Vandaag twee harde vesten binnengekregen, allebei fris en topkwaliteit! Het contact kan in het begin misschien even wennen zijn, en soms duurt het voordat je reactie krijgt. Maar dat komt echt door... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Heb een jas bestelt bij setjeplugnl op Snapchat. Hij vroeg dus voor mijn adres & maat. Ik heb hem de informatie doorgestuurd en de betaling begon meteen, hij reageert een uur later met dat het in 1-2... Ver más
Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij setjesplugg! De trainingspakken die ik heb besteld zijn van uitstekende kwaliteit. De levering was echt snel en het contact met het bedrijf verliep soepel.... Ver más
23 augustus besteld en nog niks binnen. Vele malen contact gezocht met de eigenaar via snapchat waarbij ik 20x te horen krijg dat er actie ondernomen gaat worden en vraagt hij om mn maat. Wordt helema... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Your #1 plug for all your sportswear!
Información de contacto
Holanda
- setjesplug.eu
No ha contestado las opiniones negativas
OPLICHTER!
Oplichter heb een trainingspak voor 230€ gekocht gedragen binnen gekregen na dat hij is geëxposeerd als oplichter wou hij het goedmaken en moest ik de Nike tech terugsturen voor terug betaling nu reageert hij niet of elke keer met n smoesje en ben k me geld en de Nike tech kwijt
NIET VERTROUWEN
Niet bestellen bij deze mensen…
Niet bestellen bij deze mensen oplichters ik heb wat besteld bij hun via snapchat en opeens word er niet meer gereageerd gewoon me geld weggegooid
Setje niet binnen!
Ik bestel voor de zomervakantie een setje van 100 euro uitendelijk ga ik op vakantie zonder die setje en die 100 euro en heb ik hem tot de dag van vandaag niet. Ik zou me geld terug krijgen maar uiteindelijk nog steeds geen reactie vind dit echt jammer, want anderhalf jaar terug heb ik wel setjes gehaald en heb ze allemaal mooi optijd binnen met goede kwaliteit
order never arrived, and no refund
I order a 1977 essentials set on october 22 and it was supposed to arrive in 3days , today it is 29 october still nothing, i tried to contact them on IG also no response , totally not trustworthy and no refund , just lost 200€, don’t buy with them and no track and trace
Niet hier bestellen!
Asics set besteld en Gucci pet , geen track and tracé ontvangen. Uit eindelijk wel bezorgd maar klopt de bestelling niet. Ik had L shirt en XL broek besteld. Kreeg 2 x L. Daarnaast was de Gucci pet beschadigd, vies en kwam er een vieze geur vanaf. Dit was niet de afspraak. Eenmaal willen terug sturen krijg je geen reactie van de beste man.
Goeie verkoper daarom haal je setjes…
Goeie verkoper daarom haal je setjes bij setjesplugg🫡🫡✅
goede service
goede service
kleding was top kwaliteit
snel aangekomen goede levering
Top ervaring
Omdat ik al mijn bestellingen de volgende dag binnen heb gekregen en super betrouwbaar
Top service
Snelle levering klantvriendelijk en top kwaliteit🙌🏾
Snelle reactie
Snelle reactie, goede service en volgende dag in huis!
Top bedrijf!
Ik heb altijd goede service gekregen. Ook was de verzending super snel binnen!
Communicatie kan wat beter voor de rest…
Communicatie kan wat beter voor de rest top service
Top service en snel verzonden
Zeer tevreden met aankoop
Super service!
Goede ervaring
Contact verliep soepel, product was op maat en de levering was binnen 2 dagen zoals beloofd!
Hele goede service vandaag bestellen
Hele goede service vandaag bestellen , zelfde dag op de post en morgen heb je bestelling binnen klantvriendelijk, zeer betrouwbaar en mooie prijzen!
Iets besteld op 7 oktober 2024
Iets besteld op 7 oktober 2024
Netjes betaald
Geen track en trace gekregen en geen pakketje binnengekregen overal op geprobeerd te contacteren zeggen dat het is verzonden daarna vragen wat ik besteld had dus klopt niks van dagen lang lopen app via snap en what’s app word gewoon genegeerd het is inmiddels 20 oktober geen pakketje gehad wel betaald en niemand van de klantenservice die je helpt reageren eerst daarna dagen niet mag je alles weer opnieuw uitleggen en aantonen en ineens nergens reactie op.
Tot op hede geen pakket ontvangen!!!
Ik heb vaker besteld bij setjesplug via snapchat en werd altijd direct opgestuurd en 2/3 dagen later in huis. Behalve bij mijn laatste bestelling. Ik heb 07-10 besteld een beige asics vest maat M. Tot op hede nog steeds niks ontvangen en het ergste niet te bereieken!!! Pas op!
Más información sobre otros tipos de reseñas.