Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige købt et par benskinner hos Shads og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Bestillingen var nem at gennemføre, og kort efter fik jeg besked om, at pakken var på vej. Leveringen kom hurtigt,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tilfreds med købet af benskinner til vores dreng. Vi er overrasket over hvor skarpe billederne er, trods de er printet over på et andet materiale. Så personlige skinner hjalp på humøret... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det er nogle yderst nydelige benskinner. Lidt skuffet over skriften er en lille smule utydelig. Da pakken ankommer er jeg lidt skuffet over designet. Føler godt det kunne være en smule federe hv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde hørt godt om Shads Football fra nogle venner, så jeg valgte at prøve det af for mig selv, for at se om det mine venner sagde virkelig kunne passe. Og lad mig bare sige, det har IKKE sk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vestimenta deportiva

Escrito por la empresa

Shads Football sælger unikke formbare benskinner, som kunden selv skal designe på vores hjemmeside. Hertil sælger vi andet fodboldudstyr. Tjek vores hjemmeside og få inspiration til dit næste sæt benskinner.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Shads all the way!

Shads all the way!
Er selv en spiller som altid har brugt køkkenrulle osv som benskinne, da jeg aldrig har kunne finde nogle skinner, som levede op til mine krav. Nu har jeg Shads, sidder præcis som de skal og kæmpe plus med eget personligt design.

20 de junio de 2024

Fantastisk produkt!

Har længe gået og troet, at en benskinne bare var en benskinne. Men det her er nye højder! Virkelig lækkert produkt af høj komfort, som er nemt at forme. Kan klart anbefales 🙌☺️

19 de junio de 2024

MEGA FEDT PRODUKT

MEGA FEDT PRODUKT. Hurtigt levring og virkelig godt produkt af høj kvalitet. Det kan klart anbefales at handle hos Shads Football, det er ihvertfald ikke min sidste bestilling.

15 de junio de 2024

Top kvalitet benskinner

Top kvalitet benskinner, og det var super nemt at forme dem, leveringstiden er i top, og jeg kan ikke mærke dem i mens jeg spiller. Jeg vil klar anbefale andre til at spille i Shads

13 de junio de 2024

Konge produkter 10/10

Og lad mig bare sige, det har IKKE skuffet.
Jeg valgte bare at gå all in og købe hele pakken, skinner, sokker og tape.
Det var superfedt jeg selv kunne få lov at designe mine skinner, så der kom det på jeg gerne ville have.
De sidder perfekt på mine ben og matchet sammen med tapen, så kan jeg nærmest ikke mærke at de er der når jeg spiller, fordi de sidder så godt.
Sokkerne er jeg også meget glade for, de er super behagelige at have på med deres grip-funktion fremfor normale hverdagssokker.
Kæmpe anbefaling herfra🙌

7 de marzo de 2024

Hej,

Tusind tak for din begejstrede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er så tilfreds med hele pakken fra Shads Football. Vi er glade for, at både benskinner, sokker og tape lever op til dine forventninger. Din anbefaling betyder meget for os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pasform, kvalitet og levering i høj klasse

Bestilte mine benskinner med navn på i en str. S. Gik ikke mange minutter, så kom der en mail, med ordrebekræftelse og 2 dage senere var de på leveringsadressen.
Har spillet med dem hele sæsonen, og vil bare sige WOW. De er dejlige at have på, de er lette, og så skraver de ikke på skinneben.

Kæmpe anbefaling herfra, har altid haft nike. Men Shads vinder den her duel

9 de junio de 2024

Hej, Lasse!

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du er så tilfreds med dine benskinner og har haft en god oplevelse hele sæsonen. Det betyder meget, at vi kunne leve op til dine forventninger. Din anbefaling gør os virkelig stolte!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kvaliteten og udseende levede ikke op…

Kvaliteten og udseende levede ikke op til forventningen. Primært omkring navn og nummer.
Og det skum der følger med løsnede sig efter én kamp.

25 de mayo de 2024

Hej Thomas,
Godt vi fik løst det over mail og tingene ordnede sig ift. skummet:)
Mvh.
Victor

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin oplevelse

Mega gode benskinner, nemme at folde det tog to minutter og så var de klar.
Det eneste minus var fragten, jeg fik ikke noget at vide indtil der pludselig stod at de var leveret.
Men alt i alt en god oplevelse😀

6 de mayo de 2024

Hej,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med benskinnerne. Vi beklager, at fragtopdateringerne ikke var tilstrækkelige, og vi vil arbejde på at forbedre det. Dejligt at høre, at du ellers havde en god oplevelse!

Mega fedt

Mega fedt, hurtigt levering. Og nem at lave benskinnen. Den sidder perfect på mit ben. Det kan jeg helt sikkert anbefale.

20 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig levering

Bestilte et par benskinner søndag, hvor jeg ikke fik nogen besked om at de var blevet sendt eller noget trackingnummer, jeg får så skrevet til dem angående omkring levering, jeg får så en besked i dag (Torsdag) om at de bliver sendt i dag. Det er kraftedme for dårlig service, at jeg skal vente hele 4 dage for at få min benskinner sendt.... Jeg skal bruge dem her i morgen og skal nu ud og finde et alternativ

14 de abril de 2024

Hej,

Vi beklager meget for den forsinkede levering og den manglende kommunikation. Det er ikke den service, vi ønsker at levere. Vi forstår din frustration og arbejder på at forbedre vores processer for at undgå lignende situationer i fremtiden. Tak for din ærlige feedback.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.