Van onzekerheid naar vertrouwen in trading
Precies op 1 januari 2025 ben ik begonnen met traden. Daarvoor had ik ervaring opgedaan in andere communities, maar ik merkte dat ik de basis niet goed onder de knie had en daardoor niet echt vooruitkwam.
Toen ik bij de community van Laurel terechtkwam, voelde dat als een enorme opluchting. Wat mij direct opviel, is dat zij begint bij de basis en ervoor zorgt dat je alles goed begrijpt voordat je verdergaat naar de meer geavanceerde onderwerpen. Deze aanpak heeft mij enorm geholpen om een sterke fundering op te bouwen.
Tot op de dag van vandaag zie ik dezelfde Laurel met dezelfde passie, geduld en betrokkenheid voor haar community. Zij investeert veel tijd en energie in haar leden zodat iedereen de kans krijgt om te groeien. Dat waardeer ik enorm.
Daarnaast zorgt zij er altijd voor dat we op de hoogte blijven van nieuwe inzichten die zij backtests en ook ontwikkelingen. Binnen de STA-community kan ik altijd mijn vragen stellen en krijg ik ondersteuning van zowel Laurel als andere leden. Er heerst een sterke sfeer van samenwerking.
Na veel backtesten en het verzamelen van data heb ik mijn eerste prop firm-account kunnen aanschaffen. Tegenwoordig trade ik met veel meer rust, vertrouwen en duidelijkheid, omdat ik precies weet wat ik doe binnen de markt en trade volgens een vast tradingplan.
Ik ben er 101% van overtuigd dat ik Laurel aanbeveel aan iedereen die serieus wil leren traden (omdat zij investeer echt veel energie hierin) en op zoek is naar een coach die écht betrokken is bij de groei en ontwikkeling van haar studenten. Zij is echt het coach die echt het verschil maakt ❤️