Må sige denne skraber desværre ikke lever op til mine forventninger. Bladet er allerede sløvt efter det første ben er blevet skrabet. Må sige der er mange andre mærker på marked der er meget bedre, a... Ver más
La empresa ha respondido
Mine røde knopper er faktisk forsvundet — det vildt ! Jeg bruger den sensitive foam. Jeg plejer at have røde knopper og hvor alt bare ligner noget rod og det bare skal overståes. Men her føler jeg vir... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har brugt produktet, dog uden positiv virkning... Desværre har jeg også i forvejen (MEGET) sart hud.. Kontaktede firmaet og efter aftale har hun overført pengene for den første flaske man... Ver más
La empresa ha respondido
Patenteret shavingserie der forebygger og modvirker knopper, kløe, indgroede hår og skægpest. Produkterne kan både bruges ved barbering, epilering og voksning. Produkterne indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer og alle produkter har fået Forbrugerrådets A-kolbe, hvilket indikerer at der ikke er uønsket kemi i produkterne.
Nybrovej 75, 2820, Gentofte, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
I only have used the product for about 1 month now, but I'm already experiencing less itchy feelings in the shaving area and less red bumps.
I also like the flexibility in the subscription where you easily can manage the next delivery as you want.
Har netop prøvet min shaving gel samt skraber i går, i dag er min hud stadig fin glat og uden knopper .Normalt bliver min hud irriteret, trods omhyggelig afvaskning af huden og desinficering af skæret inden brug. Men det her sæt virker bare 😁
Nemt med barbergrej til døren - og til rimelige priser

Respuesta de ShaveSafe
Jeg modtog hurtigt prøvepakken og har kun prøvet skraber og gel få gange, men kan klart mærke forskel ift de produkter jeg plejede at bruge. Barberingen er bedre og jeg føler mig blød efter barbering og det klør ikke bagefter som det plejede. Indtil videre ingen nye knopper heller.

Respuesta de ShaveSafe
Fantastisk produkt. Som transkønnet der ikke har fået fjernet “dameskægget” med lader endnu, har dette produkt været som sendt fra himlen. Jeg døjede rigtig meget med irritation efter at skulle barbere mod hårene dagligt, men ikke længere takket være jer. Det samme på mine ben og balder hvor jeg ofte fik indgroede hår, kløe og røde knopper. Dette er kun af at bruge jeres gel og skrabere. Tak for et vidunderligt produkt.

Respuesta de ShaveSafe
Virker rigtig godt og får meget fære knopper,ind med andre ting jeg har prøvet førhen ☺️

Respuesta de ShaveSafe
Det er et godt produkt,en god babering. Jeg er ny bruger indtil videre en tilfreds kunde, pris er rimelig

Respuesta de ShaveSafe
Super lækker og dejlig blød skind efter fjernelse af hår.

Respuesta de ShaveSafe
God kommunikation, hurtig levering, fantastiske produkter.

God og hjælpsom kundeservice
Skraberen er virkelig god og det virker med et abonnement. Det er dejligt at det bare kommer og der ikke skal tænkes på bestilling.

Respuesta de ShaveSafe
Jeg har været kunde i mange år. Deres produkter er second to none og oven i købet er kundeservicen ekstremt god.

Respuesta de ShaveSafe
Beautiful presentation and one can feel the super quality of all the products. And I love that they have used Aloe Vera and Vitamin E, which really helps with giving a smooth and replenishing finish to the skin.

Respuesta de ShaveSafe
100% anbefaling herfra - Allerede første gang jeg brugte det mærkede jeg en forskel i forhold til min normale barbering / INGEN røde knopper - helt sikkert en ny fast kunde her 😁

Respuesta de ShaveSafe
Jeg kan ikke tåle parfume, og mine hidtidige parfumefri produkter gav mig stadig røde knopper. Det skete ikke med Shavesafe.

Respuesta de ShaveSafe
Det virker bare - produktet er godt, service er godt og abonnementet virker så fint og er meget nemt at tilrettet, hvis ens behov ændrer sig

Respuesta de ShaveSafe
Efter utallige indkøb af skrabere fra forskellige firmaer er dette altså den bedste. Hovederne holder længe, gær præcis det de skal.
Hurtig levering og acceptable priser.
Klar anbefaling herfra!

Respuesta de ShaveSafe
Nemt og billigt dejligt det kommer til døren og så er barberklingen god

Respuesta de ShaveSafe
Más información sobre otros tipos de reseñas.