Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter många år med andra elbolag har jag nu under några år haft Sala-Heby Energi som elleverantör och idag förnyat avtalet som nöjd kund. Elpriset i sig har inte varit lågt eller lägst men priset ja... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lätt att komma i kontakt, bra med förnyelsebar inriktning, vi har egen el och det var flexibelt med att inte skicka ut pyttesmå utbetalningar - smidig lösning på vanliga elräkningen istället. Inga kon... Ver más

La empresa ha respondido

1. Compañía de servicios públicos de electricidad

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi kanske är små i världen, men vi är stora i Sala och Heby. Merparten av kommunernas innevånare är nämligen kunder hos oss. Dessutom både lever och bor vi själva här. Därför är ”den lokala kraften” så mycket mer än vår nya slogan. Den är summan av det...

• Fabriksgatan 14, 733 39, Sala, Suecia

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Förmånliga avtal

Jag har varit kund hos SHEAB i snart tjugo år nu, med alla mina boenden anknutna. Under dessa år har SHEAB försett mig med den el jag behöver till ett fast och mycket förmånligt pris. Det har kunnat ske tack vare de prognoser företaget gjort inför de tillfällen jag skulle förnya mina avtal. Man kan lita på dem!

5 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dyra och oengagerade

Dyra och oengagerade

Var i kontakt med er i dag för att stämma av priserna för mix-avtalet som ni under sommaren skröt om, det skulle bli bra pris och trygga vintern. Er oengagerade kundtjänst lät meddela priset och jag kunde konstatera att fasta priset är det dubbla mot många andra aktörer på marknaden. Mannen som jag pratade med i kundtjänst tyckte själv priset var högt men det är som det är enligt honom! Toppen och jag byter bolag.

Det märks väl att SHEAB är ett kommunägt bolag där man kan vara trött och oengagerad, går affärerna dåligt skjuter ändå kommunerna i mer slantar, så varför engagera sig i kundvård eller försöka behålla kunder.

Att ni har monopol på elnätet märks också väl, 2/3 delar av fakturans kostnader består av SHEAB hitte på kostnader- och avgifter.

8 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa elföretaget - och jag har provat dom flesta

Elpriset i sig har inte varit lågt eller lägst men priset jag fått betala på fakturan har inget annat elbolag kunnat komma under.
Ett stort tack till Sala-Heby Energi som ger mig som kund ett lägre snittpris och pengar över till annat!

9 de septiembre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tycker ni blivit så dyra på senaste ni…

Tycker ni blivit så dyra på senaste ni har alltid varit trevlig på kundtjänst men bytte nyligen elhandelsbolag för att ni varit så dyra på senaste, borde inte fastpriset gå ned ifall man varit kund länge?

I övrigt höga nätavgifter, men bra kundtjänst därför får ni 3 av 5 stjärnor.

1 de septiembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag tycker det är orimligt dyrt tyvärr…

Jag tycker det är orimligt dyrt tyvärr vi bor I lägenhet ingår ej varmvatten h värme vi har dragit ner på värme men dyrt för att bo i lägenhet. Vi bor I äldre lägenhet det borde sättas upp antingen värmepump h solceller på dessa lägenheter. Jag måste ha varmt på grund av mina leder. Vi har även Enkla bolaget så denna månad har vi elavgift på 4,100 ej ok

30 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag är tyvärr missnöjd ny kund då jag…

Jag är tyvärr missnöjd ny kund då jag tecknade ett elavtal via elskling där det stod mycket lägre elpris än det jag faktiskt fick, det stod också att jag skulle få tillbaka mellanskillnaden om priset var högre än mitt gamla avtal, När jag sedan kontaktar Sala-Heby så har de ingen koll på detta och säger att inget sådant avtal finns. Jag blev alltså grundlurad och betalar nu högre elpris än innan. Denna månaden var elpriset DUBBELT så högt som förra månaden och jag har använt lika mycket el!!!! Ni borde ta ansvar även om elskling gjort fel så bär ni också ett ansvar att informationen som anges om er är korrekt innan man tecknar ett avtal. Ingen kompensation erbjöds, fick vänta en månad på svar från er på mail och får då svaret att ni inte har någon aning om vad jag pratar om för avtal. Jag ser att ni har mycket positiva omdömen men måste tyvärr varna folk för er om inte ni ens kan erbjuda någon typ av kompensation för detta jag fått uppleva. Jag har redan tuff ekonomi och bytte inte elavtal för att få ett dyrare pris, trodde jag hade en garanti på minst samma elpris som innan enligt den information jag fick. Trodde ett elbolag med så många positiva omdömen skulle ta ett större ansvar för sina misstag.

13 de septiembre de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tyvärr är kundtjänsten ganska så…

Tyvärr är kundtjänsten ganska så ointresserad, nyheter blir lätt gamla, senaste ”nyheter” var från oktober ( detta i mars) borttaget efter påpekande, staten kompensation för dyr el, har dom flesta bolag info om, dock ej SHE, som inte visste något, vid påpekande om detta fick jag bara tystnad…kundtjänsten är förtagets ansikte utåt…

28 de marzo de 2022

Respuesta de Sala-Heby Energi AB

Vi tar åt oss av det och ber så mycket om ursäkt. Beträffande hemsidan så uppdateras den kontinuerligt och angående kompensationen så har vi haft information om detta i nyhetsfältet tidigare men då vi vet att många funderar kring det har vi lagt upp det igen! Mvh Maria

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Synd man inte har specifika elsolsavtal…

Synd man inte har specifika elsolsavtal på 3 år längre!

30 de septiembre de 2021

Respuesta de Sala-Heby Energi AB

Det stämmer att vi nu inte kan erbjuda 3-års produktionsavtal men vi kommer kanske erbjuda det i framtiden. Med vänlig hälsning Maria

Mycket bra personal.

Respuesta de Sala-Heby Energi AB

Härligt och vi tycker att vi har mycket bra kunder!
Med vänlig hälsning
Maria

Fungerar bra

Fungerar bra. Dock anser jag att "småkunder" jag menar lägenheter som inte
gör av med så mycket ström kunde debiteras varje kvartal i stället, det skulle bespara er mot för mycket utskick och minska småfakturor. Annars är allt till belåtenhet.

Hej Per-Ove
Tack för ditt omdöme! Vi har kvartalsfakturering på många lägenhetskunder, hör av dig till kundtjänst så ordnar de det! Med vänlig hälsning Maria

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har inte bott i kommunen mer än något…

Har inte bott i kommunen mer än något halvår
Men under den tiden inga avbrott eller dylikt
För övrigt är ni tyvärr som de andra dyra!

Respuesta de Sala-Heby Energi AB

Hej, jag förstår att du tycker elen är dyr nu.. Vi har inte sett så här höga elpriser som det är nu på flera år. Det är väldigt tråkigt men elpriserna styrs av tillgång och efterfrågan och dessvärre har vi väldigt liten påverkan på det. Med vänlig hälsning Maria

Goda relationer vårdas

Har varit kund länge och alltid upplevt god service av trevlig personal. Sedan i sommar har vi ett samarbete med köp och försäljning av solenergi och det känns fantastiskt bra.

Respuesta de Sala-Heby Energi AB

Vad bra att vi har skött oss! Tack för ditt fina omdöme! Med vänlig hälsning Maria

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med SHE

Jag är väldigt nöjd med SHE, trevligt bemötande och kunnig personal, fick hjälp med allt och det tog inte långt tid så hade jag allt i ordning.

Tack för ditt omdöme Paul, det var roligt att höra! Med vänlig hälsning Maria

Nöjd kund

Inga problem, bra service, jag är nöjd.

Tack Axel för din återkoppling! Mvh Maria

Bra jobbat SHE-HESAB

Har aldrig upplevt något företag som är så lätt att få kontakt med Dessutom har vi nyligen fått solceller monterade på taket. Gick mer än utmärkt från första besöket ,lämnade av offert, montering och allt satt idrift. Alla förväntningar från oss motsvarades verkligen. Lågt pris på anläggningen mm.Jag talar ofta om för mina vänner hur nöjda vi är. Tack SHE o HESAB.👍

28 de mayo de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.