Vandaag twee harde vesten binnengekregen, allebei fris en topkwaliteit! Het contact kan in het begin misschien even wennen zijn, en soms duurt het voordat je reactie krijgt. Maar dat komt echt door... Ver más

Heb een jas bestelt bij setjeplugnl op Snapchat. Hij vroeg dus voor mijn adres & maat. Ik heb hem de informatie doorgestuurd en de betaling begon meteen, hij reageert een uur later met dat het in 1-2... Ver más

Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij setjesplugg! De trainingspakken die ik heb besteld zijn van uitstekende kwaliteit. De levering was echt snel en het contact met het bedrijf verliep soepel.... Ver más

23 augustus besteld en nog niks binnen. Vele malen contact gezocht met de eigenaar via snapchat waarbij ik 20x te horen krijg dat er actie ondernomen gaat worden en vraagt hij om mn maat. Wordt helema... Ver más

1. Tienda de vestimenta deportiva

Your #1 plug for all your sportswear!

3,4

Medio

Bestelling snel

Had besteld , was binnen 1-2 uur verzonden ( track en trace netjes in mail ) toen pakket gevolg volgende dag in huis en alles was in orde! Vaker bestellen hier

11 de mayo de 2024

Nog steeds niets ontvangen!

Ik heb mijn bestelling geplaatst op 25/4, tot op vandaag heb ik nog steeds niets ontvangen.
Ik heb hen al via verschillende kanalen proberen te bereiken maar zonder succes.
(Whats app, Instagram, Snapchat)

7 de mayo de 2024
Logotipo de Setjesplug

Respuesta de Setjesplug

Beste Lezer,

Deze review hebben wij op kunnen lossen met Evy Claes, het bleek dat er iets mis wat gegaan met PostNL, en dit hebben wij kunnen oplossen, echter is de review nog niet verwijderd.

MvG,

Setjesplug