Snelle service,anoniem ..bezorgd bij de buren,gelukkig stond nergens op de doos waar het pakketje vandaan kwam. Helemaal blij ermee,goede kwaliteit (hoop ik);-) snel weer bestellen, topsite is het
Ik had een heel leuk, grappig kadootje besteld voor een collega. Deze was gemakkelijk te bestellen, levering ging zonder problemen. Erg leuke site om ook eens te bekijken, wie weet staat er iets leuks... Ver más
ik snap dat tegenwoordig dit soort van evaluaties er bij hoort bijna elke instantie is daar nu mee bezig alleen jammer dat dit nu via de mail in een korte periode plaats vind het zou bv zo... Ver más
Ik heb een 8 delige Cupping Vacuum setje besteld. Kreeg zonder enige vorm van overleg een heel ander 6 delig setje toegestuurd. Maar wel voor de zelfde prijs.
Información proporcionada por diversas fuentes externas
B&S producties BV handelsnaam: sexyspeeljes.nl Nieuwegracht 2b 3512LP Utrecht Kvk 30243164 Btw.nr. NL819657360B01 http://www.sexyspeeltjes.nl klantenservice@sexyspeeltjes.nl Bereikbaarheid klantenservice Onze klantenservice is per email en per livechat bereikbaar op werkdagen 10:30 uur tot 16:30 uur. Vragen/Opmerkingen? Heeft u vragen op opmerkingen? Stuur een mail naar klantenservice@sexyspeeltjes.nl. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen. Sexyspeeltjes.nl Sexyspeeltjes onderscheid zich van de anderen webshops, door ronduit de goedkoopste te zijn. Door middel van de PrijsCheck kunt u onze prijzen vergelijken met de prijzen van andere webshops. Naast het gegeven dat wij de goedkoopste zijn, worden al onze producten discreet verpakt en bezorgt.
nieuwegracht 2b, 3512LP, Utrecht, Holanda
- klantenservice@sexyspeeltjes.nl
- sexyspeeltjes.nl
correctie afhandeling, snelle levering
Prima product, makkelijk bestellen en snelle afhandeling en levering!