Valorada con 5 estrellas sobre 5

Volgens verwachtingen, al eerder sokken hier gekocht. Goede kwaliteit tegen schappelijke prijs. En wat handig die stippen op de sokken.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aanvankelijk lange herensokken besteld. Echter de boord paste niet goed bij mijn benen. Meteen contact gezocht met vraag of de normale sokken ook langer waren dan wat je normaliter bij andere firma’s... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zoals verwacht snel geleverd en na vele jaren weer dezelfde mooie sokken van Sevensocks. Want ze gaan ook nog eens lang mee.

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para hombres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

SevenSocks biedt kwaliteitssokken voor een vaste en eerlijke prijs van €39. Eenvoudig besteld en gemakkelijk bezorgt in een pakket dat door de brievenbus past. Ma — Vrij voor 15:00 besteld, de volgende dag bij jou op de deurmat.

4,6

Suele responder en menos de 48 horas

Handig hoor

3 de febrero de 2026

Respuesta de Sevensocks

Hi Dick, fijn te horen dat de sokken naar wens zijn! Veel plezier met jouw bestelling!

Perfecte pasvorm

Perfecte pasvorm, leuke kleuren en een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding.

30 de marzo de 2026

Respuesta de Sevensocks

Hi Chris, dank voor het geven van je review. Fijn te horen dat de bestelling naar wens is. Veel draag plezier toegewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende sokken erg comfortabel en…

Uitstekende sokken, erg comfortabel en voorzien van handige kleurmarkeringen. Gebruik deze sokken al enkele jaren. Ik heb ondertussen mijn 3e set van 7 paar aangeschaft en gebruik ze dagelijks. Sokken blijven lang goed en pas na enkele jaren intensief gebruik zijn ze toe aan vervanging. Aanrader!

6 de abril de 2026

Respuesta de Sevensocks

Hi Floris, dank voor het plaatsen van je leuke review en voor het geven van de 5 sterren! Fijn te lezen dat alles naar wens is. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben horen wij dat graag. Veel plezier met jouw bestelling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

fijne sokken die altijd lekker zitten

Snel geleverd en correct. Steeds tevreden over de kwaliteit.

25 de marzo de 2026

Respuesta de Sevensocks

Hi George, dank voor het plaatsen van deze review! Fijn te horen dat alles naar wens is. Veel plezier ermee en een fijn Paasweekend toegewenst

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede sokken, gaan lang mee

Dit zijn kwalitatief goede sokken, ze gaan aanzienlijk langer mee dan goedkopere sokken.
Althans dat is mijn ervaring met de katoenen sokken, dit keer voor het eerst de bamboe sokken besteld. Maar de verwachtingen zijn weer hoog 😉

2 de febrero de 2026

Respuesta de Sevensocks

Hi Kitty, dank voor je mooie review. Ook erg leuk om te lezen dat onze sokken lang mee gaan en dat je de bamboo sokken hebt besteld! Heel veel plezier ermee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geleverd en goed product

Snel geleverd, keurig strak verpakt, past in de brievenbus, en natuurlijk een mooi en goed product.

2 de febrero de 2026

Respuesta de Sevensocks

Fijn te horen dat alles naar wens is verlopen! Heel veel draag plezier toegewenst!

Super service

Super service! Bestellen en asap ontvangen. Al jaren fan en de kwaliteit is ongekend. Sokken gaan letterlijk jaren mee 💪👍

4 de enero de 2026

Respuesta de Sevensocks

Dank voor je hele mooie review! Erg leuk om te lezen dat onze service naar wens is! Mocht er wel iets zijn in de toekomst neem dan gerust contact met ons op!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Welke sok hoort bij welke sok? Probleem opgelost!!

Nooit meer je sokken door de war. Uitstekend product welke dmv de kleurcodering je sokken uit elkaar houdt. De sokken gaan lang mee. In mijn geval bestel ik iedere 3 jaar een nieuwe set. Hoe cool is dat!!!!!

25 de octubre de 2025

Respuesta de Sevensocks

Hi Jeroen, wat leuk om te lezen dat de sokken naar wens zijn en dat de sokken lang meegaan! Veel plezier ermee en mocht je in de toekomst ergens hulp bij nodig hebben horen wij dat graag.

gewoon top

gewoon top
fijne sokken
Ze zitten ook niet met zo een vervelend draadje aan elkaar. Fijne stof en betaalbaar. Is over na gedacht

1 de enero de 2026

Respuesta de Sevensocks

Bedankt voor je leuke review! Fijn te horen dat de sokken naar wens zijn! Veel plezier ermee names het team van SevenSocks

Kwam op tijd

25 de noviembre de 2025

Respuesta de Sevensocks

Hi Pim, Bedankt voor het geven van deze review! Fijn om te horen dat de bestelling op tijd is geleverd. We hopen dat alles verder helemaal naar wens is en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwaliteit 10, service 10, prijs 10 !!

Uitstekende service en geweldig product voor een zeer aantrekkelijke prijs !!!

25 de noviembre de 2025

Respuesta de Sevensocks

Hi Paul, Wat een fantastische review, dankjewel!
We zijn heel blij om te horen dat zowel de kwaliteit, service als prijs zo goed zijn bevallen. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben horen wij dat graag. Veel plezier met de bestelling!

Kwaliteit en snelle bezorging

Ik heb na een bezoek op deze professionele website van Seven Socks mijn product uitgezocht.
Makkelijk om te kiezen en te bestellen, binnen een paar dagen in de bus. Fijne kwaliteit alles prima gegaan. Top om hier te bestellen.

27 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Sevensocks

Hi Volken, Dank voor je hele mooie review! Fijn te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben horen wij dat graag.

Veel draag plezier toegewenst names het team van SevenSocks!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je krijgt heel veel mails met…

Je krijgt heel veel mails met aanbiedingen en dat het tijd is om sokken te bestellen, maar de goede maat en kleur is wekenlang niet beschikbaar.

25 de octubre de 2025

Hi Peter,

Bedankt voor je feedback! Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de beschikbaarheid van de maten en kleuren, ondanks de aanbiedingen die je ontvangt. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn. We doen ons best om onze voorraad aan te vullen maar dit heeft helaas productie tijd nodig.

We waarderen je geduld en hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als je ergens naar op zoek bent, laat het ons gerust weten, dan kijken we mee!

Met vriendelijke groet, Team SevenSocks

Top sokken …

Ik heb al jaren sokken van sevensocks en die zijn perfect en gaan lang mee

8 de octubre de 2025

Respuesta de Sevensocks

Hi Henk, leuk om te lezen dat je onze sokken al jaren draagt! Mocht je ergens hulp bij nodig hebben, laat het ons gerust weten! Fijne dag!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.