Flinke unge menn til å beskjære et høyt…
Flinke unge menn til å beskjære et høyt epletre!
SesongVaktene er en tjenestevirksomhet etablert i 2024, med fokus på praktiske tjenester for hjem, eiendom og uteområder gjennom hele året. Vi hjelper privatpersoner, eiendomsmeglere, borettslag, sameier og bedrifter i Oslo og omegn. Virksomheten oppsto på nyåret 2024 under en periode med kraftig snøfall og krevende vinterforhold. Det som startet som et initiativ for å hjelpe lokalmiljøet med snømåking, utviklet seg raskt til et bredere tilbud etter økende etterspørsel. Etter hvert som årstidene skiftet, gjorde også oppdragene det. I dag leverer SesongVaktene tjenester tilpasset alle sesonger. Tjenestene våre inkluderer blant annet snømåking, flyttehjelp, små til mellomstore prosjekter, graving/planering, plenklipping, hekklipp, løvraking, maling og diverse annet praktisk arbeid resten av året. Felles for alle oppdrag er fokus på struktur, effektiv gjennomføring og tydelig kommunikasjon. SesongVaktene består av et ungt og motivert team med høy arbeidsmoral. Vi legger stor vekt på å møte opp som avtalt, levere det som er bestilt og etterlate et ryddig resultat. Mange av kundene våre kommer via anbefalinger, noe vi ser på som et tydelig bevis på tillit og kvalitet. I dag er SesongVaktene flere registrerte foretak med egen nettside og en stadig voksende kundebase. Vårt mål er å levere praktiske tjenester kundene kan stole på – året rundt.
Flinke unge menn til å beskjære et høyt epletre!
Tusen takk til dere to som møtte opp på kort varsel og klippet våre epletrær og rettet opp kummen vår. Høflig og grei ungdom som jeg virkelig kan anbefale videre.
Takk til sesongvaktene for bra jobb med klipping av store epletrær! Dette er andre gang jeg bruker tjenesten, og jeg er svært fornøyd. Hyggelige gutter som kommer til avtalt tid og jobber raskt og effektivt. Kan absolutt anbefale Sesongvaktene!
Sesongvakten hjalp oss med en umenneskelig stor tuja vi ville ha vekk. De kom til avtalt tid og gjorde en flott jobb! Anbefales.
Sesongvaktene har gjort to jobber for oss, og vi har vært veldig godt fornøyd begge gangene. Gutta er hyggelige og pålitelige, og de gjorde en veldig god jobb med både flytting/bæring og hagearbeid. Vi kan absolutt anbefale sesongvaktene
Jeg har brukt Sesongvaktene til flere ulike oppdrag, blant annet plenklipping, bærehjelp etter oppussing og montering av garderober. Hyggelige og arbeidsomme ungdommer med god innstilling, som har vært til stor hjelp når jeg har hatt behov for ekstra kapasitet.
De er fleksible, løsningsorienterte og stiller opp for å få jobben gjort. Veldig positivt å se unge som tar initiativ og skaper sin egen arbeidsplass.
Hyggelig, arbeidsomme, flinke. Anbefales på det varmeste
Más información sobre otros tipos de reseñas.