Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige holdt min søns konfirmation med de smukkeste mørkeblå servietter og sølv servietringe til. De gjorde bordet fuldendt og de er stadig lige flotte efter vask og tørretumbler. Kan varmt anbefale... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle bestille servietter til min søns konfirmation. De havde desværre ikke nok på lager og var ikke helt sikker på om de kunne nå at komme hjem til jeg skulle bruge dem. Jeg bestilte alligevel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg manglede stofservietter til min datters konfirmation, og fandt de perfekte stofservietter til en fornuftig pris ved Servietringen. Desværre havde de ikke nok på lager, så jeg kontaktede dem for a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter Super bløde servietter og flere kvaliteter Skønne farver lidt for enhver smag Fint udvalg af serviet ringe Fantastisk kundeservice og hurtig levering. Og sød lille hilsen med... Ver más

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hurtig levering

Hurtig levering. Pakken levede 100% op til forventningerne. Fantastisk pris og fik man oveni en fin lille gave. Kan varmt anbefales!

15 de noviembre de 2025

Respuesta de Servietringen

Kære Marieanne, tusind tak for din søde besked, og fordi du tog dig tid til at anmelde os - det betyder virkelig noget for mig! Kærligst Camilla

God oplevelse

God oplevelse
Hurtig levering, god kvalitet og rigtig god pris, og så hyggeligt med en gave i pakken. Stor anbefaling herfra.

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Servietringen

Kære Merete, tusind tak for din søde besked - det betyder virkelig meget for mig! Kærligst Camilla

Lækre produkter

Lækre produkter
Super bløde servietter og flere kvaliteter
Skønne farver lidt for enhver smag
Fint udvalg af serviet ringe

Fantastisk kundeservice og hurtig levering.
Og sød lille hilsen med
Handler gerne igen

15 de septiembre de 2025

Respuesta de Servietringen

Kære Anna, tusind tak for din søde besked - jeg er så glad for at du finer vores webshop interessant - det betyder virkelig meget for mig! Kærligst Camilla

5 stjerner!

Super kundeservice, hurtig levering og virkelig lækre kvalitetsprodukter. Jeg bestilte stofservietter i bomuld og hør samt smukke servietringe – alt levede fuldt ud op til forventningerne. Kan varmt anbefales!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Servietringen

Kære Nikole, tusind tak for din søde besked, og fordi du tog dig tid til at anbefale os - det gør en stor forskel for os.
Kærligst Camilla

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!!
Vi fik tilsendt de smukkeste servietter til vores bryllup og Camilla som ejer Servietringen er bare så sød og behjælpelig. De største anbefalinger her fra 🫶🏼

1 de agosto de 2025

Respuesta de Servietringen

Kære Charlotte, tusind tak for din søde besked - det betyder virkelig noget for mig at kunne hjælpe jer i mål med jeres ønsker for dagen. Kærligst Camilla

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.