Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa interior
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos SENZE finder du et stort udvalg af lækre økologiske og bæredygtige produkter indenfor undertøj og lingeri, homewear og loungewear, hud- og hårpleje samt boligtilbehør. Alle produkter er nøje udvalgt udfra kriterier som bæredygtighed, naturlighed og høj kvalitet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Modtog en e-mail om at flere varer på…

Modtog en e-mail om at flere varer på min ordre ikke var på lager. Selvom de skriver at det så vil komme på lager næste uge, så irriterer det mig grænseløst som kunde at man alligevel gør det muligt for mig at købe noget, som ikke er på lager.

25 de septiembre de 2021

Respuesta de SENZE

Kære Kristine, Vi beklager naturligvis at leveringstiden har irriteret dig så meget, at det trækker ned på vores ellers fine score her på Trustpilot.

Vi bestræber os altid på at levere ægte bæredygtige kvalitetsprodukter til fair priser og at yde vore kunder den bedst mulige service.

Det fremgår af vores shop, om varerne er på lager, men status kan i enkelte tilfælde være ukorrekt, da den er forsinket få timer. I så fald informerer vi kunden, som i dit tilfælde.

Langt de fleste varer er dog altid på lager i rigeligt antal.

alt gik som smurt

alt gik som smurt, og hurtig levering, selv op til jul. produkterne er gode

21 de diciembre de 2020

Respuesta de SENZE

Tak for din anmeldelse Viktoria. Vi er glade for at pakken nåede frem til tiden. Glædelig jul!

16 de diciembre de 2020

Respuesta de SENZE

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi håber, du er glad for dine varer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig bæredygtig web-side :o)

Jeg synes det er dejligt med en web-side, hvor man ved at produkterne er forsvarlige at købe. Jeg handler gerne igen, for jeg er meget tilfreds med de produkter jeg har modtaget, det er meget blødt og behageligt at have på og deodoranterne er bare super gode :o)

7 de noviembre de 2020

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter! Hjemmeside er super brugervenlig og servicen er i top! :-)

6 de noviembre de 2020

Respuesta de SENZE

Mange tak for de pæne ord Michelle!

Vi forsøger at gøre os umage med at finde de helt rigtige bæredygtige produkter til vore kunder, så det er dejligt at høre, at de falder i din smag.

Perfekt kunderservice

Perfekt kunderservice - gratis ombytning uden problemer.

18 de octubre de 2020

Kære Katerina,

Vi ved, at det kan være svært at ramme den rigtige størrelse, når man handler online - og at billeder kan snyde.

Så vi tilbyder altid gratis ombytning.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Gode produkter, servicen kan blive meget bedre

I sommers købte jeg undertøj hos dem. Gode produkter, men de havde ikke godt nok styr på logistikken eller lagerføringen. Der var flere af de produkter, jeg havde købt de så efterfølgende ikke havde på lager alligevel og ville eftersende. Da de sendte de sidste produkter, sendte de dem i en forkert størrelse. Det gjorde jeg dem opmærksomme på og fik også en returlabel. Desværre måtte jeg igennem to runder returnering før det lykkedes at få det rigtige produkt. Jeg har været i dialog med dem om deres kundeservice, og fået at vide, at de er opmærksomme på problemerne og arbejder hårdt på at forbedre deres logistik samt tilgængeligheden af deres kundeservice. Jeg er rigtigt glad for produkternes kvalitet, og giver derfor min dårlige anmeldelse på baggrund af deres nuværende håndtering af logistik og kundeservice, som jeg håber bliver bedre i fremtiden.

25 de octubre de 2019

Meget positiv oplevelse med Senze

Meget positiv oplevelse med Senze. Kundeservice svarede hurtigt og venligt på de problemer og spørgsmål jeg havde. Jeg havde nogle problemer på hjemmesiden, og kontakte derfor Senze. Som tak for min henvendelse, sendte de lidt ekstra lækkert med i min pakke med undertøj. Dejligt når man nemt og hurtigt kan komme i kontakt med firmaet. Det er bestemt ikke alle steder at det er muligt.

12 de septiembre de 2019

Kære Julie,

Tak for de pæne ord. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse som kunde hos SENZE.

Hav en dejlig dag!

SENZE Kundeservice

Dejlig kundeservice

Jeg har købt to toppe til min kæreste. De blev afsendt hurtigt og i god indpakning.

Jeg skulle også have lavet en returnering, som var smertefrit og nemt. Jeg sendte en email om aftenen hvor jeg forklarede hvad der skulle returneres, og næste morgen modtog jeg en email med forudbetalt pakkelabel. Det er skønt når tingene går så gnidningsfrit.

Jeg ser frem til at købe fra Senze en anden gang.

27 de agosto de 2019

Kære Martin,

Mange tak for de pæne ord. Vi ser frem til at betjene dig en anden gang.

De bedste hilsner,
SENZE Kundeservice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice og lækre produkter

Jeg havde købt en forkert størrelse, og fik virkelig god kundeservice. Jeg fik tilsendt en returlabel og fik en bedre størrelse tilsendt, som passer helt perfekt. Det er mega fedt med en bæredygtig shop, så man kan handle med god samvittighed og produkterne er virkelig lækre!

20 de junio de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.