3,6

Medio

Skønneste udvalg i høj kvalitet og…

Skønneste udvalg i høj kvalitet og skærmene blev leveret utrolig hurtigt. Trods en skade på den ene skærm - formentlig under fragt - fik jeg hurtig svar på henvendelse og ny skærm er på vej. Alt i alt super fint udvalg og god kundeservice. Ikke sidste gang jeg handler der. Anbefaling herfra 🌸

27 de febrero de 2026

Var forbi jeres forretning i mandags

Var forbi jeres forretning i mandags, men desværre var der lukket pga. håndværkere.
Så en bluse i vinduet og da jeg ikke bor i Helsingør og skulle på job tirsdag, får jeg min mor og datter til, at gå ind og købe blusen, som var sat ned til halvpris (fra 1899,- til 949,-). Ekspedienten (Rie) informerer hverken min mor eller datter om, at blusen ikke kan byttes på trods af, at hun hører at de ringer til mig og spørger til hvilken størrelse jeg ønsker. Det står godt nok på kvitteringen, at nedsatte varer ikke byttes, men hun vidste blusen var til en anden.
Jeg synes det er dårlig stil, at man ikke kan gøre en undtagelse - jeg skal jo ikke have penge retur, blot bytte til en anden vare, som passer.

20 de febrero de 2026

Fantastiske lampeskærme og fantastisk kundeservice

Vi har købt 3 speciallavede lampeskærme og vi er MEGET tilfredse - det er de absolut flotteste.
Man kan få dem lavet i ønsket størrelse, ønsket stof, med låg eller ej… alt kan lade sig gøre🤩

Virkelig god service🥳

Vi kommer helt sikkert igen næste gang vi skal have lavet en lampeskærm.

Og i øvrigt også en fin meget butik😊

8 de noviembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?