La empresa ha respondido
Ses Super Ren Har et meget højt service niveau, nem at samarbejde og lave aftaler med, omstillingsparat, har en meget høj kvalitet, hvorfor vælge dem fordi de leverer et godt stykke arbejde og alt... Ver más
La empresa ha respondido
Stabil og ærlig rengøring kan være svært at finde, men hos Ses Super Ren er der styr på tingene. Effektiv planlægning og ORDENTLIG rengøring. Kan KUN anbefale firmaet.
La empresa ha respondido
Når rengøringen lige skal have en ekstra hånd. det er ikke altid man når det hele i hverdagen. så denne professionelle rengøring er lige præsis hvad man har brug for når tiden kniber.
La empresa ha respondido
Skriv gerne her om dine erfaringer eller oplevelser med Ses Super Ren før, under & efter at Rengøringsopgaven er udført. Hvordan har det været for dig/jer? Positiv & konstruktiv kritik!
Dinamarca
Kvalitetsrengøring og super samarbejde. Kan klart anbefale firmaet.

Vi kan absolut anbefale Ses Super Ren
Gør tingene som man aftaler.
Kvaliteten er i top.
Folk man kan stole på.

Respuesta de Sessuperren
Kan varmt anbefale sessuperrent. Kommer som aftalt hver gang. Meget glad for sessuperent services.
Martina

Respuesta de Sessuperren
Kan varmt anbefale sessuperren. Der er skinnende rent i vores hjem når de har været. Vi er så glade for deres hjælp i huset. Altid kommer de til tiden og er venlige at snakke med. Giver fem stjerner og mere til. Jytte og Kjeld Børkop

Respuesta de Sessuperren
Kan varmt anbefale sessuperrent. De gør vores hus strålende rent hver gang de har været. Kommer som aftalt hver gang. Jo de får fem stjerner herfra os. Jytte og Kjeld i Børkop

Respuesta de Sessuperren
Kan KUN anbefale firmaet.

Respuesta de Sessuperren
Aldrig i mit liv har jeg modtaget så god grundig kærlig rengøring af mit kontor. - God service og kommunikation. - Kan stærkt anbetales.
Mvh Mikkel Møller.
!KAN VARMT ANBEFALES! - Vi benyttet Sessuperren ugentligt i vores forretning på Nørre Voldgade 30, i Fredericia.
Yderligere så har jeg også benyttet mig af dem til rengøring af lejligheder i vores udlejningsejendomme, der er spredt i hele landet.
Det er altid en fornøjelse at se grundigheden i selve arbejdet.

Ses Super Ren
Har et meget højt service niveau, nem at samarbejde og lave aftaler med, omstillingsparat, har en meget høj kvalitet, hvorfor vælge dem fordi de leverer et godt stykke arbejde og alt er skinnende rent efter deres besøg. Det bedste rengøringsfirma vi har haft.

Respuesta de Sessuperren
Ses Super Ren er altid grundige og ordentlige og meget søde og venlige at have i huset. Vi har hver gang været meget tilfredse med niveauet.

Respuesta de Sessuperren
Har haft Sessuperren i over 1 år nu. Er yderst tilfreds. Virkelig god og grundig rengøring hver gang. Kan varmt anbefales.

Respuesta de Sessuperren
Super flot hjem at komme hjem til, når I har været der😀😀

Respuesta de Sessuperren
Helt vidunderligt at komme hjem til et bogstaveligt taget skinnende rent hjem, når Sofia har været her. Der er rent i hjørner og kroge og alt er nænsomt behandler. Sofia har endda været ualmindelig fleksibel i den periode, hvor vores liv er lidt vel omskifteligt. Kun anbefaling herfra.

Respuesta de Sessuperren
Er rigtig godt tilfreds med rengøringen og god service hos sessuperren. Fineste roser herfra

Respuesta de Sessuperren
Rengøring i topklasse med sans for individuelle behov.
Vi er meget tilfredse med det arbejde Sofia laver for os.

Respuesta de Sessuperren
Grundig rengøringshjælp tilpasset vores families behov. Varmeste anbefaling

Respuesta de Sessuperren
Más información sobre otros tipos de reseñas.