Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har et super godt samarbejde med SEO Raketten. Joakim er utrolig dygtig til sit fag. Han er pålidelig og rigtig behagelig at arbejde sammen med. Derfor får han de varmeste anbefalinger herfra!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale SEO Raketten! Han har lavet min hjemmeside, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet. Han er altid tilgængelig, svarer hurtigt og er virkelig “på” i hele pro... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vildt hurtigt og god service. Endte på første side af google med flere søgeord på et måneds tid, samt hjælp til at få ordnet alle de små ting man ikke kender til, angående opsætningen af seo og ind... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har igennem en længere periode brugt Joakim til SEO-delen af vores forretningen, og kan ikke sætte en finger på noget negativt, Der bliver handlet proaktivt, og struktureret så man altid ha... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio SEO

Escrito por la empresa

SEO Raketten er en nyetableret SEO-virksomhed, der ønsker at hjælpe små virksomheder med at skabe et solidt fundament for deres SEO-situation. Målet er at få udarbejdet en skræddersyet SEO-strategi sammen med kunden, der kan overgå konkurrenterne.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Stor anbefaling

Super flink, dygtig og meget hurtig til at hjælpe. Stor anbefaling herfra!

6 de abril de 2026

Respuesta de SEO Raketten

Hej Katharina, tak for de fine ord. ☺️ Glad for at kunne hjælpe dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har et super godt samarbejde med…

12 de marzo de 2026

Respuesta de SEO Raketten

Hej Ida, tak for din tillid og følelsen er kun gengældt herfra. 🤝 Glæder mig til et fortsat godt samarbejde fremadrettet.

Jeg kan varmt anbefale SEO Raketten

Han er altid tilgængelig, svarer hurtigt og er virkelig “på” i hele processen. Man mærker tydeligt, at han brænder for det, han laver.

Han har hjulpet mig virkelig meget – både med sparring, struktur og optimering – og han arbejder yderst professionelt fra start til slut.

Hvis du leder efter en, der leverer kvalitet, engagement og professionel service, så er SEO Raketten det helt rigtige valg.

Kæmpe anbefaling herfra!

29 de enero de 2026

Respuesta de SEO Raketten

Hej Julian, tak for dine varme ord, dem sætter jeg utrolig stor pris på! 🙏 Glæder mig til vores samarbejde fremadrettet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Joakim fra SEO Raketten har bidraget…

Joakim fra SEO Raketten har bidraget positivt til vores organiske synlighed med en struktureret tilgang og solid SEO-optimering. Hans arbejde har været en god supplement til vores egen indsats på sociale medier og organisk vækst. Professionel service og god sparring hele vejen igennem. Kan anbefales. ⭐⭐⭐⭐⭐

10 de marzo de 2025

Respuesta de SEO Raketten

Hej Mohamad, tak for din ærlige og flotte bedømmelse! ☺️ Håber I kører derudaf i Odense. 🚘

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ny flot hjemmeside til en god pris

Jeg blev anbefalet Seoraketten, til at lave en ny hjemmeside.Jeg kan ikke være mere tilfreds med resultatet. Joakim lyttede til mine behov og designede en side, der ikke kun ser fantastisk ud, men som også er utrolig nem at navigere i og er funktionel også på mobilen. Den er blevet enkel, men også mere levende med slideshow af billeder. Han har gjort meget ud at at vælge hvilke ord der skal indgå, for at jeg bliver mere synlig på Google. Seoraketten har undervejs svaret meget hurtigt på mine spørgsmål og udført ændringer som ønsket.
Meget hjælpsom. Selv på en søndag.
Jeg kan varmt anbefale Seoraketten til dig der har brug for en professionel og flot hjemmeside.

30 de noviembre de 2024

Respuesta de SEO Raketten

Hej Therese, tusind tak for de mange fine ord. Jeg er super glad for du har haft sådan en god oplevelse, og er glad for din nye hjemmeside. 🙌 - En fornøjelse at arbejde med dig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SEO raketten kan klart anbefales

SEO raketten kan klart anbefales. Der ydes tydelig effektivitet og utrolig god service som har haft positiv effekt på min forretning.

17 de octubre de 2024

Respuesta de SEO Raketten

Mange tak for dine pæne ord. Det er jeg rigtig glad for! 🚀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Joakim er virkelig dygtig til hans…

Joakim er virkelig dygtig til hans arbejde, og har på under 30 dage løftet vires forretning med over 200 pladser på forskellige søgeord.

10/5 herfra

26 de febrero de 2024

Respuesta de SEO Raketten

Kæmpe tak for de pæne ord! Sætter jeg stor pris på! 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Joakim har givet os den bedste service

Joakim har givet os den bedste service, arbejdet hårdt for at nå i mål til deadline og lavet et super arbejde.
Vi giver de bedste anbefalinger

1 de febrero de 2024

Respuesta de SEO Raketten

Hej Kamille og jer andre, tusind tak for et godt samarbejde. Jeg super glad for jeres pæne ord, og håber I får kæmpe succes med jeres nye webshop. ⭐️ 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke takke Joakim nok for den…

Jeg kan ikke takke Joakim nok for den exceptionelle service og ekspertise, de har leveret til min online butik! Efter at have samarbejdet med Joakim er mine placeringer på Google skudt i vejret, hvilket har resulteret i en betydelig stigning i trafik og omsætning.

Han viste en imponerende forståelse for de kompleksiteter, der er forbundet med at forbedre synligheden på nettet. Deres dedikation til at forstå mine forretningsbehov og mål var tydelig, og de skræddersyede en SEO-strategi, der virkelig fungerede for min butik.

Resultaterne taler for sig selv. Jeg har bemærket en betydelig stigning i organiske søgeresultater, hvilket har oversat til mere trafik på min hjemmeside. Dette har ikke kun øget min synlighed, men også forbedret omsætningen betydeligt. Joakim gik langt ud over mine forventninger, og jeg er virkelig taknemmelig for deres ekspertise og professionalisme.

Kommunikationen var altid klar og effektiv, og Joakim tog sig tid til at forklare de forskellige trin i processen. Jeg kan varmt anbefale SEO-raketten til enhver virksomhed, der ønsker at forbedre sin online tilstedeværelse og øge sin synlighed på søgemaskinerne.

Jeg ser frem til at fortsætte vores samarbejde og opnå endnu større succes sammen!

9 de enero de 2024

Respuesta de SEO Raketten

Hej Tommy! Tusind tak for de pæne ord på vejen! Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med flere resultater i bagagen. 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tilfreds med de resultater jeg…

Super tilfreds med de resultater jeg har opnået, ved hjælp af Joakim. Meget kompetent og dygtig til sit arbejde og rigtig god, til at inddrage sine kunder, i den udvikling der sker. Derudover er han super fornuftig at arbejde sammen med. Så det har helt bestemt været en god oplevelse og jeg er meget tilfreds! :)

3 de enero de 2024

Respuesta de SEO Raketten

Tak for de store ord! Det er altid en fornøjelse at samarbejde med dig. ⭐️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vildt hurtigt og god service

Vildt hurtigt og god service.
Endte på første side af google med flere søgeord på et måneds tid, samt hjælp til at få ordnet alle de små ting man ikke kender til, angående opsætningen af seo og indeksering mm.
Fornuftige priser, især når man tager betrækning af hvad man får ud af at have en professionel, til at lave den vigtigste del af sin hjemmeside.

14 de agosto de 2023

Respuesta de SEO Raketten

Hej Matias, jeg glad for du har haft en god oplevelse, du altid velkommen hvis du har brug for hjælp. 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ekstrem dygtig til hans arbejde!

Ekstrem dygtig til hans arbejde, ved udmærket godt hvad der skal laves og hvordan. Udover dette arbejder han meget transparent, hvilket er et kæmpe plus hvis man ikke forstår tingene, eller hvis man bare vil følge med!

6 de junio de 2023

Respuesta de SEO Raketten

Jeg sætter pris på dine ord! Tak for det, jeg ser frem til et fortsat godt SEO-samarbejde. ⭐️

Helt igennem fantastisk Seo-eksekvering

Der bliver handlet proaktivt, og struktureret så man altid har en ide om hvad der bliver arbejdet på, og hvad next steps er,

Vi har en tæt kommunikation med Joakim, og der bliver responderet på daglig basis, når vi har spørgsmål eller andet!

Kæmpe anbefaling herfra hvis du søger en skarp SEO partner!

23 de abril de 2023

Respuesta de SEO Raketten

Tak for dine store ord! Jeg sætter stort pris på det. ⭐️ 🤝 Skulle man læse denne kommentar som en udefrakommende, kan jeg klart anbefale Daniel fra Dvisionmedia.dk, den anden vej! Top professionel når det kommer til Paid Ads!

Teddy in love

Seriøs
Meget professionel
Godt samarbejde
Sød og altid venlig
Han ved hvad han laver 💯
Kan varmt anbefales

25 de febrero de 2023

Respuesta de SEO Raketten

Tak for dine fine ord. ⭐️

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales, vi har fået super resultater efter vi startede vores samarbejde.

De ugentlige opdatering vi få er godt, da vi helt tiden kan følge med i hvor meget der sker.

19 de enero de 2023

Respuesta de SEO Raketten

Hej Nikolaj, er super glad for jeg kan være med til at hjælpe dig på SEO-fronten. Jeg glæder mig til vores fortsatte samarbejde, med SockiSocki. 🚀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuldt ud tilfreds Joakim har hjulpet…

Fuldt ud tilfreds Joakim har hjulpet mig og mine kunder med SEO og må sige resultaterne er utrolig imponerende og er virkelig virkelig tilfreds. Så jeg vil give et anbefaling herfra, hvis i søger en der har styr på SEO så er det Joakim i skal have fat i

12 de enero de 2023

Respuesta de SEO Raketten

Tusind tak for de fine ord Fahad. 💪🚀 Det sætter jeg stor pris på!

Venlig og utrolig dygtig

Venlig og utrolig dygtig. Bedste anbefalinger herfra.

Rødovre Varmeteknik ApS.

27 de diciembre de 2022

Respuesta de SEO Raketten

Tusind tak fordi du anbefaler mig. 🚀 Glad for at kunne hjælpe.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.