Jeg har haft glæden af rengøring fra Service City de seneste par år - nu er jeg flyttet fra byen (Vesterbro) og savner dem i min hverdag! Der har været virkelig fin service hele vejen ig... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har fået gjort rent af Victoria og hendes folk i nogle år. Det er en fornøjelse at kom hjem, når de har været på besøg. Yderst fleksible tider, hvor der kan ændres med dags varsel, og 100 procent... Ver más
La empresa ha respondido
Sjusket rengøring Vi har fået gjort rent af Service City i en periode og resultatet har gang på gang været meget sjusket på trods af flere klager herom. De tager fast betaling per rengøring (ikke... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har fået gjort rent af Victoria og hendes team i mange år og er yderst tilfredse. Det er virkelig rigtig god rengøring, og vi bliver altid mødt med en utrolig venlighed. Det betyder meget for os me... Ver más
Rengøring
Peter Fabers Gade 42, kld. Th. , 2200, København N, Dinamarca
Vi har fået rengøring fra Servicecity i flere år, og er meget tilfredse. Deres teams er dygtige og følger altid den aftalte plan. De er altid søde og positive. Vi kan uden forbehold anbefale Servicecity.
Jeg har været kunde hos Servicecity i mange år - de har altid overholdt aftaler og er altid imødekommende og meget fleksible.
Jeg er meget tilfreds med Service City. Rengøringen er altid i top, og personalet er både professionelle og pålidelige. De leverer en grundig service og tager hånd om selv de små detaljer. Kan varmt anbefales!

Sjusket rengøring
De tager fast betaling per rengøring (ikke timepris), og det virker som at de prøver at gøre det så hurtigt så muligt, eksempelvis under 30 minuter for en person at rengøre 2 badeværelser og et køkken, hvilker fører til et sjusket resultat. Da vi brokkede os over flere fejl ved rengøringen og sendte tydelige billeder af fejl ville direktøren ikke acceptere det da hun 100% kunne huske at der var helt rent..

Respuesta de Servicecity
Vi kan varmt anbefale Service City. Maria og hendes team mødte til den aftalte tid og udførte et flot stykke arbejde. Lejligheden skulle afleveres til udlejning og efter deres rengøring så den ud som ny. De rensede ovnen og afkalkede hele badeværelset. De informerede og kommunikerede med mig når det var nødvendigt. En virkelig god service.

Respuesta de Servicecity
I to år har vi haft fast rengøring en gang om ugen af Service City, og vi er utrolig glade for dem. Fra starten har kommunikationen til Victoria været forstående, fleksibel og tillidsfuld - og hun har ikke skuffet, tværtimod.
Hendes team ankommer altid til den aftalte tid, har alle rengøringsmidler, støvsuger og udstyr med, så man ikke skal tænke på noget. Det er både tids- og pengebesparende, samtidigt med at Service City i forvejen har en god pris.
Vi betaler et lille ekstra beløb for, at de også rydder op først, så vi bare kan forlade huset uden forberedelse. Genialt!
Det er altid det samme team, der dukker op, og de er pålidelige, grundige, effektive og søde. De få gange de har været forhindret pga. ferie, har vi fået tilbudt et andet team, men kan frit kunnet sige nej.
Vi har aldrig haft problemer med Service City og kan anbefale Victoria og hendes rengøringsfirma til alle :)

Respuesta de Servicecity
Jeg har været meget i tvivl om hvorvidt jeg skulle skrive denne anmeldelse af Servicecity, både fordi jeg næsten ikke orker at forklare hele forløbet, men også fordi jeg faktisk bedst kan lide at skrive de positive anmeldelser. Men jeg er blevet opfordret hertil af familie og venner som har fuldt forløbet på sidelinjen.
Vi startede op som kunder i 2021. Det startede rigtig godt. Ejeren og områdechefen kom selv ud og besigtigede lejligheden og var meget grundige med at fortælle hvad vi kunne forvente af deres omhyggelige rengøring. Ejeren ville selv påtage sig opgaven sammen med en hjælper. Prisen blev sat udfra en vurdering om to timers rengøring.
Vi var glade og tilfredse så længe ejeren selv stod for rengøringen. Men forretningen voksede og der kom naturligt nok nye folk til. (Vi vidste så ikke at de ikke er ansatte af Servicecity, men selvstændige erhvervsdrivende der for jobs via Servicecity.)
Vi fik et nyt hold sat på med besked fra ejeren om at hun meget gerne ville have besked hvis standarden ikke var tilfredsstillende. Det var den desværre ofte ikke og vi gav besked som opfordret. Herefter følger flere hold og aldrig rigtig tilfredstillende rengøring igen, bortset fra en rengøringsmand, som vi var rigtig glade for, men som desværre sagde op.
Alle kan misse steder og ting, men der blev decideret ikke gjort ordentlig rent og tiden holdet var hos os blev mindre og mindre ( vi har et alarmsystem der logger, derfor ved vi hvor længe holdet var hos os). Sidste år valgte hende der gjorde rent hos os at give vores nøgle til en veninde, uden vores viden. Det fandt vi ud af fordi de ‘mistede’ vores nøgle. Hun forklarede at hun havde ledt alle vegne men nøglen var desværre gået tabt. Vi var ret uforstående overfor at vores private nøgler blev opbevaret hos de private rengøringsfolk og først her fik vi at vide at nøglerne IKKE er sikkert opbevaret hos Servicecity, men hos de enkelte teams der gør rent. Dette havde vi ikke fået forklaret da vi startede og det stod heller ikke, som nu, på deres hjemmeside. Vi fik straks sat igang at lave låsen om. Samme dag som regningen for låsen ligger klar, får vi besked om at nøglen sørme er fundet alligevel…..
Herefter får vi igen nyt team. Vi bliver igen opfordret til endelig at give besked hvis der er noget vi er utilfredse med. Vi er med på at man lige skal lære en ny bolig at kende. Men at gulve stadig er beskidte efter de skulle være blevet både støvsuget OG vasket, at vaske og borde på badeværelserne stadig er beskidte, at støv ligge flere steder efter teamet har forladt os, er ikke rimeligt. Ydermere var vi til sidst nede på at teamet på to, kun var her i 30-40 min. Det er fysisk umuligt at rengøre det de skulle på så kort tid. Vi har været kunder siden 2021 og flere gange understreget at det for os ikke var vigtigt hvor længe de var her, så længe der var gjort rent som aftalt. Det skal også siges at korrespondancen med især områdelederen har været dybt problematisk. Der er blevet lovet så meget der aldrig blev overholdt, både i form af fremmøde for at tjekke op på rengøring og der har ofte skulle rykkes for svar.
Da vi til sidst spørger ind til vores kontrakt og hvorfor temaet kun er her så kort tid, når de mangler så meget hver gang, for vi besked om at Servicecity ikke kan matche vores standard for rengøring og derfor opsiger samarbejdet. Vi spørger naturligvis ind til hvad det er for en standard de mener vi har, som ikke er beskrevet i kontrakten, men får aldrig svar, “for det vil tage for lang tid”. Eftersom vi ikke har fået gjort rent som vi har betalt for i flere år ønsker vi, for første gang, ikke at betale vores sidste regning. Dette bliver imødekommet.
Vi har nu efterfølgende selv stået for rengøringen i vores hjem, og jeg må sige at jeg er virkelig overrasket hvor beskidt her var efter deres sidste besøg. Det er meget tydeligt at der længe ikke er blevet gjort ordentligt rent.
Jeg vil gerne understrege at jeg har været glad for kommunikationen med ejeren hvor der altid er blevet holdt en god tone. Det samme kan desværre ikke siges om områdelederen. Og det hjælper jo desværre heller ikke på den altfor mangelfulde rengøring igennem flere år.
Dårlig rengøring fra starten. Efter 2. omgang, hvor de var en time for sent, og ikke klarede en så lille opgave som at gøre håndvaske rent og var her i 20 min., har jeg opsagt samarbejdet. Kan bestemt ikke anbefales herfra.
God og stabil service. De samme fra gang til gang - og så er de god mod vores hund.
Kan varmt anbefales.
Har været en meget tilfreds kunde hos Servicecity i en årrække. Altid en fornøjelse at komme hjem, når de har været der. Har oplevet en konstant god kvalitet i rengøringen og god service generelt.

Respuesta de Servicecity
Servicecity sends the same team every time which means that the result is always the same! It is always a pleasure to get home from work to a totally clean house!

Respuesta de Servicecity
Jeg indgik en rengøringsaftale med Service City, fordi de havde fået gode anmeldelser herinde. Jeg ringede og havde Victoria i røret og troede, at hun ville forestå rengøringen. På dagen dukker så to andre op, som vi aldrig har hørt om, og som er virkelig søde, men ikke gør ordentligt rent. Der er madrester i vasken, krummer i sofaen, og det er helt tydeligt, at der ikke er tørret støv af.
Jeg kontakter derfor Service City med indvendinger til rengøringen og spørger i den forbindelse til de to ansattes ansættelsesforhold. I svaret - som først kommer lang tid senere - forholder Service City sig ikke til rengøringsmanglerne, men svarer, at der er tale om selvstændige erhvervsdrivende, som betaler 30 % af deres indtægt til Service City i administrationsgebyr. Herudover kan Service City ikke garantere, at de to rengøringsfolk er forsikrede (og i hvilken grad), da de jo er "selvstændige".
Jeg opsiger derfor aftalen, fordi vi ikke kan leve med den ordning, og jeg gør i samme ombæring indsigelser mod betalingen og rengøringen. Jeg hører aldrig noget, men modtager et rykkergebyr i august.
Jeg synes derfor, det er vigtigt, at folk herinde ved, at Service City ikke i alle tilfælde vil være arbejdsgiver, og at de ikke har sikret, at de mennesker, der gør rent i deres navn, er forsikrede (både mht. dem selv/arbejdsskader m.m., men også mht. evt. tingskade).

Respuesta de Servicecity
Efter at have anvendt Service City i et års tid kan kun give de varmeste anbefalinger! Altid rengjort pænt og altid fantastisk service! Gør mit liv så meget nemmere - elsker det her firma. Fuld hus herfra 👏🏼👏🏼👏🏼

Respuesta de Servicecity
I have worked with servicecity for many years. Latest They did my kitchen og bathroom in depth and I highly recommend having them clean on a regular basis and then once in a while get something big done that you don’t have the time or energy for yourself. Very pleased!

Respuesta de Servicecity
Der har været virkelig fin service hele vejen igennem. Særlige highlights i min bog:
- God kommunikation!
- Hurtig OG grundig rengøring
- Smidighed ift. afbestillinger
- Imødekommenhed ved ønsker til ændringer
- Ingen palaver og nem erstatning ift. et par skader, som opstod undervejs
- Rare og behagelige medarbejdere
Brugte dem også til flytterengøring, den bedste gave til os selv! : )
Alt i alt kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger!

Virkelig effektiv rengøring!
Jeg er meget kritisk med rengøring, men jeg må indrømme at de virkelig gør det super godt!
Hvis de er forsinket eller kan komme tidligere, så er de altid super søde til at kontakte kunden.
Så stort tak! Vi ser frem til at have jer i lang tid endnu.
Fam. Klein

Respuesta de Servicecity
Jeg kan give Service City mine allerbedste anbefalinger.
Jeg har brugt Service City privat i mange år og bruger det nu også professionelt.De kommer altid, der er aldrig aflysninger, de er fleksible og de gør ordentligt rent. Jeg synes, at vi med Service City, for første gang har et rengøringsfirma der er 100% pålideligt.
Desuden er direktør Victoria meget hjælpsom, fleksibel og venlig, så igen: Mine allerbedste anbefalinger.

Respuesta de Servicecity
UPDATE. Som det fremgår af svaret har rengøringsfolkene nu “taget billeder” af vores hjem UDEN vores viden og uden at vi blev spurgt. Dette er ikke nævnt på noget tidspunkt i andre mails med dem. Så henvender vi os her i eftermiddag for at få dem tilsendt og nu er de pludselig slettet?????? Meget pudsigt sammentræf at de bliver slettet lige i det øjeblik vi ringer.
1. Man tager IKKE billeder i andre folks hjem uden at spørge om lov, så vores næste skridt er nu kontakt til Datatilsynet
2. Hvis billederne aldrig blev taget er det endnu en løgn der bygges ovenpå de andre.
3. Hvis de ikke kan genskabe billederne er de taget med privattlf og ikke sendt til virksomhed, ellers ville de kunne gendannes på server
4. Min mand ringer ind og er meget høflig og tålmodig med damen som har stærk uforståelig accent. Da jeg så skriver til hende senere skriver hun nedladende “kære Lene, jeg har ellers lige haft en go dialog med din mand.....” øh, skrev de ikke lige at de IKKE opfattede os sådan og havde hun forventet vi havde råbt eller hvad....
Det der skete var at hun prøvede at bestikke/please os ved at fortælle ham “hun da godt kunne fjerne svaret da det vist ikke var helt sandt”. Hendes svar er her endnu.
Så har hun skrevet “vi slette billede” elller noget i den dur, med de sædvanlige stavefejl.
PAS PÅ DISSE LØGNAGTIGE FOLK
Jeg skriver her for at advare alt og alle mod dette firma, drevet på den mest uprofessionelle vis.
Den 13/10 havde vi bestilt rengøring til 2 timer. Det var på forhånd aftalt at det skulle være medarbejdere der kunne tåle dyr og ikke har noget imod dem. Vi havde dyrene i bure og havde sørget for at gøre klar til medarbejderne ved at rydde helt op. Så ankommer der to ældre medarbejdere, der på uhøflig vis taler polsk med hinanden så vi intet forstår. De vasker hurtigt og efter 25 min forlader de stedet.
Vi gør det eneste rigtige, kontakter serviceleder pr skrift. Vi skriver høfligt, at vi er uforstående overfor behandlingen, men at vi gerne vil i telefonisk dialog og frabeder svar på mail da vi holder ferie.
Vi hører intet. Ringer så et par gange indenfor normal arbejdstid, hvor tlf ikke bliver taget.
Sidst på dagen sender lederen så en mail hvor hun går vildt i forsvarsposition og sabler vores hjem ned og at vi havde jo 15 dyr og der var beskidt. Desuden mener hun rengøringsfolkene havde fået lov af os at gå, hvilket de bestemt ikke havde, de forsvandt bare. Vi har 5 små dværgvædder kaniner der sad i deres bur og ikke generede nogen og der var bestemt ikke ulækkert eller lugtede, vi har haft rengøring af andre selskaber hvor det har været supergodt. Desuden er det næsten komisk at et rengøringsfirma klager over der er beskidt.
Det skal siges lederen på intet tidspunkt var ude at inspicere hverken hjem eller opgaven hun mente hendes medarbejdere havde udført.
Det hun gjorde var, at sende en mail videre fra de to ældre rengøringsfolk. Den mail var fyldt med løgne, stavefejl og satte lige det sidste præg på hvor uprofessionelt det hele var.
Det vil sige lederen ikke engang havde gidet at gå i dialog med hverken medarbejdere (andet end en uredigeret mail fra dem med masser af stave- fortolknings- og sprogmæssige fejl) eller med os som kunde.
Hun gav sig meget modvilligt, om vi ikke skulle betale.
Det skal siges at hendes håndtering af sagen som leder er så slemt, at det er direkte til kontant.
Tænk at vi lukker fremmede ind i hjemmet som tillidssag for at hun skal sable det ned og på intet tidspunkt overveje om vi havde ret.
Rengøringsfolkene havde ikke taget en plet i gangen “ den kunne de ikke få af”, vi fik den selv af på 2 minutter.
De klagede over kalk i toilettet, vi har meget lidt kalk i toilettet. Da vi skulle i bad om aftenen var afløbet stoppet, hvilket det ikke var før de kom.
Det er helt uacceptabel opførsel, både fra medarbejderne men ikke mindst lederens side.
Der er positive anmeldelser kan jeg se. Jeg ved også, at man kan købe sig til meget.
Jeg vil virkelig bede jer passe på Jer selv derude, det er den mest skræmmende oplevelse vi har haft som kunder nogensinde. HOLD JER LANGT VÆK.

Respuesta de Servicecity
Vi har brugt Servicecity i flere år og er meget tilfredse med dem. De tilpasser sig vores behov og er meget fleksible.

Respuesta de Servicecity
Altid super god service! Hurtigt svar. Og det er det bedste at komme hjem til et skinnende hus🤩

Respuesta de Servicecity
Más información sobre otros tipos de reseñas.