vide, at man ikke længere skal handle hos jer. Jeg anbefaler at se Anders Berner's video på Youtube "Bliver overfaldet af VW-ansat" for mere kontekst.
Jeg kan forresten se, at I på cirka 60 sekunder har fået copy-pasted et standardiseret svar til 7-8 lignende anmeldelser på jeres anden Trustpilot side, hvor I benægter overfaldsepisoden i Glostrup.

Respuesta de Semler Mobility
Afleverede en frygtelig VW ID 4 i absolut top tilstand (se rapport) den 19.1.26. Har indtil i dag ikke modtaget slut afregning hvor jeg burde have penge retur. Til gengæld blev der fortsat trukket penge for leasingydelsen for februar og et mystisk restbeløb for marts måned, begge afviste jeg. CLEVER påstår at de ikke har modtaget opsigelsen og brikken som jeg afleverede sammen med bilen. De kræver over 2500 kr fordi jeg skal betale indtil 31.3 26 ! På intet tidspunkt har jeg indgået en skriftlig aftale med CLEVER, på intet tidspunkt fik jeg at vide at "kontrakten" skulle opsiges særskilt. At komme i kontakten med Semler, udover: tak for din mail vi vender tilbage hurtigst muligt...er absolut umuligt. NEVER EVER SEMLER IGEN!
Update:
4 dage efter Semler opfordrede mig til at sende mine oplysninger: stadig ingen svar!

Respuesta de Semler Mobility
så længe i har en voldelig kriminel samfundstaber ansat i glostrup kommer i til at tabe kunder

Respuesta de Semler Mobility
God og kompetent vejledning ved prøvekørsel, køb og overdragelse.

Respuesta de Semler Mobility
Rigtig rigtig dårlig service.
Har haft et service abonnement hos dem i 2 år har en mundtlig korrespondance om service aftalen inden jeg tegner den, da jeg vælger og sælge min bil får jeg så en regning på 3.000,- fordi jeg har overkørte kilometer, skal siges at bilen har været demo bil og har været købt igennem deres egen forhandler i Svendborg. De siger så, da det er en “brugt” bil fordi den er indregistreret hos Semler Svendborg skal jeg nu betale for, at andre har prøve kørt deres biler… deres service team, giver sig ikke og vil bare have penge ud af deres kunder… derimod er den eneste positive oplevelse er Mads Clemment.

Elendig håndtering af kundesag
Historien er at min Vw ID4 fra januar 2025 har fejl på højvoltsbatteriet og derfor ikke kan køre.
Jeg kan kun anbefale folk ikke at købe en Vw. Ikke fordi bilen ikke er god, men fordi ens værste frygt vedr. Elbil blev til virkelighed, og VW efterlader jer uden hjælp.
Da min bil gik i stykker fik jeg den fragtet via VW vejhjælp til Kalundborg. De fejlsøgte den samme dag men kunne meddele at det var på højvoltsbatteriet og at de derfor ikke kan lave den. Jeg fik af vide at Roskilde, Holbæk og Slagelse kan lave den, og jeg ringede til alle og fik samme besked, vi kan godt lave den, men først ultimo marts, og vi kan ikke give dig en bil i mellemtiden da det er for langt.
Først afviste vw. Vejhjælp at flytte bilen igen, da jeg jo havde fået den flyttet en gang. Jeg fik dem så overbevist dem om at det jo ikke er min skyld at de i Kalundborg ikke kan lave den, og de endte med at fragte den til Holbæk.
Den står derfor hos Vw holbæk. ham der havde solgt mig bilen var ked af at høre at den var gået i stykker, men han ville gerne hjælpe. Han har ringet til alle værksteder i Danmark.
Han kommer frem til at Vw i Tønder kan lave den indenfor 14 dage. En oplysning jeg mener værkstedet/vw Danmark skulle havde fundet og ikke sælgeren.
Jeg skal “bare” have fragtet den derover og retur.
Jeg laver derfor endnu en telefonisk henvendelse til Vw Danmark som oplyser at jeg ikke kan få en lånebil da de jf. garantiparadigme pkt. 6.3 ikke er forpligtet til at leverer dette i garantisager.
Jeg oplyste at jeg havde fundet en anden løsning med vw. Tønder og hvis i ville fragte den så ville jeg frafalde mit krav om lånebil.
Det er en uge siden jeg lavede en skriftlig henvendelse og og fik svaret dd. Med at det er beklageligt, men man vil ikke hjælpe mig med hverken bil eller fragt.
Jeg er forpligtet til at vælge VW værksted for at beholde garantien på batteriet, men de vil ikke være behjælpelige på trods af at det er en simpel garantisag.
Hvad blev der af reklamationsretten, og at det ikke må have omkostninger fra køberen at få udbedret bilen eller være til væsentlig scene.
Jeg ved at man flere gange har fået dømt at en væsentlig scene ikke indholder et automatisk krav om udlevering af lånebil men det står også den skal udbedres indenfor rimelig tid.
Rimelig tid er ikke 2 måneder når det skyldes kombinationen af kravet om fabriksværksted og værkstedkapicitet.
Jeg mener i er forpligtet til at hjælpe mig med en af delene. Og jeg er ærgelig over at en simpel flytning af bilen som koster jer 10-12.000 kr. skal betyde 1 ærgelig forbruger. Samt at jeg er nødt til at skrive denne besked på en platform jeg ikke ønsker.

Respuesta de Semler Mobility
Jeg har haft et langvarigt og meget frustrerende forløb med Semler Mobility i forbindelse med en forsikringsreparation hos Audi Hillerød.
Allerede ved første afhentning blev bilen udleveret i en stand, der ikke lever op til et autoriseret premium-værksted. Instrumentbordet var beskidt med tydelige mærker efter beskidte handsker, og der var en ny, mindre ridse i læderet på passagersiden, som ikke var til stede ved aflevering.
Efterfølgende viste det sig, at stikket til mit dashcam var blevet fysisk ødelagt, mens bilen var i værkstedets varetægt, og det bagerste kamera er efterfølgende forsvundet. Værkstedet forsøgte indledningsvist at fralægge sig ansvaret for skaden, selvom forholdet er dokumenteret skriftligt.
Dialogen med værkstedets skadecenterchef, Frank Ryborg, har været præget af dårlig og inkonsistent kommunikation. Telefonisk blev jeg stillet i udsigt, at værkstedet ville dække et nyt dashcam med samme funktioner som før, blot med den bemærkning, at jeg selv skulle stå for montering – hvilket i sig selv er ringe service, når skaden er forårsaget af værkstedet.
Da jeg efterfølgende bekræftede denne aftale skriftligt, blev dette pludseligt ændret, så værkstedet kun ville dække et frontkamera og uden de funktioner, som det oprindelige dashcam havde (bl.a. parkeringsovervågning og kamera ved bagrude).
Der opstod desuden fejl på vejskiltegenkendelsen efter værkstedsopholdet. Bilen har været indleveret igen uden held, og værkstedet oplyste, at funktionen var udbedret. Allerede ca. 100 meter efter afhentning virkede systemet fortsat ikke, og jeg blev samtidig gjort opmærksom på, at yderligere fejlsøgning kunne blive faktureret, hvis værkstedet vurderede, at fejlen skyldtes andre forhold – på trods af at problemet opstod under deres varetægt.
Under værkstedsopholdet blev bilen kørt i dynamik/sport-køreprogram, hvilket er observeret af to uafhængige personer. Det er en Audi RS6 med mange hestekræfter, og der foreligger ingen saglig eller teknisk begrundelse for at anvende dette køreprogram i forbindelse med reparationen.
Som om dette ikke var nok, har jeg dokumentation for, at en ansat fra Audi Hillerød forsøgte at sælge mine gamle lygter privat på Facebook efter reparationen.
Kvaliteten af det udførte arbejde er fortsat utilfredsstillende: Der er synlig limning ved den nye forrude i A-stolpen, samt en løs klips bag indvendig beklædning, som rasler under kørsel.
Jeg har indsendt gentagne klager til Audi/VW Hillerød via deres angivne klagekanaler, herunder klagemails, som aldrig er blevet besvaret. Der er nu gået over en måned uden svar. Semler Mobilitys hovedkontor har afvist at hjælpe og har blot henvist sagen tilbage til værkstedet, som fortsat er tavse.
Samlet set oplever jeg et gennemgående mønster af manglende ansvar, dårlig kommunikation, lav kvalitet og ringe respekt for kundens bil. For en koncern, der markedsfører sig som premium og seriøs, er dette niveau helt uacceptabelt.
Jeg kan på ingen måde anbefale Semler Mobility baseret på dette forløb.

Respuesta de Semler Mobility
Find et andet sted og få lavet jeres bil. Jeg skulle ha’ lavet siderude efter et indbrud, hvilket jeg var oplyst om skulle tage 1 time. Efter at ha ventet 45 min får jeg at vide, at de har fået en forkert rude og jeg kommer afsted i en lånebil. Dagen efter ankommer ruden ikke, så jeg må tage på weekend med masser af planer i en lille lånebil. Mandag eftermiddag ringer jeg 4-5 gange uden af kunne få fat i værksted eller kunne få en status på min bil. Ved sidste samtale (15:24) siger jeg udtrykkeligt at hvis de ikke kan give mig en status på min bil nu, kan jeg ikke hente den før i morgen efter arbejde. Jeg bliver så ringet op 15:58 og gjort opmærksom på at min bil er færdig og jeg SKAL komme og hente den i dag, ellers bliver jeg opkrævet leje for lånebilen hele dagen efter - skod-service😬

Respuesta de Semler Mobility
Jeg kan kun tilslutte mig de mange negative anmeldelser af deres service og aftersales. Min oplevelse med Selmer Mobility har været dybt utilfredsstillende og vidner om manglende respekt for både kunder og købeloven. Travlhed kan ikke bruges som undskyldning for ikke at levere den service, man som kunde har krav på.
Jeg har købt en fabriksny Skoda Enyaq hos Skoda Aalborg, og alligevel forventes jeg at køre rundt med advarselslamper i over seks uger, før de har tid til at kigge på bilen første gang.

Respuesta de Semler Mobility
Jeg indleverede bilen til en garantireparation hos Semler Risskov, og bad udtrykkeligt om ikke at få fejlsøgt en anden fejl – kun vurderet om den var dækket. Alligevel blev der iværksat betalbar fejlsøgning uden min accept.
Den efterfølgende dialog med den ansvarlige service konsulent, var præget af en nedladende og respektløs tone, hvor
mine indsigelser blev affejet, og bar præg af manglende professionalisme.
Samlet set en meget dårlig kundeoplevelse.

Respuesta de Semler Mobility
Jeg har en Audi igennem Audi Holbæk som leasing, hvor Semler står for det hele. Jeg anmeldte 2/1-26 en forsikringsskade. Det var først igår 19/1-26 at jeg efter at have sendt 6 mails og ringet 3 gange fik en tid på et værksted. En kundeservicevirksomhed som ikke reagerer på henvendelser, altså hvad foregår der. Bilen fejler ikke noget. Semler er det værste sted at have leasing. Oplevede samme elendige behandling sidst. Jeg skal ALDRIG have Audi igen. Eller Skoda. Eller VW. Bilerne er okay. Men så længe Semler er indblandet bliver det et nej tak. Nøgleordene for Semlers “service” (læs:elendighed) er langsom, dårlig, arrogant, dyr.
Tak fordi I i Semler understregede jeg ikke skal have noget med jer at gøre.
Jeg havde desværre skrevet under på en leasing hos Audi inden i ødelagde det med den Skoda jeg havde sidst. Men det var 10 år med Semler og det bliver aldrig igen.
Jeg vil fortælle alle jeg kender at Semler er et elendigt sted at have leasing. Det bærer jeres rating her også
Præg af.
Ingen venlige hilsner. Tak for ingen ting.

Respuesta de Semler Mobility
havde en softwareopdatering på min audi hos smc risskov.
det tog ca 2 timer, men jeg fik en kontorplads og kunne arbejde fuldt igennnem..
bagefter var min bil yderligere gratis vasket og støvsuget

Respuesta de Semler Mobility
Har forsøgt at booke tid til en fejl på min ID.4 og får tilbudt den 16. marts. Dvs 2,5 måned.
Helt uacceptabelt. Kan aldrig mere købe VW.

Respuesta de Semler Mobility
Jeg oplevede en importør, som trods mange rep forsøg løb fra aftale om tilbage køb. Jeg kommer aldrig til at vælge en bil fra VW koncernen igen. Det tør jeg ikke :-(

Respuesta de Semler Mobility
Vi vil gerne takke Nicklas og Jacob i Glostrup for god service, da vi solgte og købte ny bil hos dem.
God humor blev der ikke sparet på og så kunne man da kun køre glad hjem med sin nye bil.
Har været kunde i Glostrup i ca 20 år.

Respuesta de Semler Mobility
Más información sobre otros tipos de reseñas.