Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

4. Zapatería
  5. Tienda de artículos para el cuidado personal
  6. Servicio de alquiler de sillas de ruedas

Escrito por la empresa

Hvad enten du er ældre eller yngre og har et problem, der gør det svært for dig at klare hverdagen, forhandler vi et bredt udvalg af hjælpemidler som kan hjælpe dig. Uanset om du mangler en rollator, en gribetang eller et par sunde sko, kan du finde det hos os, alt sammen med henblik på at du bedre kan klare dig selv i hverdagen og forhøje den daglige livsglæde. Du kan finde vores varer på vores hjemmeside eller i en af vores butikker, hvor vores altid servicemindede ekspedienter vil hjælpe dig med at finde det du skal bruge.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Produkter med dårlig kvalitet

Jeg købte et par elastikker med pigge til påmontering på sko. Første gang de var i brug, faldt den ene af efter 500 m brug. De var monteret korrekt, da jeg kender disse produkter og har haft lign. tidligere. Jeg leder forgæves efter den mistede elastik, men forgæves.
Når jeg klager over produktets manglende kvalitet, får jeg blot det svar, at de ikke kan tage i mod en reklamation, uden at jeg sender dem retur. Totalt håbløst svar, da jeg jo har mistet dem.
Jeg synes, at det er beskæmmende, at de ikke lytter til, at de har solgt et produkt af så ringe karakter, at det ikke kan bruges til formålet.
De henvender sig til ældre mennesker, hvor det er vigtigt at kunne føle sig trygge i deres køb - og det kan man helt sikkert ikke her.
Jeg har derfor købt et lign. produkt et andet sted, og det har en god kvalitet, og som virker til formålet.

6 de enero de 2026

Hej Marina

Endnu engang er vi kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse.

Imidlertid kan vi dog stadig ikke godtage en reklamation hvor du ikke længere har varen. Det springende punkt var altså at du desværre havde mistet begge sålerne over to forskellige omgange, som du skrev i din originale mail. Vi ville skulle bruge varen eller minimum en del af varen for at kunne reklamere overfor vores egen leverandør. Det vil være det samme uanset hvilken forretning du handler i.

Når det så er sagt, håber vi selvfølgelig at du må få en god dag.

Mvh Kasper

Dårlig kundeservice

Henvender mig til butikken i City Syd Aalborg hvor jeg vil købe børnekrykker. Ved betalingen bliver beløbet 399,95 - online står der at krykkerne koster 179,95 ved køb af mere end een krykke. Dette gør jeg ekspedienten opmærksom på. Men det kan jeg ikke få dem til. Men jeg er velkommen til at komme tilbage i næste uge og få dem til minus 20% når black week begynder. Havde jeg haft andre muligheder, havde jeg købt dem andet sted. Krykkerne er min datter glad for.
Kundeservicen er en anden snak!

19 de noviembre de 2025

Hej Julie
Vi er kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse.
Vi oplever indimellem at vores webshop har bestemte tilbud som ikke optræder i butikken, men når vi bliver gjort opmærksom på dette, er normal procedure at matche vores webshops pris.
Vi beklager meget at vi ikke har oplært vores ekspedient nok i denne situation.
Hvis du har mulighed for at komme ud til os inden for nærmeste fremtid og du har bonnen med, vil vi gerne rette prisen til den nuværende Black Week-pris på 159,96 per styk og refundere dig differencen.
Kasper

Smilende og kompetent vejledning

Var i Seniorsam, Aalborg sammen med min søster idag. Fik den mest venlige og kompetente vejledning af jeres nye medarbejder - virkelig kundeminded og smilende - kommer helt sikkert tilbage en anden dag.

29 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke få hjemmesiden til at…

Jeg kan ikke få hjemmesiden til at fungere. Jeg har fundet er par støvler, men kan ikke vælge skostørrelse eller lægge i kurv. Så er det lidt svært at handle der🤷🏻‍♀️

27 de septiembre de 2024

Hej Annette

Vi er kede af at høre at du har haft problemer med vores hjemmeside. Os bekendt har vi dog ikke haft nogle nedbrud inden for de seneste dage.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os, så skal vi gerne hjælpe dig igennem processen i forhold til en bestilling.

Med venlig hilsen Kasper
SeniorSam

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Flabet og uhjælpsom kundeservice ved reklamation.

Jeg købte et par sko under forudsætning af at de var vandtætte. Jeg kontaktede seniorsam pr. mail efterfølgende og fik et utroligt flabet svar tilbage - "der måtte jo være løbet vand ned af anklerne på mig". Jeg tog efterfølgende kontakt direkte til producenten, der tog fat i forhandleren og jeg har nu fået pengene igen for skoene.
De får to stjerner fordi de medarbejdere jeg mødte i butikken gav kyndig og venlig vejledning.

13 de septiembre de 2024

Respuesta de Seniorsam

Hej Anne. Vi har nu sendt et svar på din seneste e-mail.
Mvh SeniorSam

Vanvittig godt.

SeniorSam er et vanvittigt godt sted at finde sine hjælpemidler. For det første har de ufatteligt mange hjælpemidler, jeg slet ikke havde nogen anelse om eksisterede. Ved hver enkelt produkt er der en udførlig beskrivelse, og jeg får straks en fornemmelse af, om det er noget, der er brugbart for mig.
Eneste minus jeg kan finde, er at der er alt for mange af hjælpemidlerne, jeg er NØDT til, at købe ekstra af. For også at vise min handicappede veninde, hvad der kan gøre hendes hverdag nemmere. Det er selvfølgelig en vældig dyr fornøjelse. Men i forhold til hendes glæde, er det jo småpenge. ;p
Jeg har brugt alle de penge, jeg møjsommeligt har sparet op det sidste halve år, men jeg fortryder ikke en eneste krone. Jo måske en enkelt negleklipper, jeg ikke kan finde ud af at bruge. Men det er ikke Senior-Sams skyld, det er fordi jeg ganske enkelt er for svagsynet til, selv at klippe mine negle. Så den må videre til en bekendt, der kan bruge den.
2 gange har jeg haft mega meget brug for hjælpemidlerne hurtigt. Jeg har kun skullet skrive til Senior-Sam en enkelt gang, og jeg har begge gange modtaget pakke den næste dag.
Jeg kan så absolut anbefale Senior-Sam til andre. Selv mine hjemmehjælpere er blevet forbavsede over nogle af de produkter, jeg har bestilt, og giver udtryk for, at de også vil bestille noget til eget brug.

31 de julio de 2024

Elsker mine nye vandrestave

Da jeg for nylig skulle på en vandreferie til Schweiz købte jeg et sæt foldbare kulfiber vandrestave i Seniorsam. Ved købet fik jeg utrolig gode råd og vejledning. Stavene viste sig at være utrolig gode og gjorde min vandreferie behagelig trods rygproblemer. Stavene var utrolig praktiske og nemme at indstille og korkgrebet var rart at holde ved. Alt i alt en skøn oplevelse at handle hos Seniorsam.

7 de agosto de 2023

God kundeservice

Jeg har netop handlet ved Seniorsam i Aalborg. Fik den bedste betjening i køb af rollator til min far. Vi fik god vejledning af ekspedienten, der gjorde at vi var trygge ved købet. Blev særdeles overrasket over hvor mange gode hjælpemidler der findes for at gøre hverdagen lettere for ældre.

23 de mayo de 2023

Har bestillt en sandal

Har bestillt en sandal. Pengene er trukket. Har endnu ikke fået en ordrebekræftelse. Synes ikke det er okay, at trække pengene uden ordrebekræftelse🥺mvh Maria

15 de mayo de 2023

Respuesta de Seniorsam

Hej Maria. Vi har prøvet at finde din ordre i vores system, men hvis du kan give os dit ordrenummer, kan vi gøre det med større sikkerhed.
Rent generelt, når du laver en ordre hos os vil pengene blive reserveret på din konto indtil vi pakker ordren, hvor den så vil blive trukket.
Der bliver altid sendt en ordrebekræftelse når man laver en ordre, men den når desværre ikke altid frem, hvilket enten kan skyldes en fejltastning i ens emailadresse eller at den bliver fanget i ens spamfilter.
Hvis du vil vende tilbage med dit ordrenummer, kan vi nemt finde ud af problemet og se hvor sandalerne er henne, da de burde være sendt til dig for længe siden.
mvh Kasper
SeniorSam

Dårlig kundeservice

Jeg har købt et par (efter min standard) dyre sneakers fra New Feet (1.449 kr). Jeg prøvede mange forskellige par og kom frem til at dem jeg valgte vist kunne passe mine “besværlige” fødder. Dagen efter tog jeg skoene i brug og efter en time måtte jeg tage dem af igen fordi de desværre klemte så meget på min knyst, at jeg mistede følesansen i hele forfoden og specielt i min storetå.
Jeg valgte derfor at køre retur til Seniorsam i Aalborg for at se om jeg evt kunne får mine penge igen eller få en tilgodeseddel.
Det kunne jeg så ikke !! De kunne se, at der var små brugsmærker i kanten af de hvide såler bagtil. Altså ja ikke sådan slid men bare små mærker.
Så fordi hun var i tvivl om hun ville lade mig returnere faldt beslutningen ud til butikkens fordel. Jeg måtte gå med mine nye ubrugelige sko igen.
Ikke noget med tilgodeseddel eller noget som helst - ærgerligt men jeg blev da klogere på at jeg ikke handler der igen.

5 de abril de 2023

Respuesta de Seniorsam

Hej Fru Keller. Jeg er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse, men vi kan desværre ikke gøre noget anderledes i dette tilfælde.
Vi har jo en rimelig gavmild 90 dages returret, men den er betinget af, at varen er i samme stand som da man købte den. Når det drejer sig om sko, vil det sige, at de kun må have været prøvet inden døre og der ikke må være kommet nogen slidmærker. Som du skriver i din anmeldelse, havde du taget skoene i brug, omend det kun var en time, som har resulteret i slidmærkerne.
Jeg håber du evt. har en bekendt, der kan bruge skoene, men uanset håber jeg, du får en god dag.
Med venlig hilsen Kasper

God kommunikation

SeniorSam har været supergode til at svare, - til at foreslå og siden opfylde de ønsker man kommer med, - det virker som om det ret faktisk er mennesker der er bag skærmene, - ikke de sædvanlige net-robotter

4 de mayo de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejlige sko

Fandt et par pæne New Feet sko på hjemmesiden, der er rigtig mange at vælge imellem. Kom 2 dage efter.
Ikke sidste gang, Jeg har handlet sko her. 😍

27 de abril de 2022

Hjælpsomhed!

Altid et godt sted at handle, de vil meget gerne hjælpe, hvis de på nogen måde kan!
Tak for god behandling, Anders 8-)

24 de agosto de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin service fra dette firma

Købte et par Gaitline sko for 4 mdr. siden på nettet via butikken i Thy. Pga vinteren og sygdom kom de først på nu og da opdagede jeg en farveforskel i sålerne, der gik op over skosnuderne. Sendte skoene retur efter aftale og i dag kom der et par splinterny sko. Uden fejl. Det kalder jeg en fin service.

12 de marzo de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har haft en god oplevelse med…

Har haft en god oplevelse med seniorsam. Fin hjemmeside med stort udvalg og meget hurtig levering.

Dog et lille minus at de ikke ville godkende mit postnummer, når jeg prøvede at bestille fra min telefon. Jeg skulle bestille fra computeren før det gik igennem.

8 de enero de 2021

God håndtering af henvendelse

Opdatering:

Flot (dog lidt forsinket) håndtering af henvendelse vedr. misvisende tilbud på deres hjemmeside - men der blev rettet op på fejlen og sætter stor pris på hjælpen.

18 de noviembre de 2020

Hej Nadia.

Jeg beklager besværet med denne ordre. Ud fra din mail kan jeg se, der stod nogle strømper med en 4-stykspris på 99,-. Dette var godt nok en fejl fra vores side, men derfor skal du selvfølgelig ikke snydes. Jeg har sendt dig de 2 resterende par, som du burde få leveret i løbet af imorgen, torsdag.

Vil du hellere have pengene tilbage, har jeg også vedlagt en returlabel, så du nemt kan returnere strømperne.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 98185500 eller på aalborg@seniorsam.dk.

Du må undskylde fejlen ved denne ordre, men vi håber, vi kan finde en måde at løse problemet på.

Kasper
Løven 9b
9200 Aalborg SV

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.