Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Idag fick jag min Original Mckenzie neck roll levererat till Sverige. Varan var exakt som på bilden. Jag skrev flera gånger till kundservice från Sverige och fick svar omedelbart på alla mina frågor.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg købte en Servoprax drikkekop med tud, fordi jeg på grund af Parkinson har svært ved at drikke af en almindelig kop. Men låget sidder ikke ordentligt fast i koppen, så det falder af når man hælder... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte nogle sko hos Seniorsalg, og satte stor pris på at skoenes bredde var beskrevet på hjemmesiden. Pakken ankom til min lokale pakkeshop dagen efter, at jeg havde bestilt. Jeg returnerede no... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde købt et par sko der var for store, de blev hurtig byttet til et nr. mindre, som så blev for smalle. Der var ingen problemer med returnering, selv om tiden var overskreden. Det er jeg meg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de equipos de asistencia para la movilidad

Escrito por la empresa

Velkommen til SeniorSalg.dk´s netbutik. Danmarks billigste Seniorbutik - WEB-shop. Vi forhandler kvalitets hjælpemidler - f.eks. rollatorer, stokke, siddepuder mv. samt kvalitets fodtøj - f.eks. New Feet, til vildt skarpe priser. Gratis fragt > 499,-. ...

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

KØB IKKE SKO HER.....

KØB IKKE SKO HER......
Har desværre lige købt 2 par hjemmesko, der var alt alt for små. Og måtte sende dem retur, har så betalt 2 gange levering.
Da butikken modtager hjemmeskoene, står de fast på at jeg kun har sendt et par tilbage. Og at de er brugt. Hvilket ikke er rigtigt.
Måtte overbevise ekspedienten om at jeg havde sendt 2 par sko.

Så vil jeg gerne klage, og får så at vide at jeg kan klage til den pågældende som jeg taler med, hvilket jo er latterligt.
Bliver så henvist til en Jesper, som skulle være medejer. Her støder jeg også mod en mur.
Som påstår i svaret her at de har sendt 8 billeder, øh, det var 4 billeder, der ligeså godt kunne være andres sko.

Så lad være med at købe hos Senior Salg, skoene er mindst 2 numre for små, og sælges som diabetes sko, hvor fødderne ofte er hævet.
Jeg kan læse her på anmeldelser at det ikke er første gang, at kunden bliver beskyldt for at have brugt skoene, sådan kan man også spare penge.
Samt det er svært at få pengene retur. Penge lige ud af vinduet.

20 de diciembre de 2022

Hej Tina.
Vi bekræfter at have modtaget 2 par retur, og har tilbageført pengene for det ene par.
Det andet par er desværre afprøvet så meget, at de desværre ikke kan sælges til en ny kunde, som ubrugte.
Som dokumentation har vi sendt dig 8 billeder der tydeligt viser dette. Derfor har vi afvist at tage dette par retur og tilbudt at sende dem tilbage til dig igen, uden du skal betale fragt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for god og hurtig betjening

Tak for god og hurtig betjening. God behandling da jeg ringede til jer.
Har I salg på Sjælland .

12 de diciembre de 2022

Respuesta de Seniorsalg

Hej Joan, vi er en nordjysk virksomhed og har desværre ingen afdeling på Sjælland.
Tak for den fine anmeldelse.

Tabletudstanser

Tabletudstanser - Pilleudtrykker som jeg har modtaget, så nu en del større ud på siden, en i virkelighed!
Den er så lille, at mine gigtfingre har sværere ved at bruge den, en at trykke pillerne ud med fingrene!!
, Det burde i nok skrive, "egner sig ikke til gigtfingre"

22 de noviembre de 2022

Respuesta de Seniorsalg

Hej John, ja det er rigtig, som billedet viser har den ca. samme længde, som en tommelfinger.
Til gigtramte fingre vil vi anbefale Schine pilleudtrykker. https://www.seniorsalg.dk/schine-pilleudtrykker.html?___store=dk

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig kvalitet på KP strømper

Ordre.no.:W2082056
Hurtig levering men utroligt at I vil sælge den mest elendige kvalitet af skridsikre strømper. Disse er lavet til ældre for at man ikke skrider, belægningen er af så dårlig kvalitet at jeg ikke engang vil give min far dem på. Ydermere er der en stram top rib, det vil gøre ondt på ældre ben. (Og ja, jeg ved hvad jeg taler om, jeg er strømpedesigner).
At I så tager 59kr PLUS MOMS i forsendelse havde jeg i indkøbets overblik overset, jeg gider ikke engang returnere min vare da det er så lidt jeg vil få retur. Nu kan de gå til Røde Kors butikken stedet. I må stramme op på leverings omkostningerne, jeg ved at I bestemt ikke betaler 59kr i fragt for to par sokker i en plastkuvert ...

10 de noviembre de 2022

Respuesta de Seniorsalg

Hej Tina, vi beklager at strømperne ikke lever op til dine forventninger. Du skal blot sende dem retur, ved at bruge den medsendte GLS returlabel. Så tilbagefører vi alle pengene til din konto og du betaler ikke for returfragten.

Kan anbefale

Meget tilfreds - bestilte en pude og den kom 2 dage efter - og lever op til forventningerne.
Havde skrevet med firmaet- svar kom hurtigt hver gang - helt sikkert købe der igen hvis jeg får brug for dem

6 de septiembre de 2022

Respuesta de Seniorsalg

Hej Joan, tak for den fine anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste service - ever!

Jeg har fået den bedste service nogensinde. På grund af sygdom og hospitalsindlæggelse var jeg MEGET sent ude med at få refunderet et par dejlige sandaler.- som min bandagist ikke ville godkende til min handicappede fod.
Efter en telefonsamtale med Kundeservice tilbød Senior Salg at tage sandalerne retur. De tilbagebetale beløbet inden for ganske få dage.
Glad blev jeg 🤗

23 de agosto de 2022

Respuesta de Seniorsalg

Hej Birgit, tak for den fine anmeldelse.

Er ked af mine blå sandaler med hælkap

Er ked af mine blå sandaler med hælkap
Går til og fra arbejde i dem ikke godt. 🫣
Sidder nu med to store skavsåre på begge hæle
Hvad gøre jeg nu 😔
Kan slet ikke bruge dem endnu et par jeg har split penge på

19 de agosto de 2022

Respuesta de Seniorsalg

Hej Camilla, vi beklager at du har brugt skoene udendørs et stykke tid og du derfor ikke kan returnere dem.
Hvis du ofte er udsat for at nye sko skaver, vil vi anbefale, at du først går dem til indendørs, så skoene fortsat er som nye.

Udmærket

Jeg har fået seriøs, hurtig og effektiv betjening og service på seniorsalg.dk. Desværre var jeg nødt til at returnere varen, da det ikke var helt det, jeg havde forestillet mig. Faktisk min egen skyld.
Men seniorsalg.dk reagerede straks, godkendte returvaren og tilbagebetalte pengene.
Dem tør jeg godt anbefale.

10 de agosto de 2022

Respuesta de Seniorsalg

Hej Mette, tak for den fine anmeldelse.

Mindre god oplevelse

Opdatering :
Efter anmeldelsen blev Jeg ringet op af en medarbejder fra Seniorsalg, som lovede at refundere pengene alligevel 👍
Virkelig dårlig oplevelse 😡
Returnerede en vrider til en karklud, da den overhovedet ikke levede op til forventningerne.
Fik så at vide at de ikke ville tilbagebetale beløbet, da kluden manglede ( en klud til en krone) ☹️
De kunne jo fx have trukket en krone eller en femmer fra returbeløbet, de ville jo alligevel have trukket returlabelen fra!!!
Utrolig dårlig service 🤮
Absolut sidste gang jeg handler der

2 de agosto de 2022

Respuesta de Seniorsalg

Hej Bitten, jeg tror din anmeldelse og telefonsamtalen du har haft med en af vore medarbejdere, har krydset hinanden, for vi har jo tilbageført pengene dog minus 10,- kr. for kluden og returfragten, som alle betaler når et køb fortrydes.

Kørestol ICON 35 lx 9,0 kg

Jeg blev glad for min nye kørestol Icon 35 lx 9,0 kg og den er vidunderlig at sidde i. Desværre er metalbøjlerne til fodstøtterne så lange at de næsten når jorden, så når jeg kører op ad en fortovsskråning vælter jeg bagover og når jeg kører ned vælter jeg forover, det er vel ikke meningen. hvordan forkorter jeg metalbøjlerne til fodstøtten?

25 de julio de 2022

Respuesta de Seniorsalg

Hej Lene, tak for din henvendelse.
Efter behagelig telefonsamtale med din mand, er der nu fundet en løsning på problemet.
Fortsat god sommer.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin service..

Fin service... Fik tilsendt en stok der var for kort, og havde ingen problemer med at få løst problemet, og få penge retur... Seniorsalg bli'r varmt anbefalet herfra...🙂

19 de junio de 2022

Respuesta de Seniorsalg

Hej Bjørn, tak for den fine anmeldelse

Produktet var sikkert godt

Produktet var sikkert godt, hvis det havde været i orden, meget beskidte sko, årsagen var deres gulv ?
De aftaler der bliver lavet med dem, bliver ikke overholdt, der handler jeg ikke igen.

8 de junio de 2022

Hej Anne,
Som du ønskede har vi tilbagebetalt det fulde beløb også returfragten i stedet for ombytning.
Vi beklager meget, at skoene bar præg af, at være prøvet i vores fysisk butik.
Vi har fået nye forsyninger hjem af denne model, så hvis du fortsat ønsker at købe den hos os, vil vi tilbyde dig 30% rabat på dette køb.

Fantastisk service

Fantastisk service - jeg mistede en dup nederst på vandrestave. Jeg skrev til seniorsalg om mit problem. Få dage senere modtog jeg 2 nye u/b. Det er topservice. Hilsen Lars

31 de mayo de 2022

Respuesta de Seniorsalg

Hej Lars, tak for den fine anmeldelse.

Rigtig god oplevelse!!!

Rigtig god oplevelse!!!
Bestilte Fredag og om lørdagen havde jeg besked om at min vare lå klar ved posthuset.

30 de mayo de 2022

Respuesta de Seniorsalg

Hej Rie, tak for den fine anmeldelse og ja vi bestræber os på, at sende varen sammen dag vi modtager ordren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Seniorsalg lukker i Thisted for at spare penge på huslejen.

Det er fuldstændig skandaløst, at man lukker butikken i Thisted for at spare penge på huslejen. I burde skamme jer. Og I kan bande på, at jeg vil sørge for, at der bliver talt negativt udadtil om jeres forretning. Men man havde åbenbart en 3 årig lejekiontrakt i Thisted, og man fandt så ud af, at ved at flytte til Snedsted, ja så kan man spare penge og øge overskuddet. Forbandet svineri.

9 de mayo de 2022

Super hurtig service

Super hurtig service.
Bestilte online - og havde det allerede næste dag.
Venligt og hurtig tilbagemelding af personalet da der var fejl på en sko.
Og havde næste dag et par nye.
Servicen er helt i top og vil kun give mine bedste anbefalinger.
Handler helt klart igen hos jer.
Mvh Betina

3 de abril de 2022

Hej Betina,
Tak for den fine anmeldelse.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.