De bestelling die ik had gedaan kwam binnen, echter het doosje was open en leeg...... Ik heb hierover contact opgenomen met ShirtByHand Hier werd ik heel vriendelijk te woord gestaan en ze heeft... Ver más
Ik was al bekend met Shirt by hand. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ik en keer een extra inmeting of aanpassing na een afvalperiode was geen enkel probleem. Goede locatie om Amsterdam om in te m... Ver más
La empresa ha respondido
Reeds vanaf de begindagen klant bij ShirtbyHand. De eerste jaren voor "nette" overhemden -per eigen ontwerp- voor op kantoor. Sinds kort weer klant, maar nu voor meer casual shirts. Kwaliteit was en... Ver más
La empresa ha respondido
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudig bestelproces en goede service. Zo werd ik na de bestelling gebeld omdat men veronderstelde dat ik iets niet goed had besteld. De order week namelijk af... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Jouw overhemd op maat vanaf 69 euro | Online maat bepalen of plan een gratis meetafspraak | 100% tevredenheidsgarantie | Beoordeeld met een 9,6
ShirtbyHand - Making shirts personal
Escrito por la empresa

- 100% Perfect Fit Guarantee
Fast delivery and 100% Satisfaction Guaranteed!
Free first class delivery direct to your door and the guarantee that you will be happy with your custom tailored shirt.
Overschiestraat 65, 1062 XD, Amsterdam, Noord-Holland, Holanda
- 0208816620
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Twee shirts besteld Netjes…
Ik heb Twee shirts besteld Netjes opgemeten op mijn lijf Twee weken later in de bus Wat een geweldige ervaring en wat een mooie shirts die perfect zitten Ik koop nooit meer ergens anders overhemden !

Respuesta de ShirtbyHand - Netherlands
Snelle service en alles naar…
Snelle service en alles naar verwachting! Je wordt meegenomen in het proces en wanneer de shirts binnenkomen kijk je er ook echt naar uit!

Top service
Thuis opgemeten, goede en duidelijke uitleg over de beschikbare stoffen en het samenstellen van het overhemd. Zeker voor iedereen aan te raden, top prijs/kwaliteitverhouding.

Transparant en duurzaam bedrijf
Transparant en duurzaam bedrijf, goede prijs-kwaliteitverhouding en komen afgesproken levertijden na. Ben al vele jaren klant naar volle tevredenheid.

Respuesta de ShirtbyHand - Netherlands
Geweldige service van een kwaliteit die…
Geweldige service van een kwaliteit die je tegenwoordig niet meer kan verwachten.

Respuesta de ShirtbyHand - Netherlands
Ik had al jaren geleden laten opmeten
Ik had al jaren geleden laten opmeten. Ze kwamen weer thuis langs voor de opmeting en hielpen gelijk met het bestellen van de nieuwe. Ook werden er stof staaltjes achter gelaten.

Respuesta de ShirtbyHand - Netherlands
Snelle service & kosteloos een nieuw shirt
ShirtbyHand heeft twee shirts die ik besteld had en die iets te klein uitvielen kosteloos vervangen. Nadat ik wat foto's had opgestuurd, werd ik gebeld en in overleg werd besloten om 2 nieuwe shirts voor mij te laten maken. Deze had ik al met 2,5 weken in huis. Top.

Respuesta de ShirtbyHand - Netherlands
fijne mensen en eenvoudige afspraken…
fijne mensen en eenvoudige afspraken worden ook eenvoudig gehouden en nagekomen

Geweldige shirts!
Geweldig geholpen door de klantenservice zodat ik precies de juiste shirts geleverd kreeg. Echt mooie stoffen, keurige overhemden.

Top service
Prima service, luisteren goed naar de klant en snelle verwerking en bezorging.

Uitstekende kwaliteit overhemden
Uitstekende kwaliteit overhemden
Al geruime tijd (>5 jaar) bestel ik mijn overhemden bij shirtbyhand.
Ik ben erg tevreden over de gebruikte stoffen en de uitstekende pasvorm door het persoonlijk opnemen van de maten.
Fijn om in de app het shirt een persoonlijk tintje te geven door het aanpassen van de kleur knopen, stiksels, boord en mouwomslag.

Respuesta de ShirtbyHand - Netherlands
Super handige site en top shirts
Super handige site, top shirts en snelle hulp als er iets mis is.

Uitstekende kwaliteit en pasvorm
Uitstekende kwaliteit en pasvorm. Goede service en mijn favoriete winkel voor mijn overhemden.

Perfecte service. Opmeten en bestellen
Professioneel, behulpzaam en efficient. Twee shirts besteld en ze zijn van geweldige kwaliteit. Heb er ook niet lang op hoeven wachten. Door de brievenbus dus ik hoefde nieteens thuis te zijn.