Shining Care I/S v/ Mike & Sofie Opiniones 114

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Shiningcare kan i den grad anbefales! Mike er professionel, serviceminded og effektiv. Jeg skrev onsdag aften at jeg ønskede at få renset min sofa hurtigst muligt, og allerede fredag morgen var min... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil give Shining Care min aller største anbefaling. Sofie har gjort rent i vores hjem til meget stor tilfredsstillelse. Jeg tror aldrig jeg selv har fået vores gulvklinker så pæne 🤭 Mike har... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kom senere end aftalt. Havde åbenbart meget travlt, det kunne ses på resultatet. Mange vinduer var slet ikke vasket. Ikke noget jeg vil gentage. Desværre meldte jeg selv for sent tilbage pga uforu... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid rengjort til perfektion. Efter at have haft flere rengøringsfirmaer i vores virksomhed, som ikke har fungeret, har vi endelig fundet den optimale løsning. Vores virksomhed er ikke nem at re... Ver más

Información sobre la empresa

1. Personal de limpieza
  2. Servicio de limpieza de tapicería
  3. Servicio de limpieza de ventanas

Escrito por la empresa

Shining Care hjælper med Vinduespuds, Rengøring, Solcellevask, Møbelrens & Tæpperens. Alt sammen både til private og erhverv.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Flot arbejde

En rigtig god oplevelse og nogle hammer flotte vinduer. Super god service. Vil klart anbefale dem til alle.

31 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og pålidelig vinduespudsning

Vi bruger Mike både til vores vinduer solceller, og er altid super tilfredse. Der er klare aftaler om, hvornår han kommer og vores vinduer efterlades skinnende rene. Han møder altid ind med et smil og er i det hele taget super nem og behagelig. Kun de allerbedste anbefalinger herfra

11 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har været utrolig glad for Mike og…

Vi har været utrolig glad for Mike og hans vinduespudsning.
Velux vinduer og vinduer på 1 sal. Klares uden problemer.
Der er altid tydelige aftaler om dag og tidspunkt, og det bliver overholdt.
Virkelige pæne vinduer efter besøget. Kan anbefales 🤩

7 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Firmaet ønsker kunder

Firmaet ønsker kunder, men sender ikke tilbud, trods lovning om dette flere gange. Ærgerlig service, der desværre ikke giver fremtidige kunder.

6 de junio de 2025
Logotipo de Shining Care I/S v/ Mike & Sofie

Respuesta de Shining Care I/S v/ Mike & Sofie

Hej sus

Vi beklager det har trukket ud med et tilbud til dig.

Dog kan vi ikke se vi har nogle kunder i systemet som hedder sus som ønsker et tilbud.

Vi har ligget vandret med tilbudsgivning da vi har fået + 160 kunde henvendelser
På få dage.
Du meget velkommen til at sende os direkte besked på 51 16 50 53

Mike og Sofie
ShiningCare

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds - fik vasket alle bondehus vinduer og tagvinduer med rentvandsanlæg. Det er så flot, man slipper for alle de efter tørrede kanter, som der normalt er.

23 de mayo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.