SEV Plantenbakken Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Waanzinnig mooie plantenbakken. Mooi met eigen label, dat maakt het sjiek. Netjes aan de levertijden gehouden. Supervriendelijke, vrolijke bezorgers. Ze zetten de plantenbakken netjes op zijn plek. Vo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Twee grote witte plantenbakken met eigen merk zijn netjes gezorgd door een vriendelijke chaffeur. Ze staan in de voortuin en wat een super mooie reacties van mensen die er langs liepen. Zeker een aa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, en duidelijke communicatie. Wij wilden nog een bak aan onze eerste bestelling toevoegen en alles was perfect geregeld volgens afspraak. De bakken zien er heel goed uit en je kan zelfs... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een mooi product , helemaal volgens onze verwachtingen Wel een maand gewacht op levering , maar uiteindelijk is alles de moeite waard Ook de communicatie over de levering verliep perfect En... Ver más

Información sobre la empresa

1. Jardín

Escrito por la empresa

SEV plantenbakken zijn plantenbakken van Nederlandse bodem. Voor mensen door mensen, elke plantenbak is een ambachtsproduct. Van de grondstof tot aan de SEV plantenbak wordt deze volledig met de hand geproduceerd. Bij SEV plantenbakken werken mensen met passie, toewijding en één oog voor detail. Dit samen zorgt ervoor dat SEV plantenbakken de verwachting van onze klanten overtreffen. Bij SEV plantenbakken staan daadkracht en transparantie hoog in het vaandel. SEV plantenbakken gaat verder waar andere stoppen, actief meedenken, helpen waar nodig en samen met de klant tot een oplossing komen. Geen berg te hoog voor SEV plantenbakken. Dit zorgt ervoor dat elke (toekomstige) klant een tevreden klant wordt.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

239 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top service

Prachtige bak in de voortuin, we zijn er heel blij mee. Mooie kwaliteit, en super fijne service. Makkelijk contact te krijgen en de bezorgers hebben de bak op de juiste plek neergezet! Echt super!

27 de agosto de 2026

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit , goede communicatie , snelle levering .
Bestel nu al jaren bij Sev , en als tuinontwerper ben ik blin met de goede service ! Kunnen velen een voorbeeld aan nemen 👍🏼

1 de septiembre de 2026

Afspraak = afspraak

Afspraak = afspraak, wat ze zeggen doen ze ook. Hele fijne prijs/kwaliteit verhouding. Verder keurig netjes de bak geleverd op het afgesproken tijdstip.

28 de agosto de 2026

Witte bloembakken 50 x 50 x 50

Voordat we de bloembakken kochten via WhatsApp contact gehad en men reageerde vrijwel direct op onze vraag. We hebben de bloembakken besteld en beplant. De bloembakken zijn prachtig, zo mooi op een foto niet te vangen. Hoe ze zich houden dat zal de toekomt leren maar voor nu: super.

31 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het heeft even geduurd, maar....

Het heeft even geduurd. We hadden de plantenbak al wat langer in huis, maar "durven" nu onze tuin weer flink in orde is 'm pas te showen. Goed contact gehad, mooi afgewerkte plantenbak, 75 x 75. Is de 5 sterren echt waard!

29 de agosto de 2026

Fijne en duidelijke website

Fijne en duidelijke website. Ook al binnen een week geleverd al was dat voor ons geen vereiste. Bezorging en afstemming over de datum en tijd heel fijn via de app. En twee fijne heren die het netjes en met beleid hebben afgeleverd. De drie mooie hoge witte bakken staan nog even uit te harden zoals aangegeven op het speciale folie dat om de bakken heen gewikkeld zat bij afleveren. Wij staan in de startblokken voor een tweede besteling.

26 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat ben ik blij met mijn plantenbakken

Wat ben ik blij met mijn plantenbakken!

Ik heb twee plantenbakken bij SEV Plantenbakken besteld en ik ben er echt ontzettend blij mee.

Voor mij was het best lastig om online de juiste kleur te kiezen. Daarom vond ik het super fijn dat ik gratis kleurstalen kreeg opgestuurd. Zo kon ik thuis rustig kijken welke kleur het mooiste bij mijn tuin zou passen. Uiteindelijk de juiste keuze gemaakt en daar ben ik nog steeds heel blij mee.

De levering ging ook heel prettig. We hebben een afspraak gemaakt en de plantenbakken zijn netjes geleverd. En toen ze eenmaal in de tuin stonden dacht ik echt: ja, dit klopt gewoon.

Ze staan fantastisch en geven mijn tuin precies dat beetje extra sfeer. Mooi, stevig en strak, maar tegelijkertijd passen ze heel natuurlijk in het geheel.

Ook vind ik het een fijn idee dat er 5 jaar garantie op de constructie en 10 jaar kleurgarantie op de poedercoating zit. Dat geeft toch net wat extra vertrouwen dat je iets koopt waar je lang plezier van hebt.

Al met al ben ik gewoon heel tevreden met mijn aankoop. Fijne service, goed meegedacht en vooral: twee prachtige plantenbakken waar ik iedere keer weer blij van word als ik mijn tuin in kijk.

13 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had twee mooie witte plantenbakken…

Ik had twee mooie witte plantenbakken besteld bij Sef Plantenbakken en ik moet zeggen, ze staan er behoorlijk verdacht goed bij.

De bakken zijn mooi, strak en van goede kwaliteit. Ze geven mijn planten nét dat beetje extra uitstraling , alsof ze ineens zelf ook wat meer hun best doen om te groeien. 🌿

Ik ben er ontzettend blij mee en krijg er regelmatig complimenten over. De bestelling verliep bovendien helemaal soepel.

Kortom, mooie bakken, goede kwaliteit en een tevreden klant. Mijn planten zijn inmiddels officieel verhuisd naar een luxere woning. Echt een aanrader!

11 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer mooie plantenbakken en top firma!

Zeer mooie plantenbakken die een eyecatcher zijn geworden in onze tuin. De bestelling liep vlot en de 2 personen die kwamen leveren waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Alles was stevig verpakt voor transport en er waren ook instructies voorzien om te plaatsen. Kortom… zeer tevreden over de firma en de vakkundig gemaakte plantenbakken!

9 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij met onze plantenbakken én de service!

Wij zijn erg tevreden over SEV Plantenbakken. Het contact via WhatsApp en e-mail verliep snel en prettig, waardoor we direct goed werden geholpen. De service was uitstekend en de plantenbakken zijn van mooie, stevige kwaliteit. Ze passen perfect in onze tuin en zorgen echt voor extra sfeer. Zeker een aanrader!

5 de agosto de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.