3,0

Medio

Disappointed and Done with Adidas

Honestly, I’m done with Adidas. I won’t be ordering anything from this company again.

I placed an order on Sunday, May 11 (Order #AD942508777) and still haven’t received it. I tried contacting the shipping company, but they don’t accept any phone calls—no way to get real support.

I placed another order on May 14, and while it was delivered on Saturday, May 17, it came with issues too.

I’ve called Adidas customer service multiple times about my May 11 order, but no one has been able to help. Every time I talk to someone, I walk away feeling like I’m the problem—as if I did something wrong just by ordering products online. Why should I feel guilty?

This experience has been beyond frustrating. Adidas, do better.

18 de mayo de 2025

هذا الموقع بحثت عنه بقوقل اديداس…

هذا الموقع بحثت عنه بقوقل اديداس الرسمي بالسعودية وللاسف لما طلبت المشتريات وتم تسليم
المبلغ عرفت انه بالامارات وليس بالسعوديه واردت باقل من ٢٤ ساعه استرداد المبلغ ولكن لاحياه لمن تنادي لم اجد اي وسيله لاسترداده موقع جدا جدا سئ وخصوصا انه ليس بالسعوديه

28 de noviembre de 2020

هذا الموقع في دبي

هذا الموقع في دبي. وليس في السعوديه واتوقع ان بضاعته ليست أصليه حيث ان المقاسات تختلف عن البضاعة الاصيله. التوصيل سئ واقل مدة شهر ولا يوجد إرجاع او استبدال الحذر و الانتباه منه

19 de junio de 2020

¿Es ésta tu empresa?