Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wacht nu al 7 weken op mijn verhuiscodes. Op mijn laatste ticket al 2 weken geen reactie. Op mijn mail van 1 week geleden wordt ook niet geantwoord. Voorheen duurde het gemiddeld 2 dagen voor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede host, zeer snelle service. Voor de rest goede kwaliteit servers en panels met duidelijke bediening. Ik wil vooral de Eigenaar: Perry bedankt voor de snelle service ik vroeg hem iets na 2 minuten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je wordt ontstekend goed geholpen + snel antwoord. Alleen was onduidelijk met het overzetten van je domein, maar werd er snel en duidelijk geholpen. Tip > koop je domein bij Vimexx is goedkoper... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele goede service, nog nooit downtime gehad. Hosting beheerder voert zijn functie uitstekend en is ook heel vriendelijk. Je hoeft niet bang te zijn dat hij iets van je afpakt of wachtwoorden gaat ver... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Weinig of geen service. Goedkoop, dat wel

Voorheen duurde het gemiddeld 2 dagen voor een reactie op een ticket. Ik kreeg ook nooit een melding dat er een reactie was. Ik moest dus zelf dagelijks gaan kijken of er gereageerd was.

Zijn sinds kort verhuisd van datacenter, maar daar werd van hen uit niks over gecommuniceerd. Mijn sites waren gewoon enkele weken down.

2 de marzo de 2022

Erg slechte support

Erg slechte support. Onterecht is mijn domeinnaam opgeheven (doordat Servernode het niet automatisch verlengd heeft, terwijl het wel ingesteld stond op "Automatisch verlengen"). Ben nu dus m'n domeinnaam kwijt, op verzoeken om dit terug te draaien wordt niet gereageerd. Heb nu al 36 uur niets meer van ze gehoord. Heb de domeinnaam al 20 jaar, nooit een issue met verlengen, 3 maanden geleden overgestapt naar Servernode, maar erg veel spijt van deze move. Heb nu al dagen lang geen mail, geen DNS, en geen reaktie van Servernode (mail, telefoon, support ticket). Ik denk dat het bedrijf te klein is om goede en consistente support en diensten te leveren.

1 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top hosting met goede support en servers

Tijdens de 1e week van ons product hadden we een klein probleem. dit was binnen de kortste keren opgelost. De support was erg duidelijk en ik zou bij de volgende keer zelfs het probleem zelf op kunnen lossen dankzij de goede uitleg. Deze hosting is erg aan te raden!

12 de diciembre de 2020

Super goede webhoster

Super goede webhoster! Service is ook goed. Ik had een opstart probleempje en ben enorm goed geholpen. Neemt alle tijd voor je en stopt niet voor het 100% in orde is!!

Doen!!!!

13 de junio de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.